Top 10 George Washington biografier för barn

Anonim

George Washington är en av mina favorit amerikanska presidenter. Han var en man med extraordinär karaktär och ära och integritet. Som Förenta staternas första president satte han tonen till ordförandeskapet och var ganska medveten om hur hans beteende skulle påverka framtida presidenters beteende och den framtidiga nationens framtid. De flesta begåvade barn tycker om att läsa biografier, och jag är säker på att de kommer att älska att läsa om livet för vår första president. De kommer att uppskatta hans ära, integritet och engagemang för sitt land och dess folk, såväl som hans offer och empati. Här är några utmärkta biografier av George Washington, för en mängd olika åldrar.

Story of George Washington

Det är aldrig för tidigt att presentera ditt barn för historia och män och kvinnor bakom grundandet av USA. Denna styrelsebok gör det enkelt för dig att få ditt barn började lära sig om George Washington. Det är också en bra bok för att hjälpa ungdomar att lära sig begreppet det amerikanska ordförandeskapet. Självklart kommer du inte att hitta en detaljerad analys av Washington och hans liv i den här lilla boken, men det är en bra introduktion och de färgstarka illustrationerna hjälper till att hålla ditt barns intresse.

En bildbok av George Washington

Detta är en engagerande bok för små barn. Tecknade stilteckningar hjälper engagera barn, men det gör också informationen. Boken är full av intressanta fakta om Washingtons liv som börjar med sin barndom och går hela vägen till sin död. Det är en utmärkt introduktion till en inspirerande man och ledare. Den rekommenderade åldersgränsen för boken är 6 och uppåt, men yngre begåvade barn kommer nog också att njuta av det.

Möt George Washington (Landmark Books)

Detta är en annan bra biografi för unga barn (åldrarna 7 och uppåt). 72-sidiga boken beskriver Washingtons barndom och ungdom och de händelser som påverkar honom. Det beskriver också hans karaktär och rollen han spelade i revolutionskriget och skapandet av Förenta staterna. Det är fullt av information om Washington, några som även många vuxna vet förmodligen inte!

George Washington - Soldat, hjälte, president

Vi är stora fans av DK Readers. Barn gillar verkligen blandningen av bilder och text. De lär sig så mycket av den informationsfyllda texten och bilderna gör att informationen kommer att leva. I den här DK-läsaren om George Washington, kommer barn mycket om sitt liv från sin barndom till sitt liv som bonde, statsman och general. De kommer också att lära sig om sitt liv som Förenta staternas första president. För åldrarna 7 och uppåt.

Vet inte mycket om George Washington

Formatet i den här boken gör att läsarna kan hoppa över för att få svar på frågor som de är mest intresserade av och sedan gå tillbaka till annan information senare. Formatet är Q & A, med frågor som "Var gick George på college?" och "Vad var George som en ung man?" Boken innehåller kartor, illustrationer och till och med en tidslinje för händelser i Washingtons liv. Barn kan få en utmärkt förståelse för Washington och den tid han bodde i. De kommer även att lära sig om vilken typ av kläder folk hade på sig. För åldrarna 8 och uppåt.

George Washington för barn: Hans liv och tider med 21 aktiviteter

Detta är ett intressant tillvägagångssätt för en biografi. Medan den berättar om Washingtons liv, innehåller den också 21 praktiska aktiviteter för att hjälpa barnen att få en djupare förståelse för hur livet var för Washington och andra människor i 1700-talets Amerika. De kommer att lära sig om Washingtons boyhood, hans skola, hans ledarskap och hans kamp för frihet och självständighet. När de lär sig fakta kan barn lära sig hur man knyter en cravat, sy en dam cap, rulla ett bivax ljus, spela ett spel Quoits och skriv med en quill penna! Och om det inte räcker kommer barnen att hitta fler sätt att lära av webbplatser, resursresurser och en läsningslista. För åldrarna 9 och uppåt.

Sterling biografier: George Washington: Ett amerikanskt liv

Det här är en välskriven, trevlig bok som täcker Washingtons barndom, hans militära liv som soldat och som en general, hans liv som den första amerikanska presidenten och på sin pension från det offentliga livet. Barn kommer att lära sig om Washingtons privata och hans offentliga liv och kommer också att lära sig om hans syn på frågor som var viktiga i hans dag och är ibland fortfarande viktiga idag, till exempel frågan om myndighetskraften. I åldrarna 10 och uppåt.

DK Biografi: George Washington

Om du och ditt barn är fans av DK-böcker, kommer du att älska den här boken. Liksom alla DK-böcker innehåller den här vackra foton och illustrationer av människor, platser och artefakter. Den biografiska berättelsen förstärks av korta men informativa sidor som den som definierar sjuårskriget. Det är säkert att ditt barn underhålls och förlovas. I åldrarna 10 och uppåt.

The Real George Washington

Denna biografi är inte en barnbok, men om du har en avancerad läsare som har biografier och vill lära dig mer om George Washington, är den här boken ett utmärkt val. Skriften är engagerande och läsbar och alls inte tillgänglig för äldre barn. Vad som gör denna bok unik bland biografier i Washington är att den presenterar mycket av historien i Washingtons egna ord. Författaren skriver en spännande historia men innehåller passager från Washingtons egna skrifter i andra hälften av boken. Vilket bättre sätt att förstå mannen än att läsa vad han själv sa? Läsare kommer att förstå hur betydelsefull en roll Washington spelade i revolutionskriget, konstitutionskonventionen och den första presidentförvaltningen. Utan honom skulle amerikansk historia vara väldigt annorlunda!

Washington: Ett liv

Detta är en annan Washington-biografi som inte är en barnbok. Tonåringar som tycker om att läsa biografier och som vill få en bra förståelse av vår första "Commander-in-Chief" kommer noggrant att njuta av den här boken. Författaren presenterar Washington, som hjälper oss att förstå hur hans bakgrund, hans hårda arbete och hans karaktär gjorde honom som många ansåg "först i krig, först i fred och först i hjärtat av hans landsmän". Det här är inte en vitkalad historia om mannen. Hans brister och misslyckanden presenteras också, men de tjänar bara för att visa att Washington var mänskligt. Han var en man, men en mycket anmärkningsvärd.

Populära Inlägg

Läs Mer