Top Twin Toys från Step 2 Company

Anonim

Steg 2-företaget är särskilt smart för att skapa leksaker med flera överklaganden. Många av sina leksaker och leksaker är utformade för att rymma två barn samtidigt, vilket gör dem idealiska val för familjer med tvillingar eller multiplar.

1

Spela upp gymset

Denna prisvärda speluppsättning har två gungor, perfekt för tvillingar och en klättringsplattform. Styled att se ut som ett trädhus, det har roliga detaljer som en ratt och en bild.

2

Vagn för två

Wow, vagnar har gått exklusiva! Det här objektet bör vara standardproblem för familjer med multiplar. Dess två-sits design är perfekt för att ta emot tvillingar, och med nya funktioner som dubbeldryckhållare och undervattenslagring är det bästa sättet att resa med tvillingar! Ett extra långt handtag gör tåg lättare för föräldrarna.

3

Easel för två

Låt dina tvillingar skapa konstverk samtidigt med detta lummiga dubbelsidiga easel. Den ena sidan är en tavla och den andra är en torkplatta. Båda sidorna har klämmor för att hålla papper på plats och förvaringsbrickor.

4

Naturligt lekfullt sand- och vattenaktivitetscenter

Spela tillsammans eller spela självständigt - detta utomhusaktivitetscenter gör det möjligt med separata sidor för sand och vatten. Den levereras med en tillbehörssats med två broar och två båtar, men endast en spade, så var noga med att köpa en extra för att undvika spetsar.

5

Naturligtvis Playful Big Folding Slide

Bildspel är jättekul för barn, men de kan vara rymdkrävande. Steg 2 har skapat en bild som läggs upp för lagring när den inte används. Slitstark konstruktion kombinerar med säkerhetsfunktioner som höga skenor och handtag att erbjuda.

6

Livsstil Deluxe Kök

Lekhus är en populär aktivitet för många barn, och detta lyxiga kök är inrättat för att rymma upptagna hemmakopersmultiplar. Det finns gott om förvaringsutrymme för alla tillbehörsstyckena, och barn i alla åldrar kommer att njuta av de realistiska ljuden som spelas av spelapparaterna.

7

Upp och ner berg-och dalbana

Det här är ett leksak som kräver att multiplar ska vända, men det är så mycket kul att det förtjänar att nämna här. Ett tio fotspår skickar småbarn på en spännande åktur, men föräldrarna kommer att uppskatta säkerhetsfunktionerna.

8

Snygg och snygg stuga

Ett säkert sätt för föräldrar till tvillingar eller mer för att tjäna lite lugn och ro är att investera i ett lekhus. Denna modell är värt investeringen, med ett inbyggt avlopp för att avböja vått väder och många små funktioner för att inspirera fantasin. Det finns gott om plats för två eller fler barn.

Populära Inlägg

Läs Mer