Sätt att hjälpa barn i fosterhem

Anonim

Så du har bestämt att att främja ett barn inte är för dig eller din familj just nu. Ändå vill du fortfarande hjälpa, men undrar hur? Här är 9 sätt att göra just det.

Ge ledighet

Gå vidare och skaffa din fosteromsorgslicens och ge upphovsrättsskydd till andra fosterfamiljer eller akutvård. Nödvård kan innebära att du har ett fosterbarn i ditt hem under en kort tid. En nödplacering kan varas var som helst från 24 timmar till 30 dagar.

Kör

Många byråer behöver människor att köra fosterbarn till olika möten. Tidningar kan vara besök med födelsefamilj, medicinsk eller tandvård, eller till ett nytt fosterhus. Vissa resor kan medföra långa avstånd. Ring dina lokala byråer och se om detta är ett behov i ditt område.

Promenad

Genom ett nytt gångarrangemang kan Walk Me Home, lag, samla in pengar som direkt kommer att gynna lokala byråer som arbetar med fosterbarn och de familjer som tjänar dem.

Bli en domstol som utsedd särskild advokat / CASA

CASA-arbetare är volontärer som arbetar med domstolen och fosterhem för att se att barnen inte går förlorade i systemet och att deras behov och önskemål hörs.

Bli en storebror eller syster

Spendera 3 till 4 timmar i veckan med ett barn och gör skillnad. Ha så kul! Lär dem en ny hobby eller lär sig om deras. Inte alla barn i Big Brother Big Sister-organisationen är ett fosterbarn, men många är. Hjälp att göra skillnad genom att ta tid för ett barn. Ta reda på mer på Big Brother / Big Sisters hemsida.

Ge ett jobb

Ge ett fosterbarn en chans att lära och växa. Många ungdomar i fosterhemmet har svårt att hitta arbete på grund av stigmatiseringen av att vara ett "fosterbarn". Du kan hjälpa till genom att nå ut till dessa unga människor och ge dem den första arbetslivserfarenheten.

Volontär på ett barnhem

Barnhem är vanligtvis en av de första stoppen på vårdresor för många barn, eller det kan vara ett stopp mellan fosterhem. Barnhemmen söker ofta frivilliga för att göra många olika uppgifter. Vissa kan omfatta inslagning jul / födelsedagspresenter, sortering genom donationer, läsning till barnen, eller till och med spelar spel. Ta reda på vad dina lokala barns hem behov är och se vad du kan göra för att hjälpa dig.

Donera

Skänka artiklar till barnhem eller fosterhem. Många behöver skolmaterial, skor, kläder eller till och med leksaker. Väskor eller påsar av något slag behövs ofta. Visste du att många barn går hemifrån hemma med sina tillhörigheter i papperskorgen? Se till att du donerar saker som är i gott skick. Om du inte låter ditt eget barn ha på sig det, skicka det inte till byråer eller hem. Vissa ställen föredrar nya saker så kalla framåt.

Det finns många sätt att hjälpa barn i fosterhem. Ring dina lokala fosterhem eller barnhem och se vilka behov du kan uppfylla.

Populära Inlägg

Läs Mer