Den Ultimate Sports Camp Packing List

Anonim

Du skickar din son eller dotter till ett sportläger i sommar, men har du allt du behöver packa för dem? Att försöka komma ihåg allt kan vara överväldigande ibland. Även om lägret kan skicka en förpackningslista är det möjligt att arrangörerna inte inkluderade allt som dina barn behöver.

Oavsett om det är ett dagläger, ett övernattningsläger eller en vecka fylld med ditt barns favorit sport, låt oss se över en förteckning över varor som du ska packa. Glöm inte att märka allt.

Day Camp Packing List

Många sportprogram erbjuder endast dagläger. Även om du inte behöver packa en massa saker, är det bra att skicka ditt barn med leveranser för att få honom genom dagen.

  • En windbreaker eller sweatshirt vid kyligt väder eller regn.
  • Extra strumpor
  • Hatt med rand och / eller solglasögon
  • Solskyddsmedel, insektsmedel, läppbalsam, handtvättmedel
  • Eventuella läkemedel ditt barn tar regelbundet eller kan behöva (ta reda på lägrets policy om detta i förväg).
  • Återanvändbar vattenflaska
  • Hälsosam lunch
  • Lämplig sportutrustning och säkerhetsutrustning; se till att allt passar och är i gott skick.
  • Baddräkt, skyddsglasögon och handduk i en plast eller vattentät väska
  • En robust men lätt ryggsäck för att bära allt

Övernattningslista Packningslista

Övernattningssportläger, oavsett om det är en natt eller en hel vecka, kommer att kräva mer förberedelse och saker du behöver komma ihåg att packa. Du vill se till att ditt barn har allt som behövs för att göra dagens aktiviteter och sova bekvämt på natten.

Sportutrustning

Träningskläder, säkerhetsutrustning, speciellt fotbeklädnader som klättrar eller skridskor, och så vidare. Dubbelkänn på förhand att allt passar bra och inte slits eller brutits.

Kläder

Shorts och t-shirts (eller vad ditt barn bär för att leka sin sport) tillsammans med massor av strumpor och underkläder. Sweatshirts, sweatpants och en lätt regnjacka bör inkluderas för kallare dagar och pyjamas krävs för nattetid. Flip-flops eller sandaler kan packas för nedetid också. Vissa läger har en speciell händelse eller två som kräver dressyrkläder.

Det beror på hur hård ditt barn är på kläder och om tvätt finns, men en uppsättning kläder för varje dag i lägret, plus två reservdelar, är en bra tumregel. Det är också en bra idé att ta reda på om det finns speciella andardagar där ditt barn kommer att behöva bära en viss färg eller till och med en kostym.

Simning

Även i läger som är avsedda för andra sporter kommer ditt barn sannolikt att ha möjlighet att simma. Hon borde packa en baddräkt eller två, skyddsglasögon, flip-flops och handdukar om lägret inte levererar dem.

linne

Varje läger är annorlunda, men du kan behöva lägga till lakan, örngott, en kudde, en filt eller sovsäck, handdukar och en tvättväska. Var noga med att kolla med lägret för att se vad de tillhandahåller.

Solskydd

Mössor, solglasögon och mycket solskyddsmedel kan skydda din idrottsman från solen. Se till att han förstår att solskyddsmedel ska appliceras dagligen och återanpassas ofta.

toalett~~POS=TRUNC

Förpacka vad ditt barn använder regelbundet. Hon kanske behöver en liten toto för att bära föremål fram och tillbaka från duschen. Inkludera några grundläggande förstahjälpmedel, till exempel bandage eller blisterkuddar, och insektsmedel.

Ta reda på lägrets policy om recept och receptfria läkemedel som ditt barn kan behöva. Dessa måste ofta behållas och dispenseras av läkarmedicinsk personal.

Underhållning

Böcker, tidningar, brevskrivande material och frimärken är också bra saker att packa. En journal, hantverksrekvisita, en frisbee eller Hacky Sack kan också tas med. Allt som ditt barn tycker om att uppta sin tid.

Många läger tillåter inte elektronik eftersom läger erbjuder ungar en tid att koppla ur. Om det är tillåtet kan du packa en MP3-spelare, telefon eller surfplatta tillsammans med lämplig laddare. Påminn dig dock ditt barn om att lägret handlar om sporten och skapa nya vänner, så att minska skärmtid kan hjälpa dem att få ut det mesta av upplevelsen.

Diverse

Det finns alltid de små saker som bör packas för läger. De flesta barnen hittar en ficklampa, vattenflaska och väckarklocka som är användbara. Om lägret tillåter det, kan du också packa sina favorittips.

Ett ord från Verywell

Idrottsläger erbjuder ett bra tillfälle för barn att fördjupa sina färdigheter och träffa nya människor som delar intresse. Genom att packa allt de behöver, kan du hjälpa till att se till att de har en bra tid.

Populära Inlägg

Läs Mer