Topp saker att göra innan dina tvillingar är födda

Anonim

Är du gravid med tvillingar? När du förbereder dig för dina tvillingar, här är en checklista över saker att göra för att göra dig redo för dina barn. När dina tvillingbarn kommer fram kommer din tid att ägnas åt att ta hand om dem. så du kommer att vilja ta hand om dessa saker innan de är födda. Följ denna checklista, och du är beredd att välkomna tvillingar till din familj.

1

Delta i en födelseklass

Är du redo att ha dessa barn ">

2

Välj en barnvagn

Utan en bra dubbel barnvagn kommer du inte att bli väldigt långt med baby tvillingar! När du har multiplar är en barnvagn en viktig del av utrustningen. Din rörlighet beror på det. Utan en - eller med felflyttande barn från plats till plats kan vara en logistikmardröm. Den rätta dubbla barnvagnen gör det möjligt för glada barn och glada föräldrar. Det finns flera saker att tänka på innan du väljer en dubbel barnvagn, inklusive barnvagnstil (sida vid sida, tandem eller joggerstil). Att hitta den bästa barnvagnen beror också på hur du ska använda den (inomhus eller utomhus) och om du ska använda den med spädbarn eller småbarn tvillingar.

3

Välj Namn

Vad ska du kalla dina tvillingar ">

4

Förbereda syskon

Är dina tvillingar anslutna till en familj med äldre syskon?> Sängstöd eller till och med sjukhusvistelse. Att förbereda dina andra barn är viktigt för att alla ska kunna tillgodoses.

5

Ställ in ett barnhem

Var ska dina tvillingar sova "> dela ett rum? Det finns många smarta idéer för att dekorera en plantskola för tvillingar, men i ett minimalt minimum borde du investera i minst en spjälsäng för barnen. De kan dela en i början, men så småningom, de kommer alla att behöva sina egna, men handla inte bara ihop. Det finns några saker som kräver att du dubblar upp, men andra saker som de kan dela. Ta reda på när du ska köpa två och när bara en kommer att göra.

6

Babysäng

Ett av de enklaste sätten att göra sig redo för tvillingar är att låta andra göra det åt dig! En baby shower är en favorit tradition av graviditet och firandet är förhöjt för förväntade föräldrar till tvillingar eller multiplar. En tid att komma ihop i väntan på barnens ankomst, höjdpunkten i evenemanget är "showering" av gåvor och goda önskningar på de förestående föräldrarna. Låt de som älskar dig låna en hand i strumpor på allt du behöver för barnen.

7

Ordna till hjälp

Även om det kan ske, finner de flesta familjer att de behöver lite hjälp efter att deras tvillingar är födda. För vissa familjer är hjälp en nödvändighet. För andra är det en lyx. Hjälp kan komma i många former, från heltidsanställd barnomsorg till frivilligt hjälp med sysslor och måltider. Det är aldrig för tidigt att överväga vilken typ av hjälp som kommer att vara mest fördelaktigt för din familj och börja processen med att göra arrangemang.

8

Lager upp på blöjor

Det är den smutsiga verksamheten att ha barn. Blöjor. Och när dina tvillingar är födda behöver du många av dem! Tänk tio till tjugo per dag. Det sista du behöver är att springa ut i mitten av natten när du har två jusande bebisar. Så nu är det dags att lagra. Oavsett om du väljer tyg eller engångsblöjor, vill du lagra en stash att ha till hands när barnen anländer. Köp några i olika storlekar också, så att när dina tvillingar (till synes) växer sex inches över natten, kommer du att kunna ta emot dem. Men innan du spenderar en förmögenhet, ta reda på hur man sparar pengar på blöjor.

9

Lär kännetecknen för Preterm Labour

Statistiken visar att sjuttio procent av multiplarna är födda före förfallodagen. Med tripletter, fyrdubblar och andra högre order multiplar är oddsen högre, nästan 100 procent. Så det är möjligt att du stöter på en borste med förtida arbetskraft i din multipelgraviditet. För att säkerställa det optimala resultatet för dina barn finns det några saker du kan göra för att förbereda dig. Att känna tecken på förtidigt arbete kommer att utrusta dig för att reagera snabbt och få bästa möjliga omsorg för dig och dina barn.

10

Baby meddelanden för tvillingar

Medan du inte kan fylla i alla detaljer än, kan du fortfarande förbereda dina babymeddelanden före tid. Välj en design och beställa och slutföra informationen när barnen anländer. Du kan till och med adressera kuverten medan du fortfarande är gravid och har tid på dina händer. En av de stora sakerna att ha tvillingar är att det är en två-till-en-affär; Du kan meddela båda barnen på en gång.

Populära Inlägg

Läs Mer