Ungdomsportlagsförbindelser

Anonim

Prova dessa lagbindningsaktiviteter före eller efter praxis, under andra nedtider och på teamresor. Trots allt är en del av att vara en bra sport en bra lagmedlem - och båda är drag som vi hoppas våra barn kommer att vinna från att spela lagsporter.

Som förälder tränare eller volontär kan du hjälpa ditt team att växa närmare med bindningsaktiviteter som dessa. Helst bör du begränsa deltagande till lagmedlemmar och chaperoner (åtminstone oftast det mesta). Att ha andra föräldrar och syskon längs förändringar den dynamiska och hjälper inte laget att utveckla snäva obligationer.

Team Bonding Outings

Ta lagmedlemmar för att se sportevenemang i sin valda sport, på gymnasiet, högskolan eller semi-pro nivå (eftersom de är billigare än professionella evenemang). Om du låter laget veta att du kommer, kan du förmodligen ordna grupprabattbiljetter, roliga kampanjer eller till och med möten med spelare.

På samma sätt kolla in träningscenter och hallar av berömmelse eller museer som är relaterade till ditt lags sport. De gör inspirerande turer. Det är också roligt att förgrena sig till andra typer av aktiva spelplatser som en lagbindningsaktivitet: sportparker med minigolf, battingburar och laser tagg; bowlingbanor; rullebanor; naturcentra; vattenparker; och så vidare.

Classic Team-Building Games

Har du någonsin deltagit i teambyggande aktiviteter på jobbet, kyrkan eller en volontärorganisation? Barnen kan försöka, och njuta av, några av dessa samma aktiviteter utformade för att öka enhet och kommunikation. Till exempel, för att spela ett spel som heter Human Knot:

Har lagkamrater stå i en snäv cirkel. Fråga var och en att ta två andra människors händer - alla utom grannar till deras omedelbara vänster och höger. När alla håller på, få dem att ta ur knuten utan att släppa av varandra. Andra spel du kan försöka: Passera Orange, något relä, eller icebreakers.

Restid

Att dela buss, van, bil eller till och med flygresa kan vara en bra bondingupplevelse för lag, speciellt om elektronik inte stör. Medan du tittar på filmer ihop är det roligt (och barnen vill spela med sina telefoner och iPod). Att ha en sång-längd eller spela biljettspel är ännu bättre för lagbyggnad.

Hantverksprojekt

Det handlar bara om sax och lim. Sätt lagkamrater att arbeta med att skapa personliga redskap, team-and-affischer, en banderoll för sitt omklädningsrum och så vidare. Min dotter skridsko laget använde pärlor att göra hängande ID-taggar för sina vattenflaskor, och de skapar tecken att hänga på fönstren på deras buss när de reser.

Delade måltider

De är en nödvändighet på vägturer och en rolig fest när du är hemma. Att samla ditt lag för en grupp lunch eller middag ger kamratkamrater ett socialt uttag, oavsett om du är ute på en restaurang eller dela en potluck i någons hem eller picknick på en lagfacilitet. Om du är på en restaurang är det trevligt att ha festlokal eller annat privatrum så att barnen kan vandra runt och interagera mer fritt utan att störa andra diners.

Team Bonding Service Projekt

Lägg till samhällstjänst för teambindning för en ännu större fördel för alla inblandade. Till och med unga barn kan hjälpa till med projekt: De kan hjälpa man en båt vid en aktivitetsmässa för att berätta för andra om deras sport, till exempel, eller sortera donationer för en utbytesbyte. Pre-teens och tonåringar kan hjälpa till vid en turnering för yngre spelare, och delta i ansträngningar att rengöra, underhålla eller spruce upp sportfältet eller anläggningen de använder.

Populära Inlägg

Läs Mer