Topp 10 saker Barnomsorgsleverantörer vill att du ska veta

Anonim

Barnomsorg är ett yrke, inte en barnpassning. Och som ett företag finns det vissa saker som vårdpersonal vill att alla ska veta. Här är 10 saker resten av oss behöver veta om den utmanande och givande karriären att vara barnomsorgsleverantör.

1

Barnomsorg är ett företag - inte en barnpassning

Barnomsorg är ett företag och leverantörer är professionella; vänligen hänvisa dem inte till barnpassare. Som sådan är det rimligt att förvänta sig att vårdgivare kommer att ha fastställt regler, timmar och lönepriser som håller dörren öppen och kvalitetsvård som ges till alla. Föräldrar bör vara uppskattande att en leverantör tar tid att skapa en handbok, kontrakt och andra detaljer som bidrar till att främja kommunikation och förståelse.

2

Leverantörer har rätt att ta ut sena avgifter. Övriga tillämpliga avgifter

Leverantörer har rätt att lägga till avgifter om föräldrarna tar tid för att plocka upp barn, kan debitera även om ett barn inte tas för att vårda på en viss dag (platsen hålls fortfarande för detta barn) och bör debitera familjer i förväg och inte göra undantag. Varför ">

3

Hör kallelsen? Ringa för räkningar att betala som någon annan

Barnomsorgsleverantörer har ett "samtal" för att ta hand om barnen. Men jag gillar också Barnomsorgs forums moderator (Symphony) definition av anrop. Hon säger: "Jag hade också ett telefonsamtal. Gasföretaget ringde. Telefonföretaget ringde. Mitt företagslån ringde. De ville alla få betalt och jag behövde göra tillräckligt för att betala dem." Trots allt använder föräldrar vårdgivare oftast för att de arbetar för att också samla in en inkomst.

4

Vårdgivare är INTE Hushållerska

Förvänta dig inte vårdgivare att göra ditt barns tvätt och tvätta sina koppar eller föremål. Professionella vårdgivare har inte tid att göra massor av tvätt eller tvätt - och vill du hellre att de gör hushållsarbete eller bryr sig om dina barn? Det är inte att säga att leverantörerna ibland inte kommer att tvätta smutsiga kläder, skölja lera av skor eller tvätta en sippy cup. Men föräldrarna bör inse att en leverantör är nådig och går över vad som krävs.

5

Gränser och regler är bra för barn och deras föräldrar

Föräldrar och leverantörer bör vara tydliga på transportregler (vissa leverantörer tar barn till parken eller biblioteket, andra tar inte av ansvarskäl), mat som serveras, disciplinåtgärder och andra vårdproblem. Föräldrar och leverantörer borde vara bekanta med leverantörens regler. Om inte har de möjlighet att gå någon annanstans, och leverantörerna har valet att inte behålla ett barn.

6

Behandla leverantörernas hem som din egen

Mi casa es su casa. Den välkända spanska frasen "mitt hus är ditt hus" sträcker sig ofta inte till barn i vård, mycket till barnsjukvården. Föräldrar kommer inte att låta ett barn med leriga skor gå på sin matta, men samma föräldrar kommer med sitt barn i hemmet med lera (eller sämre) på bottnen av skor. Respekt för egendom och en persons hem är en viktig aspekt av ett framgångsrikt barnomsorgsarrangemang.

7

Kostnaden är välförtjänt: Du får vad du betalar för!

Samma föräldrar som verkar incensed vid en veckovis barnomsorg på $ 75 eller $ 125 tycker inte om att spendera överdrivna pengar på personliga saker, kläder, bilar etc. - men säg att deras barn är deras viktigaste tillgång. Föräldrar bör säkert överväga kostnaden när de väljer barnomsorg. Samtidigt bör de överväga vårdkvaliteten och vad de får för sina pengar och inte klaga på att behöva betala för den tjänst de får.

8

Lämna leverantörer ut ur inhemska spats och förvaringsbattar, var vänlig!

Lägg inte en leverantör i mitten av äktenskapsskillnader, vårdnadsbekämpningar eller andra inhemska problem som inte innefattar barnomsorg. Leverantörer beklagar att få veta, "om min förekomst kommer till mitt barn, vågar du inte låta mitt barn lämna." Leverantörer agerar i enlighet med avtalade avtal om vem som kan och kan inte ta med / hämta ett barn, och det här är inte en daglig varians. Om det finns en domstolsorder måste leverantören ha en kopia. Men lägg dem inte i mitten tack!

9

Skrapor och repor kommer att hända

Olyckor kommer att hända. Det är Rule 101 i Kid Book. Så varför är det att föräldrar kommer att bli upprörda ibland när deras barn blir repade, knullar ett knä eller till och med otroligt, biten "> barn leka säkert och positivt och att alla barn är bäst av vänner. Men faller och skrapar händer, precis som de gör i ditt hus.

10

Vad menar du, "Gör som jag säger men inte som jag gör"?

För många leverantörers chagrin dikterar vissa föräldrar regler som är svåra att följa (till exempel absolut ingen sötsaker), bara för att se ett barn lämnat en kaka när de lämnar. Medan föräldrar säkert borde ha ett uttalande om mat eller vissa regler, måste en leverantör vara rättvis kunna tillhandahålla mat, snacks och disciplin. Självklart är allergier eller hälsosam kost en given; Det är de inkonsekvenser som orsakar paus.

Populära Inlägg

Läs Mer