Vad ska du göra när ditt barn får suspenderat för att kämpa

Anonim

Ingen vill någonsin höra att deras barn fick disciplinära åtgärder i skolan. Men en av de mest krävande samtalen är när skoladministratörerna berättar att ditt barn är avstängt för att slåss.

Om du får ett samtal såhär, gör inte panik. Ta i stället snabba åtgärder för att ditt barns upphängning blir en värdefull livsläsning som avskyr honom från att någonsin bli avbruten igen.

Ta reda på hela historien

Att höra ditt barn kom i en kamp eller att han avbröts från skolan kan lämna dig för överväldigad att lyssna. Men det är viktigt att ta ett djupt andetag och försöka förstå vad som hände.

Om du kan, träffa skoladministratörerna personligen med ditt barn närvarande. Då kan du sortera ut de play-by-play-aktiviteter som ledde till upphävandet.

De flesta skolor har en nolltoleranspolitik för någon aggressiv handling, så du kan lära dig att ditt barn bara gick med en vän när han inte borde ha varit. Och medan det fortfarande förtjänar en följd, uppför sig beteendet sannolikt ett mindre brott än om han avsiktligt slog ett annat barn i ansiktet.

När du väl vet historien kan du bestämma vilken typ av disciplin som passar bäst, liksom eventuella skicklighetsbrister som ditt barn kan ha.

Gör det inte till en semester

Tänk på att en upphängning utanför skolan ofta är skolans sista utväg. För ett allvarligt brott som att slåss är det inte tillräckligt med en timme kvarhållning. En uppsägning utanför skolan är skolans sätt att säga att de inte kan erbjuda en allvarlig konsekvens i skolan och det är upp till föräldrarna att hitta lämplig disciplin.

Men några dagar från skolan kan tyckas som en semester till ditt barn. Att sitta hemma och titta på tv eller sova halva dagen kommer inte troligen att avskräcka honom från att komma in i en annan kamp i framtiden, så det är viktigt att se till att ditt barn inte njuter av sin tid.

Här är sätt att se till att ditt barns upphängning inte blir till semester:

  • Ta bort privilegier som elektronik. och låt inte ditt barn besöka med vänner under en suspension.
  • Överväg att ge obehagliga sysslor, till exempel gårdsarbete, städning eller andra udda jobb. Kom ihåg att målet är att göra hans dag mycket mindre behaglig än den genomsnittliga skoldagen så att han inte vill bli avstängd igen i framtiden.
  • Om du inte kan vara hemma, se till att du hittar någon för att hålla ett öga på ditt barn, även om du har en äldre tonåring. Fråga en granne, morförälder eller vän att hålla ett öga på din tonåring. Bara se till att du inte låter en sympatisk storförälder eller konspirerande vän låta din tonåring titta på TV hela dagen.
  • Om du behöver lämna en äldre tonåring hemma, ta elektronik eller nätsladdar med dig för att hindra henne från att titta på TV eller spela på datorn. Ge också henne en detaljerad lista över sysslor och gör dina förväntningar tydliga. Till exempel, "Du kan tjäna din telefon och din bärbara dator tillbaka på fredag ​​om gården är raked och garaget är rent när jag kom hem ikväll."
  • Om skolan är villig att ge ditt barn sina uppdrag från skolan, se till att hon får dem gjort. Vissa skolor tillåter inte att arbetet skickas hem, men i stället får barnen upp det när de återvänder. Om du inte kan få sitt arbete i förväg, sätt undan tiden för honom att läsa en bok eller göra en lärande aktivitet. Du kan även ge honom några egna uppdrag att slutföra.

Lär ditt barn nya färdigheter

Förutom att ge ditt barn tydliga konsekvenser för hennes beteende är det också viktigt att lära henne hur man gör det bättre nästa gång. Tänk på vilka färdigheter hon kan behöva skärpa.

Till exempel gick hon in i en kamp eftersom hon förlorade sitt humör? Om så är fallet kanske hon behöver hjälp med att utveckla sin ilskahantering.

Eller gick han in i en kamp för att han inte kunde lösa en konflikt med en annan peer? Om så är fallet kanske han behöver hjälp med att lära sig problemlösningsförmåga.

Gör klart för ditt barn att det finns många sätt att lösa problem, men våld är aldrig svaret.

Populära Inlägg

Läs Mer