Vad är Geocaching och hur är det gjort?

Anonim

Om du och dina unga vuxna behöver mer aktiviteter att göra när du spenderar tid tillsammans, överväga geocaching. Ett globalt spel som involverar allt från ledtrådar till camping, geocaching är ett utmärkt sätt att spendera lite tid utomhus, med hjälp av dina tekniska färdigheter och verktyg som GPS, Google-sökning och mer för att hitta skatter som döljs på de mest osannolika platserna.

Geocaching är världens största skattejakt. Det är som en vuxen version av den älskade barndomsförtiden, förutom att det inte är något skämt. Geocaching är den verkliga affären . Den högteknologiska skattejakten kombinerar GPS-spårning med utomhus äventyr, och det är roligt för alla åldrar.

Det finns mer än 2 miljoner geocacher dolda över hela världen i parker, spår och stadsområden. Faktum är det förmodligen några nära dig när du läser detta. Men att hitta GPS-koordinaterna är bara hälften av spelet. Först måste du hitta rutan.

Vad är en Geocache Box?

Geocache-rutorna finns i alla olika former och storlekar. Det kan vara allt, men det är vanligtvis en liten metall- eller plastlåda som tål elementen. Det kan vara kamouflerat som en Altoids-tenn, en burk med blandade nötter eller en ammunitionsdosa.

Vad som finns i cacheminnet är inte meningen. Poängen är allt annat: jakten på jakten, spänningen i upptäckten och den glada glädjen att hitta nya ställen med goda vänner. Med det sagt kommer du fortfarande öppna lådan med mer än lite spänning, notera ditt namn i loggen, ta sedan något och lämna något. Du vill komma och förberedas med en penna eller penna och en prick eller två att byta.

Vad finns inne i en Geocache Box

Ibland hittar du en teman geocache box. Beskrivningen kan be om något specifikt: utländska mynt, mini dinosaurier etc. Eller det kan vara en flerdelsbuffert som innehåller en ledtråd till nästa cache-plats. Innehållet varierar från cache till cache, men här är vad en vanlig cache innehåller:

  • En stock. Finders loggar in på deras namn, datum och eventuella kommentarer i en liten anteckningsbok eller ett papper som ofta är omslutet i en plastpåse för skydd mot fukt.
  • En penna. Många cacher kommer att innehålla en penna, men ta med dig själv för att notera noteringar bara om det är fallet. Du kan också använda din telefon för anteckningar om det är lättare - det som gör geocaching-upplevelsen roligare och lättare att göra.
  • Billiga skatter. Du kommer nog inte hitta några guldmynt i en geocache. Tänk istället McDonalds Happy Meal-leksaker, plastdinosaurier, arkadtandningar och andra billiga prydnadssaker som Cracker Jack-priser eller billiga födelsedagsfest.
  • Hittade skatter. Vissa lådor innehåller skatter som finns nära dess läge, som små skal, en sten, en fjäder eller en pinecone. Det här är kul att behöva påminna dig om dina geocaching-äventyr och där de har tagit dig.
  • Travel bug. Ibland kan du ha turen att hitta en Groundspeak Travel Bug eller Geocoin. Dessa extra speciella prylar loggas och spåras online när de flyttar från cache till cache i den verkliga världen. Travel Bug ser ut som en metalltag och är normalt kopplad till ett objekt. Geocoins ser ut som utarbetade mynt eller medaljonger. Varje innehåller ett speciellt spårningsnummer som du kan följa i realtid.

Glädjen att upptäcka lådan och överraskningen av prydnadsföremålen inuti den är bonusen till en rolig dag med vandring, cykling, vandring och söka på obekanta platser med mycket att upptäcka. Dina unga vuxna kanske inte tror att det låter roligt först, men när du väl startat dem kommer de att njuta av geocaching.

Populära Inlägg

Läs Mer