Topp 4 Stainless Steel Babyflaskor

Anonim

Bekymmerna för kemikalier i plastflaskor har lett till en relativt ny inträde på flaskmarknaden: flaskor av rostfritt stål. Dessa flaskor erbjuder en fördel framför plastflaskor genom att de är gjorda av naturmaterial. Och till skillnad från glasflaskor behöver du inte oroa dig för att de krossas när ditt barn slipper oundvikligen en eller bestämmer sig för att kasta den över rummet.

Många av dessa flaskor är också avsedda för senare omvandling till sippy-koppar eller vattenflaskor, vilket ger dem en längre livslängd än en traditionell babyflaska.

För att hjälpa dig välja en flaska av rostfritt stål, här är en lista över de bästa märkena att tänka på:

1

Kid Kanteen Babyflaskor

Grått av 18/8 rostfritt stål i rostfritt stål, barnflaskor från Kid Kanteen är fria från bisfenol-A (BPA), ftalater, bly och andra toxiner. De har en konturerad form som gör det lätt för små händer att hålla och en bred mun som gör dem enkla att fylla och rengöra.

Dessa flaskor har också en medicinsk kvalitet, silikonbröstvård som är utformad för att simulera bröstmjölk på grund av variationer i bröstvårtets tjocklek och en bred bas som mäter mer än 2 tum i diameter.

Bröstvårtan anpassas också när ditt barn suger, precis som ett mänskligt bröst gör som en barnvårdare, vilket bidrar till att främja korrekt oral utveckling och friska tänder. Bröstvårtets dubbelluftsystem hjälper också till att minska mängden luft som ditt barn sväljer, främjar hälsosam matsmältning och reducerande kolik.

Dessa flaskor finns i 5- och 9-ounce storlekar och silikonnipplarna säljs i 2-pack med tre olika flödeshastigheter. Flaskans inre och yttre har båda präglade och laser-etsade märken som visar ounce och millimeter. Flaskorna är också kompatibla med alla Kanteen Wide caps, inklusive deras isolerade toppar.

De är 100% återvinningsbara, diskmaskin-säkra och stöds av livstidsgaranti.

2

OrganicKidz Stainless Steel Babyflaskor

Dessa flaskor av 18/8 rostfritt stål i matkvalitet är gjorda av ett enda lager av rostfritt stål och locken har en inbyggd mätkopp. Flaskorna har också en skala märkt på sidan av flaskan som syns från utsidan och insidan för att hjälpa till med mätning.

Den enkelskrovade konstruktionen innebär att du kan testa vätskans temperatur inuti genom att hålla flaskan. Flaskan kommer också att värma upp och svalna snabbare än en plast- eller glasflaska. För att värma en flaska, sänk den helt enkelt i ett glas varmt vatten eller använd en flaskvärmare.

Flaskorna är fria från BPA, polyvinylklorid (PVC) och ftalater. Bröstvårtorna har tre flödeshastigheter och är kompatibla med de flesta andra stora märkena.

Flaskorna finns i 4- eller 7-ounce storlekar med smala halsar eller 4- eller 9-ounce storlekar med breda halsar i olika färger. De är 100% återvinningsbara.

Dessa flaskor är diskmaskinskydda på överstativet, men OrganicKidz rekommenderar handtvätt för att förhindra att mönstren slits av.

OrganicKidz tillverkar också en 9-ounce termisk babyflaska avsedd för att hålla vätskorna kalla eller heta i minst 6 timmar. För barn som är speciella om mjölkens temperatur gör det mycket lättare, eftersom du inte behöver oroa dig för att värma upp flaskan eller hålla den kall.

Du kan också köpa tillbehör till denna flaska för att omvandla den till en sippy kopp eller vattenflaska när ditt barn åldras.

3

Pura Stainless Kiki Infant Bottle

Dessa flaskor är 100% fria från plast och konverteras till en sippy cup som ditt barn växer. De är oberoende certifierade för att vara fria från BPA, ftalater, bly och PVC. Pura säger att flaskorna inte heller migrerar tungmetaller, inklusive krom, nickel, kadmium, koppar, aluminium, antimon och kobolt.

Flaskan har höjt interna volymmarkeringar som gör det enkelt att se hur mycket ditt barn dricker och flaskan och dess komponenter är diskmaskinskydda i toppstativet. Flaskorna är kompatibla med flera andra stora märken av bröstvårtor och tänder. Pura erbjuder tre flödeshastigheter för sina bröstvårtor.

Garanterad med livstidsgaranti på delar av rostfritt stål finns flaskorna i 5- och 11-ounce storlekar i fem olika färger eller naturligt rostfritt stål.

Pura erbjuder även silikonmuffar som kan beställas separat.

4

Earthlust Birds & Bees Stainless Steel Babyflaskor

Dessa 7-uns flaskor är gjorda av matkvalitets 18/8 rostfritt stål, utan BPA, PVC och ftalater. De är försedda med en långsiktig nippel, sippy top, avtagbara handtag och en flasköppnare, så att du enkelt kan överföra ditt barn från flaskan till sippy-koppen helt enkelt genom att byta tillbehör.

Sippy toppar och nipplar är också utformade att inte droppa när de vändas upp och ner, vilket bidrar till att minska rubbningen och nipplarna finns i två flödeshastigheter. Flaskan kan isolera vätskor i minst 4 timmar, vilket gör det lätt att resa med.

Denna flaska är diskmaskin säker, men Earthlust rekommenderar att handtvätt för att bevara designen. Flaskorna i rostfritt stål är 100% återvinningsbara.

Populära Inlägg

Läs Mer