Topp 10 dubbla barnvagnar för tvillingar

Anonim

Föräldrar av multiplar förlitar sig verkligen på en bra barnvagn för att transportera sina barn. Här är en översyn av de bästa dubbelvagnarna för användning med tvillingar. Både tandem och sida vid sida stilvagnar ingår här. Även om vissa dubbelvagnar är utformade för användning med barn med flera åldrar, ger denna recension hänsyn till tvillingvagnar som är mest effektiva för multiplar.

1

Graco Duorider Dubbelsäng

Graco har blivit berömd av föräldrarna för att ge en kvalitetsprodukt till ett överkomligt pris. Duoriden är ett utmärkt alternativ för föräldrar som föredrar en sida vid sida barnvagn för sina tvillingar. Med en rymlig förvaringskorg under, lutande sittplatser och en skyddande baldakin, är den också berömd för sin manövrerbarhet och bekväm lagring.

2

Snap 'n' Go Deluxe Dubbelsäng

Snap'n'Go är faktiskt en barnvagnsram, som kräver ytterligare inköp av två spädbarn / bilstolar. Förmågan att transportera barn från hem till bil till barnvagn och rygg utan att behöva ta bort dem från sina bilstolar kan dock inte underskattas. Dess överklagande är dock kortlivad. när dina barn överstiger 25 pund, är denna modell värdelös.

3

Graco Duoglider Dubbelsäng

Duoglider är extremt populär hos föräldrar som föredrar en tandem-stil barnvagn. Det är en av de få tandems som verkligen är utformad för multiplar - och inte två barn av olika storlekar. Det är också hyllade för sin livslängd, vilket ger en bekväm och bekväm resa för både spädbarn och äldre multiplar. Sittplatser i stadens stil rymmer barnvagnsstolar, men sitter också barn upp till fyrtio pund vardera.

4

Jeep Wrangler Kolcraft Double Paraply Barnvagn

Även om det inte är ett alternativ för spädbarn eller unga barn, är denna lätta paraplyvagn en måste för föräldrar till äldre tvillingar. Medan det skymmer på funktioner kan priset inte slås och det är robust trots att det är en bedrägligt lätt och smal profil. Detta är ett bra alternativ som en sekundär barnvagn för att hålla i bilen eller som backup när den primära barnvagnen är för stor eller skrymmande.

5

Maclaren Twin Triumph Double Barnvagn

Maclaren är känt för överlägsen styling - till ett pris. Twin Triumph sida vid sida barnvagn erbjuder ett fempunkts sele system, avtagbara platser som kan tvättas och väger in på bara tjugofem pund.

6

Combi Twin Sport Dubbelsäng

Jämfört med Graco är Combi Twin Sport funktionell. Den ultralätta viktprofilen väger in på mindre än tjugo kilo och rekommenderas för sitt flersidiga fullt loungerbara säten. Föräldrar gillar också bärremmen, vilket gör det lättare att ladda och lossa för förvaring. Combi Twin Sport är kompatibel med bilbarnstolar, en av de få sida vid sida stilvagnarna som också kan fungera som resesystem.

7

Inglesina Twin Swift Double Barnvagn

Inglesina är känd för smart europeisk stil i barnvagnar. Denna sida vid sida modellen betraktas som premiär för speciella detaljer som tolv hjul som arbetar i en kombination av svängbara och fasta positioner för maximal manövrerbarhet, justerbara fotstöd och avtagbar armstöd. Dessa funktioner kommer till ett pris, dock.

8

Mountain Buggy Urban Double Elite

Mountain Buggy barnvagnar är byggda för robust användning men behåller den klassiska stilen av en sida vid sida barnvagn i stället för en trehjulig joggermodell. Lastad med extrafunktioner, som en inklädd blöja väska och vattenflaskhållare. Kan anpassas som ett resesystem, det kan användas med Peg Perego och Graco spädbarnsbärare. Kostnaden är där uppe; För att spara lite pengar, leta efter den vanliga Urban Double-modellen utan alla extrafunktioner.

9

Peg Perego Duette Dubbelsäng

Duetten kombinerar bekvämlighet, hållbarhet och stil i en mångsidig produkt. Den rymmer spädbarnstolar för maximal effektivitet vid transport av spädbarn, men tillåter föräldrar att konfigurera sittplatser för att möta behoven hos äldre barn. Fläktar på denna barnvagn hävdar att du får vad du betalar för; trots sitt höga pris är det kvalitetskonstruktion och lyxig styling som gör det till ett bra värde.

10

InStep Double Jogging Barnvagn

Medan mindre än perfekt för daglig användning, vill du överväga en jogging barnvagn om du planerar att träna med barnen i släp. InSteps produkter erbjuder hållbarhet till ett rimligt pris. De kan vara skrymmande att sätta upp och lagra och kan vara ett problem att manövrera runt i stan. Du kan emellertid inte slå sin design för enkel användning under körning eller träning med låsning av framhjul och ergonomiskt handtag. Extra bonus: rymmer en total vikt på upp till 50 kg., Bra för äldre tvillingar.

Populära Inlägg

Läs Mer