Vad varje pappa borde ta med i sin sjukhusväska

Anonim

Det finns många listor med varor för mammas sjukhusväska. Men pappa är ofta en aktiv del av processen också och kan använda sin egen lilla sjukhusväska för att innehålla nödvändiga förnödenheter för hans roll i arbetet och leveransprocessen och dess efterdyning.

Fars sjukhusväska behöver vara komplett men fortfarande lätt och redo för handling. Det kan vara en liten resväska, en ryggsäck, en duffelpåse eller en rullande väska med ett långt handtag. Men oavsett fordon du väljer för påsen, måste den vara välutrustad. Erfarna pappor föreslår denna checklista för sjukhusväskan som kommer att användas av den förväntade pappan.

snacks

Först och främst måste du behålla din styrka genom processen. Försök hålla sig borta från mellanmål med lök eller vitlök (din partner kommer att uppskatta det). Trail mix är ett bra val, liksom granola barer eller crackers.

Tandkräm, gummi och munvatten

När du talar om lök och vitlök kommer du att vara nära och personlig med mamma och baby under den här tiden. Att hålla tänderna rena och andas fräscha kommer att göra stor skillnad för er alla.

Medicin för dig eller din partner

Glöm inte några nödvändiga mediciner för dig eller för mamma. Och se till och packa dina egna smärtstillande medel bara om du hamnar i huvudvärk. Sjukhuspersonalen kan ge dig det, men på $ 4 ett piller, vem vill ha det?

Kamera, videokamera, laddare och batterier

Minnen av hela upplevelsen förbättras med foton och videoklipp. Så en bra kamera och / eller videokamera är en riktig viktig, om det bara är din smartphone eller något mer väsentligt. Se bara till att du pratar i förväg om vad din partner vill ha eller tolerera för inspelningen. Och i arbetets och övergångens värme bör du inte styra familjevideoen utan hjälpa mamma genom hennes arbetsprocess. Det kommer att finnas tid efter för bilder och videor av dig, mamma och baby.

Mobiltelefon, laddare och telefonlista

Om du är som vi var, fanns det massor av farföräldrar, moster och farbröder, kusiner och vänner som väntade med andedräkt för nyheter om barnets ankomst och mammas status. Se till att du har en väggladdare också, och du kanske vill ha en lista med telefonnummer som ska ringas till en säkerhetskopia till din kontaktlista på mobiltelefonen.

Massageolja

Det finns ofta under arbetet och leveransprocessen när mamma kommer att uppskatta en kvalitetsmassage. Att få lite av hennes favoritmassageolja kan verkligen göra en stor skillnad i upplevelsen.

musik

Om du eller din partner har lite musik som kan hjälpa till genom processen, ta med din iPod, MP3-spelare eller en CD-spelare och lite musik. Vissa par föredrar lugnande jazz, andra land eller andra rock och roll eller R & B eller rap. Vad som helst för dig, ta det med dig.

Tröja

Moms i arbetskraft känner sig ofta varm, även i ett arbetsrum med temperaturer som approximerar en köksskåp. En varm tröja kommer att vara bra för pappa att ta med om bara termostaten är för hög för mamma.

Hydrering (Vatten, Gatorad, Etc)

Du och mamma måste behålla hydrerade, men ofta kommer sjukhuspersonalen att ha några begränsningar för hennes vätskeintag. Så ta med vad du gillar att dricka. Vattenflaskor, Gatorade eller Powerade, Crystal Light eller andra drycker av den icke-kolsyrade och alkoholfria sorten är bäst.

Bekvämt kudde

En sak som många pappor har nämnt för mig är behovet av en bra kudde. Sjukhus kuddar är hemska och om du spenderar natten på en barnsäng eller bara dozing i en vagga eller vilstol i rummet, kommer en bra bekväm kudde göra hela skillnaden.

Byte av Underkläder

Om du bara är i för normal arbetskraft och leverans, bör en byte av underkläder vara tillräckligt för att du ska känna dig ren och redo för någonting. Om din partner har en C-sektion, packa också ett par byte av kläder.

Skjorta för bilder

Kom ihåg att det kommer bli mycket bilder på dig, mamma och barnet. Du vill inte ha bilder publicerade av dig på internet eller på Facebook i en rattig gammal skjorta. Har du ett favoritsportlag eller en favoritplats som kan återspeglas i ditt tröja? Undersök hur du vill komma ihåg och ta med den skjortan tillsammans.

Push Present

En senare trend är push presenten en gåva som pappa ger till mamma strax efter att barnet är födt. Push presenter kan innehålla smycken, ett konstobjekt, ett presentkort, en gungstol (lägg inte i påsen), en elektronisk läsare, eller något som din partner skulle uppskatta som bara är lite på den extravaganta sidan.

Varje pappa som går till sjukhuset med sin mammas mamma måste komma förberedd och redo. Innehållet i denna sjukhusväska för pappa hjälper honom att vara redo för vad som helst och göra arbetet och leveransprocessen bättre.

Populära Inlägg

Läs Mer