Svullnad Fingrar kan betyda ditching ringar i graviditet

Anonim

Svullnad i graviditeten kan vara mycket normal. Du kommer verkligen se detta både när graviditeten utvecklas och under sommarmånaderna. Medan du antagligen har antagit att dina fötter skulle svälla, kan du inte förvänta dig att dina händer kommer att svälla eventuellt också. Detta kan orsaka att dina fingrar svullnar till den punkt där du bär på ringarna är farligt.

Om du kan förhindra att dina ringar sitter fast, gör så. Du kanske märker att dina ringar glider bra på morgonen, men är svårare att gå av på kvällarna. Det här är normalt. Om du har problem med att ta bort ringarna, kan du försöka hålla händerna ovanför huvudet lite, använd lite lotion för att smörja fingret eller ensa dina händer i kallt vatten för att minska svullnaden. Men så fort du börjar få problem med att ta bort ringarna, är det dags att komma med en alternativ lösning. (Det finns också medicinska lösningar som hjälper dig att ta bort din ring om det är ett riktigt dåligt fall, inte alla involverar att skära av ringen.)

Vad man ska göra annat än att bära täta ringar

Här är några lösningar som kan fungera bra för dig:

  • Om du har problem med att få dina ringar på, ta av dem omedelbart.
  • Börja bära en ring som inte är en komplett cirkel men har en paus i den.
  • Använd dina ringar på ett halsband.
  • Knappa dina ringar på din klädsel med en stift. (Blöjstift kan också fungera!)
  • Helt enkelt gå utan ringar ett tag.
  • Beställ en ring som är större att ha i mellantiden.

Det finns andra sätt att hantera ringproblemet. Var uppfinningsrik och försök att räkna ut en lösning som fungerar för dig. Det är inte en storlek som passar alla sätt.

Populära Inlägg

Läs Mer