Swaddle filtar och produkter till din baby

Anonim

Den gamla arten av swaddling har återkommit under det senaste decenniet med hjälp av Dr Harvey Karps bok The Happiest Baby on the Block. Swaddling är en av hans berömda 5S och föräldrar världen över har swaddling sina barn. Swaddling gjordes vanligtvis med en filt som var fyrkantig och du måste vikas och tucka och be att barnet stannade swaddled. Det är här där specialdesignade svaddle filtar har kommit in, var och en med sin egen unika ta på swaddling. Här är några av favoriterna från föräldrarna.

Sommar Infant SwaddleMe Justerbar spädbarn

Summer Infant SwaddleMe Justerbar spädbarnsförpackning kommer i en mängd olika mönster och storlekar från preemie till små, stora. Lårpåse öppnas enkelt för blöjaförändringar. Överdelen är fastsatt med krok och slingor.

Embé® Swaddle

Vad som gör Embé® Swaddle annorlunda än din typiska swaddle är det faktum att du kan göra en komplett, full kroppsvadd eller du kan låta barnet få benen fri. Den är tillverkad av 100% ekologisk bomull. Den är utformad för att gran 6-18 kg (om nyfödd till 6 månader gammal). Du har också byggt in blöja åtkomst för dem mitt i natten blöja förändringar. Detta är utformat för att förhindra att sväcket stiger upp och av misstag täcker barnets ansikte.

Miracle Blanket Swaddle

Miracle Blanket Swaddle är tillverkad av 100% bomull och importeras från Kina. Intressant nog kommer det med en 100% garanti. Detta är en full body wrack som kommer i flera färger. Föräldrarna raser om den här swaddleen och säger att det har tjänat mirakeltiteln för att hjälpa sin lilla sovande.

Woombie Original Baby Swaddle

Woombie Original Baby Swaddle är gjord av 95 Bomull / 5 Spandex, vilket betyder att det har några klamrar men ger. Det betyder att den är utformad för att flytta med barnet men inte av barnet. Det är inte så tätt att det gör ont på flickor. Det finns en omvänd blixtlås så att du enkelt kan byta blöjor mitt på natten. Det är också ett steg design, vilket gör det enkelt att använda. Det finns en mängd olika färger och storlekar att välja mellan.

HALO SleepSack Swaddle

HALO SleepSack Swaddle är 100% polyester. Den kommer i många färger och tyger (inklusive bomull och fleece). Du kan använda denna swaddle med barnets armar inuti eller utanför när du övergår från svaddling. Det glider i botten för enkel blökomståtkomst. Det finns också gott om plats på botten för att sparka, vilket gör det "Hip Healthy". Det finns två storlekar: nyfödd passar 6-12 kg, storlek liten passar 13-18 kg

Ergo Sova Tight Swaddler

Ergo Sleep Tight Swaddler är designad med ergonomi i åtanke. Denna patentsökta, hälsosamma höftpositionern håller barnets ben och höfter i linje och de unika armlåsarna håller barnens armar i armhålets fosterhänder. Benpåsen kommer ut för att komma åt blöjaområdet för snabba förändringar, eller för att tillåta seleanläggningarna i studsar och gungor. Det är 100% bomullstrikk, vilket gör att barnet kan reglera sin egen temperatur. Denna swaddler är maskin tvättbar. Det finns två storlekar: Small / Medium passar 6- 12 lbs, Medium / Large passar 12-18 lbs

Älskar att drömma sväva upp

Kärlek att drömma Swaddle Up har en unik armpositionering med armarna upp bredvid barnets huvud för att hjälpa barns sömn. Benpåsen möjliggör fri rörlighet för att hålla barnets höfter hälsosamma och säkra. Tvåvägs dragkedjan ger lätt blöjaåtkomst eller från toppen för att ta bort svaddeln. Det finns fyra storlekar: X-Small: 4, 5-7 lbs (Endast Grå), Liten: 6, 5-13 kg, Mellan: 13-19 kg, Stor: 19-24 kg.

Swaddle Swing

Kanske är det inte en slingad filt. Föräldrar rave över Swaddle Swing. Den här bärbara enheten är förälderdriven och hjälper dig att snuggla och svänga barnet för att ge dem en lugn känsla. Det rekommenderas från födsel till cirka 6 månaders ålder, men till skillnad från andra produkter har den en viktgräns på 1600 pund. Det finns inga kemiskt tillsatta flamskyddsmedel till denna bomull / polyesterblandningsving. Detta sätter upp i sekunder och du är redo att gå.

Anna & Eva Swaddle Strap Arms Endast Baby Swaddle

Om du letar efter verklig flexibilitet kan Anna & Eve Swaddle Strap Arms Only Baby Swaddle vara precis vad du behöver. Detta band täcker bara barnets armar. Detta är bra för stora eller långa barn, men de som fortfarande behöver lite swaddle support. Det är enkelt att använda och 100% bomull. Detta kommer i flera storlekar baserat på bröstets omkrets.

Populära Inlägg

Läs Mer