Skol vaccination och undantag priser

Anonim

Är dina barn aktuella på alla sina vacciner?

Är alla eller de flesta av de andra barnen de går i skolan med aktuella och skyddade också?

Även med alla nya prat om val av vaccin låter få stater i själva verket välja att få veta vaccinationsfrekvensen och vaccinfrisättningsgraden för ditt barns skola.

Visst kan du redan förvänta dig låga vaccinationsräntor om du skickar dina barn till en Waldorfskola, men är föräldrar på andra skolor medvetna om att höga nivåer av undantag från skolvaccin sätter sina barn i riskzonen för att få vaccin-förebyggbara sjukdomar?

 • Waldorf School of Mendocino County (Kalifornien) - 79, 1% vaccinbefrielse
 • Tuscon Waldorf Schools (Arizona) - 69, 6% vaccinbefrielse
 • Cedar Springs Waldorf School (Kalifornien) - 64, 7% vaccinbefrielse
 • Waldorf School of San Diego (Kalifornien) - 63, 6% vaccinbefrielse
 • Orchard Valley Waldorf School (Vermont) - 59, 4% MMR-vaccinbefrielse
 • Whidbey Island Waldorf School (Washington) - 54, 9% vaccinbefrielse
 • Lake Champlain Waldorf School (Vermont) - 49, 6% MMR-vaccinbefrielse
 • Austin Waldorf School (Texas) - 48% vaccin undantag
 • Seattle Waldorf School (Washington) - 39, 8% vaccinbefrielse
 • Da Vinci Waldorf School (Illinois) - 35, 3% mässling vaccin undantag takt
 • Waldorfskolan i Atlanta (Georgia) - 32, 7% vaccinbefrielse

Inte överraskande finns det inga Waldorf skolor i Mississippi eller West Virginia, de två stater som inte tillåter icke-medicinska undantag. Det är intressant att vissa skolor lyckas nå sådana höga undantagskurser genom missbruk av typiskt låga medicinska och religiösa undantag, även om det inte finns några individuella trosbefrielser i Illinois eller Georgien.

Men det här handlar inte bara om lågvaccinationer vid Waldorf skolor. Kluster av ovaccinerad elever på skolor i alla stater, oavsett immuniseringslagar, sätter barn i fara, trots övergripande höga vaccinationsnivåer överallt.

Arizona vaccination och undantag priser

Vaccinbefrielse för dagis och 6: e klass finns på länets och skolnivå i Arizona.

Priserna är tillgängliga för offentliga skolor, charter skolor och privata skolor. Vaccinhastigheter och undantagstakten finns också tillgängliga för daghem i Arizona.

Arizona immuniseringsprogram

Kalifornien vaccination och undantag priser

Förutom att ge årliga sammanfattningsrapporter och datafiler om vaccinationsstatus för barn i daghem, dagis och 7: e klass går tillbaka till 2006, kan du också se hur mycket barn som är aktuella på sina vaccinationer på en karta:

 • Barnomsorgskarta
 • Dagis karta
 • 7: e klass karta

Hur många barn i ditt barns daghem eller skolan är aktuella på sina vacciner ">

Trots att Kalifornien tillåter både religiös och personlig tro, undantag från vaccinationer, utöver medicinska undantag, gjorde en ny Kalifornienlag det nödvändigt för föräldrar att samråda med en vårdgivare och bli informerad om riskerna och fördelarna med vaccination och riskerna med vaccin- förebyggbara sjukdomar innan man får ett undantag. Även om undantagsräntorna fortfarande är höga i vissa samhällen ledde lagen till att 20 procent färre föräldrar sökte personliga undantag för trosvaccin.

Colorado Kalifornien vaccination och undantag priser

I Colorado måste skolorna göra sina vaccinationsräntor och vaccinfrisättningsräntor offentligt tillgängliga.

Det är viktigt, för Colorado har en av de högsta procentsatserna av undantag från personlig trosvaccin i USA.

Men eftersom Colorado Department of Public Health & Environment faktiskt inte samlar in, analyserar, publicerar eller rapporterar om dessa vaccinationer eller undantag, gör det det lite svårare att hitta.

Chalkbeat Colorado har skrivit vaccinationsräntor och vaccinbefrielse för över 1000 skolor i tjugo Colorado-skolor, inklusive Colorado Springs och Denver Public Schools.

Georgia vaccination och undantag priser

Sök efter skolans namn eller län och ta reda på vaccinationsfrekvensen och vaccinfrisättningsfrekvensen för varje skola i Georgien.

Eftersom Georgia inte tillåter undantag från personlig tro, innehåller vaccinbefrielserna bara religiösa och medicinska undantag och förklarar sannolikt den övergripande låga nivåen av vaccinbefrielser i staten.

Georgia skolvaccinationer

Illinois vaccination och undantag priser

Illinois är en annan stat utan personlig trosbefrielse för vacciner, även om de tillåter religiösa undantag och medicinska undantag.

Det är dock inte sant för alla skolor. På Chicago Waldorf School har 69 av 268 elever ett religiöst undantag för att få sina mässlingvaccin. I stater utan personliga undantag för undantag tycks många föräldrar använda det religiösa undantaget istället, trots att mycket få religioner faktiskt motsätter sig att deras medlemmar blir vaccinerade.

Resurser för att kontrollera vaccinationsräntorna för alla skolor i Illinois inkluderar:

 • Illinois mässling immuniseringshastighet databas för skolåret 2013-14
 • Illinois Immunization School Survey Results (bläddra ner till immuniseringsdelen)

Massachusetts vaccination och undantag priser

Föräldrar i Massachusetts kan nu slå upp vaccinationsräntor och vaccinbefrielse för alla offentliga och privata skolor i deras stat.

Uppgifterna är tillgängliga från Massachusetts Department of Public Health Immunization Program under School Immunization Data - Kindergarten Immunization Data 2013-14.

Michigan vaccination och undantag priser

Oavsett om du vill titta på dagis, sjätte klass eller länsnivå gör Michigan det ganska lätt att se hur många barn som får medicinsk, religiös eller personlig trosbefrielse undantag.

Till exempel i Grand Traverse County, hem till flera nya utbrott av pertussi och mässling, upp till 13% av barnen som går in i dagis har vaccinbefrielser, inklusive undantag för undantag från unga tron ​​vaccin.

Michigan skolans immuniseringsdata ges dock inte för varje skola. Liksom de flesta stater är vaccinationsräntorna inte offentliga för enskilda skolor.

Minnesota vaccination och undantag priser

Minnesota ger information om vaccinationsräntor och vaccinbefrielser för barn i dagis och sjunde klass.

Priserna kan ses per län, skoldistrikt och enskild skola, så du kan verkligen berätta hur många barn som är aktuella på sina vacciner i ditt barns skola.

Att kunna titta på skolnivå är viktigt. I allmänhet var icke-medicinska undantag (inklusive undantag för personlig trosvaccin) i Minnesota låga, bara 1, 68%, de var över 20% vid flera skolor.

Minnesota skol immunisering data

New York vaccinations- och undantagspriser

I många stater är skolans immuniseringsdata samlad och skickad till statens hälsoavdelning, men den är vanligtvis inte tillgänglig för allmänheten.

I New York begärde Daily Intelligencer och publicerade data för privata skolor i New York City för skolåret 2012-13.

Trots att New York inte tillåter undantag från undantag för personlig tro, hade minst 125 privata skolor i New York City vaccinationer under 90%. Ännu mer chockerande, 37 skolor hade vaccinationsräntor under 70% och 9 skolor hade räntor mellan 18 och 41%. Det är svårt att tro att du kan få vaccinationsräntor som är låga med bara medicinska och religiösa undantag, särskilt när New York inte gör det lätt att få ett religiöst vaccin undantag.

En USA Today-rapport inkluderade ännu fler offentliga och privata skolor i New York-staten.

Texas vaccination och undantag priser

Undantag från Texas vaccin är inte formellt tillgängliga för allmänheten, men gjordes av ett antal medier:

 • ABC 13 - Vad är vaccinationshastigheterna i Texas skolorter ">
 • Texas Tribune - se vaccin undantag i Texas by School District (innehåller en online databas du kan söka)

Som i några andra stater, en ny lag som föreslås i Texas som skulle göra vaccinationer och vaccin undantag priser tillgängliga för allmänheten.

Vermont vaccination och undantag priser

Vermont tillhandahåller både vaccinationsräntor och undantagstakten för offentliga och privata skolor varje år:

 • 2013-14 Aggregerad immuniseringshastighet per skola (filen med vaccinationsräntorna)
 • 2013-14 Statewide Immunization Data (filen med undantagstakten)

Vermont immuniseringsövervakning och skoldata

Washington vaccination och undantag priser

Washington-staten tillhandahåller skolimmunisering och undantagsfrekvenser, inklusive statsnivåer, länsnivåer och skoldistriktsnivåer.

De innehåller även grafer och kartor, men innehåller inte någon information om enskilda skolor.

Washington School immunisering status data rapporter

Seattle Times nyligen gjorde en rapport om undantag från Washington vaccin med användning av data från skolåret 2011-12 för att generera en rapport som kan sökas med skolnamn, stad eller postnummer.

Övriga statliga vaccinations- och undantagspriser

Kan du kontrollera immuniseringsfrekvensen och vaccinfrisättningsgraden i ditt tillstånd ">

En USA Today rapport tillåter dig att söka efter grundskolans immuniseringsräntor och undantag för skolor i Arkansas, Arizona, Kalifornien, Florida, Georgia, Iowa, Idaho, Illinois, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, North Carolina, North Dakota, New York, Oregon, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Virginia, Vermont, Washington, Wisconsin och West Virginia.

Publicera skolvaccinationspriser och undantagspriser

Trots att många vill ta bort filosofiska undantag för vacciner och stärka både religiösa och medicinska undantag (många föräldrar tycks bara ansöka om medicinska eller religiösa vaccin undantag när filosofiska undantag inte är ett alternativ), göra vaccinivåer offentliga och lättillgängliga för varje Skolan i varje stat är något som bör göras så snart som möjligt för att hjälpa till att öka gemenskapens immunitet.

Populära Inlägg

Läs Mer