Top 6 miljövänliga barnleksaker

Anonim

Om du letar efter en miljövänlig gåva till ett speciellt barn i ditt liv finns det många alternativ på marknaden idag, från träleksaker till ekologiska fyllda djur. Här är några av de senaste och bästa miljövänliga babyleksakerna - alla priser under $ 50.

Våra bästa val

Manhattan Toy Skwish Classic

Köp på Manhattantoy.comBuy on Target

Denna enkla träleksak appellerar till en barns naturliga nyfikenhet med sin vridna krama av pärlor, stavar och strängar. De ljusa färgerna gör det synligt stimulerande och manöverförmågan gör det till ett roligt sätt att utveckla barns motoriska färdigheter. Bebisar njuter av att klämma och sträcka Skwish i olika former och sedan titta när den återgår till sin ursprungliga form.

Dessutom är den gjord av gummiträ och färdig med giftfri, vattenbaserad färg. Leksaken kommer också i två andra versioner: Färg Burst, som innehåller pastell och mer livfulla färger, och Natural, som låter gummigräsens naturliga skönhet skina igenom.

Gröna leksaker ubåt

Köp på Greentoys.comBuy på Walmart

Din lilla sjömän kan dyka denna robusta vattenfartyg under vattnet för att utforska djupet av ditt badkar och sedan ta tillbaka det till ytan med ett stänk för att komma igång på sitt nästa äventyr.

Tillverkad i USA från 100% återvunna plastmjölkkanna, innehåller detta leksak inga BPA, ftalater, PVC eller yttre beläggningar och det är förpackat i en återvinningsbar kartong tillverkad av återvunnet material med tryck från sojafärger.

Rekommenderas för spädbarn som är äldre än 6 månader och äldre, innehåller denna ubåt en spinnande bakre propeller och är byggd med en platt botten för extra stabilitet. Den har också ett lätt grepphandtag och brettmynning för att skopa och hälla vatten.

När det är dags att rengöra den här lilla suben, släng den helt enkelt i diskmaskinen. Du kan även öppna stugan för att städa den, så det finns ingen plats för näthet att dölja.

Under Nile Fruit Tote

Köp på Underthenile.com

Tillverkad och fylld med 100% certifierad ekologisk egyptisk bomull, under Nile's Fruit Tote finns banan, druv och vattenmelon i en randig fruktkorg. Super mjuk, lätt för att även de minsta händerna kan hålla och maskin tvättas, frukten är säker för att barn ska tugga på medan de är tända och kan senare användas som att låtsas av småbarn och förskolor som är engagerade i fantasifulla lekar.

Fruktkorgen innehåller ett flätat handtag och broderas med meddelandet "Färsk ekologisk fruktkorg". Observera att korg inte är avsedd som leksak för barn under 3 år.

Tillverkad i Egypten i en rättvis handelsmiljö, är denna produkt förpackad i en poly-väska för att minska sönderfallande förpackningar och använder endast låga slagfärger.

Haba Magica Clutching Toy

Köp på Habausa.comBuy on Jet

Denna leksak har en uppsättning färgstarka träbollar som är kopplade till ett elastiskt band som gör det enkelt för barn att ta tag i när de utvecklar sina klämfärdigheter.

Gjord i Tyskland från bokskog och färgat med en giftfri, vattenbaserad fläck, är denna leksak robust och säker för barn med barn.

Melissa & Doug Peek-A-Boo Panda

Köp på Melissaanddoug.com

Det är ingen tvekan om det. Bebisar och småbarn älskar att leka peka. Och den här söta lilla träpandaen älskar att leka med.

Tillverkad med utvalda lövträd och barnsäkra färgämnen är detta leksak enkelt för barn att använda och dess enkla mekanik hjälper barnen att utveckla bra motoriska färdigheter. Som spädbarn spelar käkeboj, lär den här leksaken dem begreppen obeständighet och orsak och effekt.

Rekommenderas för spädbarn i åldrarna 9 månader och äldre, den här snygga pandaen har ett litet klick och klappbrus som babyar klappar sina tassar upp och ner.

Hape Double Bubble

Köp på Amazon

Det här trälövlekset har färgstarka pärlor som små händer kan trycka längs två uppsatta vägar. För extra kul kan större pärlor glida över mindre.

Vinnare av en 2011 Oppenheim Toy Portfolio Gold-pris, utvecklar denna leksak fina motoriska färdigheter som hand-eye-koordination och problemlösningsförmåga som introducerar barn till koncept som rumsliga relationer och orsak och effekt.

Denna leksak är avsedd för barn i åldrarna 6 månader och uppåt, har fyra sugkoppar som låter dig säkra den till de flesta släta ytor och är liten nog att resa.

Populära Inlägg

Läs Mer