Leksaker för att lära sig bokstäver och siffror

Anonim

Att lära bokstäver och siffror är en viktig färdighet för barn i förskoleåldern. Det kan vara en svår färdighet för barn att lära sig, och varje barn är glada att räkna eller bli frågade på varje brev de ser. Lärande händer snabbare när det är roligt. Det finns många bra leksaker för att lära bokstäver och siffror, vilket gör det mer motiverande och givande än att förlita sig på flashcards.

LapFrog kylskåpssatser

Barn placerar magnetiskt nummer och bokstavsplattor i leksaken, som anger brevet och brevljudet. Leksaken sjunger också en rolig, upptuggande melodi som hjälper barnen komma ihåg brevet och brevljudet.

LeapFrog Word Whammer

Denna handhållna leksak är beroendeframkallande för små barn, som inte kommer att kunna lägga ner det! Barn använder Word Whammer för att spela karnevals tema spel som indirekt lär dem att matcha bokstäver och stava ord.

Pete the Cat Hot Dots Jr.

Konceptet Hot Dots Jr. är magiskt för barn i förskolan, särskilt eftersom de nu innehåller den ökända Pete the Cat. Pete the Cat är en kändis för unga skolbarn, eftersom han förekommer i en mängd olika böcker som barn älskar.

Använda ett flervalsformat i antingen förskola eller dagisboken svarar barnen frågor om färger, matchande bokstäver, räkning och siffror. För att få reda på om de har rätt eller fel lägger de sin Pete the Cat-leksak på en punkt. Om de är korrekta lyser Pete grönt. Fel, hans ögon lyser röda.

LeapFrog Letter Factory Hoppa Letters

På samma sätt som ett pussel matchar barnen bokstäverna. De kan testa sin hastighet genom att placera så många bokstäver in i facket före tidtagaren, starta och hoppa upp sina brev i luften. Detta är också ett bra singelspelare.

VTech Lil 'Speller

VTech Lil'Speller är en bra fonikleksak för förskolebarn som barn om enskilda bokstäver, uppmuntrar dem att bygga sin ordförråd genom att matcha bokstäver för att stava ord genom att låta ord ut för läsning.

LeapFrog LeapStart

För barn som gillar att läsa böcker är LeapFrog LeapStart ett roligt sätt att lära sig om bokstäver, siffror, räkning och andra sociala och akademiska färdigheter. Med hjälp av en ansluten pennan, berör barnen pennan på sidan och läser ny information.

LeapFrog Learn and Groove Musical Mat

Denna 4 fot långa lekmat uppmuntrar småbarn att lära sig om siffror och räkna från 1-10 medan du dansar och sjunger.

VTech Touch och Learn Activity Desk

Barn drar upp en stol, sitta ner på VTechs interaktiva skrivbord. Barn berör en av de 5 olika spelmattorna och lär sig ordförrådsord, samt bokstäver och siffror. Skrivbordet omvandlas till en konstellas också.

Wikki Stix

Barn kan öva sig att lära sig bokstäverna i alfabetet och deras nummer genom att placera Wikki Stix eller giftfria vaxremsor av garn ovanpå dessa ljusa färgade motsvarande bokstäver och nummerkort.

Problem

Genom att trycka bubblan mitt i detta brädspel som dyker upp tärningarna, kommer barnen strategiskt att flytta sina bitar runt spelbordet. Få alla dina böcker först till din hemmabas för att vinna. Det finns många versioner av Trouble featuring Marvel Avengers, Minions och Frozen characters.

Skenor och stegar

Chutes och Ladders är ett klassiskt familjebrädspel. Barn spinnar spinnaren för att bestämma hur många utrymmen de ska flytta sin bonde längs spelbordet. Vissa utrymmen kommer att uppmuntra spelare att klättra upp stegen, närmare mållinjen. Andra utrymmen uppmuntrar dem att glida ner i rännan, nära start. Detta spel uppmuntrar igenkänning av nummer 1-100.

Spot It!

Det finns många olika versioner av Spot It. Spelare tittar på 2 kort, identifierar 1 bild, bokstav eller nummer som är samma på båda korten. Spot Det är ett roligt, inget tryck sätt att lära sig om bokstäver och siffror genom grundläggande erkännande.

Okej att vakna klockan

En av de mest utmanande sakerna att lära barn relaterade till siffror är begreppet tid. Klockan blir inte bara grön när det är okej för barn att vakna, men ett integrerat spel lär barnen att berätta för tiden.

Populära Inlägg

Läs Mer