När ditt barn vänder 18

Anonim

Att vända 18 är en stor sak, inte bara från en förälders känslomässiga perspektiv, utan också juridiskt. Här är en snabb översikt över allt du behöver veta.

1

5 sätt som lagen påverkar nya 18-åringar

Arton är en magisk födelsedag, en milstolpe i vuxenlivet, åtföljd av stora privilegier och allvarliga rättsliga konsekvenser. Klockan 18 kan din tonåring rösta, köpa ett hus eller äga sin högskola älskling. Han kan också gå i fängelse, bli stämd och spela bort sin undervisning i Vegas. Här är fem stora sätt som lagen påverkar nya vuxna.

2

Selective Service, Draft & Your Teen

Det har inte varit ett militärt utkast i USA sedan 1970-talet, men din son måste fortfarande registrera sig. Här är nedgången på vem, varför, var och hur, plus en liten bakgrund på den selektiva tjänsten och dess länk till ekonomiskt stöd från högskolan.

3

5 sätt en 18-årsdag påverkar föräldrarna

Det är naturligt för föräldrar att få allt sentimental när barnen fyller 18, men den milstolpe har också djupa juridiska konsekvenser för föräldrarna. Vill du se din 18-åriga medicinska journaler ">

4

Tonåringar, Sex och lagen

Du vet att den söta tonårsromanen, den som är mellan ditt 18-åriga barn och hans eller hennes lite yngre beau "> lagstadgade våldtäkt och liknande lagar skrevs för att skydda barn från missbruk av äldre, rovdjur, tonåringar kan fånga sig i Crossfire. Det som tillåts i vissa stater betyder fängelsetid hos andra, och verkställighet kan sträcka sig från ett slag på handleden till ett decennium i fängelse och måste registreras som sexöverträdare för livet.

5

Federala sekretesslagar, ditt barns betyg och dig

De samma federala sekretesslagarna som gav dig tillgång till ditt barns skolposter, och möjligheten att inspektera och granska hans transkript och disciplinära dokument, förvandlas till en låst dörr när ditt barn blir 18 år. Här är varför och vad du kan göra åt det.

6

Praktiska familjefrågor att diskutera med din unga vuxen

43% av föräldrarna har inte haft detaljerade samtal med familjemedlemmar om långtidsvård och äldreomsorg Ytterligare 23% har inte haft några samtal om dessa ämnen alls.

7

Missbruk av droger och alkohol och de faror som är involverade

Drog- och alkoholanvändning och missbruk av högskolestudenter har länge varit ett bekymmer för föräldrarna. Det är en del av processen att få sina barn redo för college för föräldrarna för att hjälpa sina unga vuxna att förstå de mycket verkliga farorna på college-scenen, som bland annat innefattar binge-dricks, takläggningar och receptbelagda läkemedel för fritidsbruk .

8

Familjesemester när barnen växer upp

Bara för att barnen är odlade betyder inte att du måste ge upp familjesemester. I själva verket fortsätter ett ökande antal familjer med tonåringar, collegebarn och 20somethings att tillsammans, åtminstone ibland, semestra tillsammans. Så här är tips om hur du strukturerar den perfekta familjesemestern - när alla är vuxna.

9

5 fantastiska semester för familjer med äldre tonåringar och college barn

Tonåringar och 20somethings är adventuresome resesällskap, som njuter av en mix av utomhus äventyr, kulturell nedsänkning, god mat och cool shopping. Så här är ett urval av fem fantastiska semestermål - Montreal sightseeing, volontourism i New Orleans, stränder, djungler och äventyr - för familjer med unga vuxna.

10

10 saker för unga vuxna att göra (och inte) på en jobbintervju

Jobbintervjuer är aldrig enkla. Idén att presentera våra bästa i en 15-minuters konversation gör även den mest självsäkra personen nervös - speciellt om det är en ung vuxen som är ganska ny i intervjuprocessen. När nyutbildade kandidater börjar jobba hunter är det viktigt att komma ihåg några viktiga saker som kommer att göra intervjuprocessen framgångsrik.

Redigerad av Sharon Greenthal

Populära Inlägg

Läs Mer