Tider när du inte ska meddela din graviditet

Anonim

Det verkar som om alla råd om graviditetsmeddelanden omger hur man gör meddelandet och när du ska dela med dig av dina nyheter. Problemet är, ibland, det är fel tid att dela med dig av dina nyheter.

När du berättar för någon du är gravid och det är fel tid kommer det nästan alltid att mötas med en reaktion som du inte tycker om. För att undvika reaktioner som skadar dina känslor, överväg dessa tips om när du inte ska prata om din nya graviditet:

Någon annan är stor stund

Medan det kan vara bra att göra dina nyheter kända vid en familjesamling där alla är närvarande, är det viktigt att du inte stjäl någon annans åska. Så håll tungan om någon annan har gjort ett stort tillkännagivande, som deras engagemang eller sin egen graviditet. Detsamma gäller för att göra meddelandet vid någons bröllop.

begravningar

Medan du dricker bönorna om ditt barn, kan det vara tröstande för vissa, det kan också vara distraherande för andra, så avstå från att meddela din graviditet under officiella begravningsförfaranden.

När du är galen

Det kan vara så enkelt att skicka en snabb jab med något som: "Jo, jag är gravid - så där!" Men håll tungan och undvik att göra dessa deklarationer. Inte bara kommer det att minska din känsla av glädje att göra nyheterna kända, men det är inte heller rättvist för den andra parten.

Offentligt

När du pratar om dessa saker i allmänhet står du chansen att förlora levande reaktioner. Du står också chansen att få folk att säga ingenting. Om du hoppades på en stor reaktion kan detta få en dämpande effekt på vad du letar efter från de personer du delar med.

Under en jobbintervju

Medan du säger att din chef är gravid är det alltid bättre att komma ifrån dig, anses det vara dåligt att meddela din graviditet vid en arbetsintervju. Det är inte juridiskt att bli frågad om du är gravid, och även om du visar det är det troligtvis bäst att inte berätta. Det kommer att finnas gott om tid att berätta för dem när du är anställd.

Till dina barn tills du är redo att berätta världen

Medan du talar om dina barn är du gravid, det är en bra sak, se till att du klarar det bra. Att berätta för dina barn att du är gravid är lika bra som att meddela det med en flygplan dras banderoll över hela staden. Så fort du berättar för ditt barn, även om de är gamla nog för att hålla en hemlighet, kommer de att börja berätta för alla de träffas. Ju yngre de är desto sannare är detta ...

När nära människor med känsliga problem

Berätta för alla du är gravid i en grupp som inkluderar din svägerska som bara hade ett missfall eller din bästa vän som har upplevt år av infertilitet är dålig form. Du borde ge dem giltighet att berätta för dem förut så att de kan välja att ursäkta sig eller åtminstone veta vad som kommer.

Innan du är redo att prata om det

När du har meddelat din graviditet kommer alla att ha frågor till dig. Om du inte är beredd eller redo att prata om det, delar du inte. Ibland delar du inte nyheterna eftersom du är orolig för missfall, ibland handlar det om att du bara arbetar genom dina egna känslor. Oavsett orsaken du väljer att vänta, var förberedd för ett angrepp av frågor om graviditeten när du gör ett tillkännagivande.

När du är redo att dela de goda nyheterna, överväga vem du vill berätta och när. Du kommer också vilja överväga hur du delar nyheterna. Många par väljer att göra något kreativt för att dela de goda nyheterna, antingen i liten skala för familjer eller i större skala för sociala uttag som Facebook och Twitter.

Populära Inlägg

Läs Mer