Överlevande sommarvärmen i graviditeten

Anonim

Här är några saker du behöver tänka på under sommaren medan du är gravid, oavsett när du är skyldig.

hydra~~POS=TRUNC

Drickvatten under graviditeten är mycket viktigt på grund av de ökade kraven på din kropp. Under sommaren är det ännu viktigare att dricka mycket vatten eftersom även liten uttorkning kan orsaka allvarliga problem som för tidigt arbete.

Tecken på dehydrering

Att inte dricka tillräckligt med vätska kan leda till yrsel och ljushet, illamående och huvudvärk, muskelkramper och en ökning av kroppstemperatur vilket kan leda till värmeutmattning.

Drick minst två liter klara vätskor, helst vatten, en dag. Om du är ute behöver du åtta ounces vatten för varje timme du är ute. Drick innan du blir törstig - törst kan vara ett tecken på att du har väntat för länge.

När dehydrering uppstår, förlorar du en del av din blodvolym. Detta ökar koncentrationen av normala mängder oxytocin (hormonet som orsakar sammandragningar), vilket orsakar sammandragningar. Dessa sammandragningar kan leda till barnets för tidiga födelse.

Svullnad

Svullnad i graviditeten kan vara en vanlig fysiologisk del av graviditeten. Du måste lära dig att läsa tecknen på normal svullnad, som vanligtvis ökar på sommaren, särskilt om du senare är gravid, för att inte vara orolig.

Normal svullnad i graviditeten kommer att gå ner efter att du har vilat. Det kommer inte att visas plötsligt. Eventuellt svullnad som uppträder plötsligt, går inte bort efter vila (till exempel vaknar du uppsvullad), eller är orolig behöver checkas ut av din utövare.

Normal svullnad kan hanteras genom att salta maten till smak. Det betyder att du inte behöver begränsa saltet helt eller överdriva det på salt. Många människor är inte medvetna om att för lite salt också kommer att orsaka svullnad att uppstå.

Resta med dina fötter när det är möjligt. Ta bort ringarna om de är täta, riskera inte smärtan och elände att ha dem avskurna. Att vara i vatten kommer också att hjälpa svullnad, särskilt vatten som är djupare som axel längd. Detta fungerar också riktigt bra för kvinnor som har högre blodtryck.

Sol

Under graviditeten är det bäst att undvika direkt solljus. Om du är i solen använd en 30-45 SPF solskyddsmedel. Undvik restriktiva kläder. Detta kan öka din obehag och lägga till svullnadsproblem. Försök att gå ut i de svalare delarna av solskenet - tidigt på morgonen och sen eftermiddag - snarare än högmiddagen.

Sommar kan vara en bra tid på året för att komma och njuta av graviditeten. Det finns många aktiviteter som fortfarande kan göras under graviditeten och med några enkla försiktighetsåtgärder. Det finns ingen anledning att du inte ska njuta av sommaren. Kom ihåg att vara försiktig med varningstecken på uttorkning, problematisk svullnad eller andra tecken som du behöver ringa till din utövare.

När ska du ringa din utövare

  • Kontraktioner eller kramper (mer än fem på en timme)
  • Ljust rött blod från din vagina
  • Svullnad eller svullnad i ansiktet eller händerna (ett tecken på preeklampsi)
  • Smärta vid urinering (eventuellt urinvägs, urinblåsan eller njursinfektion)
  • Skarp eller långvarig smärta i magen (preeklampsia tecken)
  • Akut eller kontinuerlig kräkning (preeklampsia tecken)
  • Plötslig vass av klar, vattnig vätska från din vagina
  • Låg, tråkig ryggvärk
  • Intensivt bäckenstryck

Den goda nyheten är att du säkert kan njuta av sommarskön och vara säker. Så kom och njut!

Populära Inlägg

Läs Mer