Vad man kan förvänta sig från Kindermusik-klasserna

Anonim

Öppna dina barn upp till musikvärlden. Kindermusik är ett av många musikprogram tillgängliga för barn och deras föräldrar. Från individuella klasser för dig och din baby till familjeklasser som låter dig ta med syskon, lär du dig vad du kan förvänta dig för att bestämma om de är rätt för dig i den här fullständiga recensionen Kindermusik-klasser.

Vad är Kindermusik?

Kindermusik utsätter barn för olika musikstilar. Programmet lär ungdomar och spädbarn rörelse- och inlärningsförmåga genom musikutbildning. Föräldrar och barn leker med instrument, dans, sjunga och lyssna på historier varje vecka. Programmets material hemma uppmuntrar till att lära sig utanför klassrummet med böcker, instrument och cd-skivor som följer musik och aktiviteter från klassen. Vissa kindermusikprogram erbjuder också klasser för äldre barn samt klasser för olika åldersgrupper.

Vad kan man förvänta sig av klasser

Många olika typer av Kindermusik-lektioner erbjuds utifrån ditt barns ålder men det finns några som är blandade åldersgrupper. Du registrerar dig för den typ av klass eller klasser som bäst passar din familj.

Det finns klasser som specifikt fokuserar på speciell tid med ditt barn, undervisar låtar genom teckenspråk, hjälper ditt barn att utveckla läsförmåga och mer. Andra klasser får dina barn att flytta med dans och spela genom Kindermusiks musik CD-skivor. De flesta klasser varar 45 minuter en gång i veckan per session.

Vad du gör i klassen beror på det program du tar. Du öppnar klassen genom att sjunga en sång. Du kan då gå direkt in i att spela några instrument, dansa med halsdukar eller lyssna på en bok under historien. I slutet av klassen stänger du med en farväl.

lärare

Instruktörer blir licensierade Kindermusikpedagoger genom företagets startprogram. Kindermusik-lärare betalar årliga licensavgifter, kan delta i företagets årliga kongress och få utbildning på nätet. Varje instruktör sätter sina egna riktlinjer, riktlinjer och kursavgifter. Att bli en Kindermusik lärare kan vara ett bra alternativ för mammor som vill tjäna extra inkomst.

Åldersgrupp

Klasser erbjuds för alla åldrar upp till sju år gammal. Det finns även klasser för nyfödda tillgängliga.

fördelar

  • Gratis provkurs
  • Moms, pappor och farföräldrar uppmanas att delta
  • Hands-on musik interaktion utsätter dina barn för många instrument
  • Barn (och föräldrar) kan spela, vara dumma och ha kul medan de lär sig
  • Verksamheten bryts upp några minuter för att hålla barnen intresserade
  • Hushållsmaterial ger timmar med musikalisk underhållning

Kostar

Kostnaden varierar beroende på vilken klass du väljer. Vanligtvis betalar du mellan $ 100 och $ 250 för en sessionsperiod på en dag i veckan. Sessionerna är cirka 10 veckor långa. Kostnader för hemkostnadsmaterial ingår i din anmälningsavgift.

Hitta ett Kindermusik-program

Eftersom Kindermusik instruktörer arbetar självständigt kan du handla för att hitta någon vars personlighet och undervisningsstil passar dig. Prata med läraren innan du registrerar dig och utnyttja gratis provkurs.

Kindermusiks hemsida erbjuder en klasslokaliserare som visar alla instruktörer som håller klasser i din stad. Många Kindermusik-lärare tillåter online-registrering med en delbetalning för att reservera din plats för den kommande sessionen.

tips

  • Klasser fyller sig snabbt. Mail instruktören i förväg för att fråga när hon kommer att börja acceptera nya inskrivningar för den kommande sessionen.
  • Dra nytta av gratis provkurs, även om programmet ligger mitt i en session. På så sätt kan du bestämma om instruktören matchar din stil och du har fortfarande gott om tid att handla på en annan Kindermusik-klass om hon inte gör det.
  • Anmäl dig till januari klasser, även om du är ny på Kindermusik. Programmet slutar i slutet av varje 10-veckors session så att du inte kommer att ligga bakom en term som i en skolinställning.
  • Kindermusik är ett utmärkt sätt att lära dina barn om musik. Du hittar ofta dina barn vill lyssna på sina cd-skivor och spela de instrument som de har fått i sitt hem-material under de kommande åren.

Populära Inlägg

Läs Mer