Topp 6 BPA-flaskor för barn

Anonim

Ett bra sätt att minska ditt koldioxidavtryck är att begränsa din användning av engångsartiklar så mycket som möjligt. När det gäller hydratisering betyder det exempelvis att man väljer en återanvändbar vattenflaska istället för att förlita sig på vatten på flaska.

För barn försöker många föräldrar också att undvika produkter med bisfenol-A (BPA) på grund av oro över dess potential att efterlikna östrogen, leda till reproduktionsproblem, öka risken för cancer och störa hjärnans utveckling och fettmetabolism. Lyckligtvis, om du försöker begränsa dina barns exponering mot BPA, finns det många alternativ på marknaden idag som är BPA-gratis. Här är några alternativ att överväga:

1

Krokodil Creek Rostfria Stålflaskor

Dessa dricksflaskor med 13, 5 uns är gjorda av rostfritt stål av matkvalitet, vilket gör dem till ett bra alternativ till plast- eller epoxikantade metallbehållare. De är 100% återvinningsbara och fria från bly, ftalater och BPA.

Crocodile Creek rekommenderar handtvätt dessa flaskor, som är utformade för barn i åldrarna 3 och uppåt. De kommer i en mängd ljusa, barnvänliga mönster som matchar Crocodile Creeks utbud av lunchlådor och ryggsäckar.

2

Thermos Foogo vakuumisolerad flaska

Denna 10-uns drinkflaska från Thermos har dubbelväggig vakuumisolering som håller dryckerna kalla i upp till 10 timmar och förhindrar att utsidan utvecklar kondens. Både interiör och exteriör är gjorda av rostfritt stål.

Dessa flaskor är avsedda för barn i åldrarna 18 månader och uppåt och delarna är utbytbara med andra Foogo Phases-koppar. Denna flaska är diskmaskin säker och finns i en mängd olika färger.

Thermos gör också 12-uns FUNtainer-flaskor för äldre barn som kommer i en mängd olika roliga utskrifter.

3

Lifefactory glasflaskor

Dessa glasögon på 9 ounce har en silikonhylsa som hindrar dem från att bryta och ger ett starkt grepp för små händer. De är fria från BPA, ftalater, polyvinylklorid (PVC), latex och polykarbonat.

Lifefactory noterar att glas medger att det inte finns någon metall eller plast eftersmak på din dryck. Hela flaskan, inklusive hylsan, kan sättas i diskmaskinen. Glaset för dessa flaskor tillverkas i Frankrike, medan silikonärmarna är gjorda i USA och flaskhuvuden tillverkas i Polen och USA.

Dessa flaskor är tillgängliga med nipplar för användning som babyflaskor och kan senare omvandlas till dryckesbehållare för småbarn och barn genom att byta till en sippy eller platt hatt. Ärmarna och flaskans toppar finns i olika färger och du kan köpa extra toppar för att anpassa flaskans utseende.

4

Klean Kanteen rostfritt stålflaskor

Dessa 12-uns flaskor är gjorda av rostfritt stål av matkvalitet som innehåller återvunnet innehåll och är fria från BPA och ftalater. Klean Kanteen säger att de inte behåller eller ger smaker till de drycker de har. Plus, dessa flaskor passar in i de flesta flaskor eller kopphållare och de kan användas med en sippy-, sport- eller looplock.

Dessa flaskor tillverkas i Kina i olika färger och kan användas av barn som är yngre än 12 månader om du väljer en läckagesäker sippy topp. Sportskåpan är inte läckagesäker, så Klean Kanteen rekommenderar att den används för barn i åldrarna 18 månader och uppåt.

Flaskorna i rostfritt stål är diskmaskiner, men Klean Kanteen rekommenderar att de färgade flaskorna tvättas manuellt. Färgen som används på de färgade flaskorna är också vattenbaserad, giftfri och blyfri, men Klean Kanteen rekommenderar flaskor av rostfritt stål för barn som gillar att tugga på saker.

5

Sigg Aluminiumflaskor

Siggs barnflaskor finns i två storlekar: 0, 3 liter och 0, 4 liter (ungefär 10, 1 ounce och 13, 5 ounces). De kommer i en mängd olika tilltalande barn-orienterade utskrifter och kepsarna är också läcka.

Tillverkad i Schweiz, varje flaska är tillverkad av en enda bit aluminium och fodrad med en flytande basfodral för att säkerställa att det inte finns utlakning av kemikalier, metallmigration eller störning av dryckens smak. Flaskorna är också fria från BPA och ftalater.

Företaget släpper ut nya mönster varje år och du kan anpassa varje flaska genom att köpa olika tillbehör som färgglada lock eller flaskärmar för att skydda flaskan från bucklor. Sigg rekommenderar att handtvättar sina flaskor.

6

Camelbak Eddy plastflaskor

Dessa 12-uns plastflaskor är BPA-fria, fläckresistenta, smakfria och finns i en mängd olika tilltalande utskrifter.

Flaskorna inkluderar Camelbaks patenterade Big Bite-ventil och stammen tillverkad av ett enda medicinskt silikon som bolaget säger gör flaskan lätt för föräldrar att rengöra och förhindrar att barn av misstag drar av bettventilen av misstag.

Dessa flaskor är avsedda för barn i åldrarna 3 och uppåt. Flaskorna är gjorda i Kina och inkluderar en livstidsgaranti.

Populära Inlägg

Läs Mer