Gåtor, pussel och hjärntoppare för barn

Anonim

Håll dina barns sinnen aktiva även när deras kroppar inte är. Pusselböcker är en bra hands-on, skärmlös aktivitet för att få barnen att tänka medan de har kul.

Gåtor, Skämt och Brainteasers

Även barn som inte kan läsa kan njuta av några av dessa böcker. Det finns något här för förskolan till pre-teen och bortom.

Clip Clue pussel

Håll kvar på dina kontorsmaterial! Barn i åldrarna 8 och uppåt blir pilfered pappersklipp för att lösa dessa pussel. De läser ledtrådarna och ordnar sedan en klippkedja som uppfyller alla ledtrådar. Men om det håller dem underhöll är det värt det, rätt ">

The Everything Kids Riddles & Brain Teasers Book: timmar av utmanande kul

Denna bok är inriktad mot barn i åldrarna 9-12, men barn som är äldre eller yngre kan också njuta av det. Barnen kommer att skratta och tänka på samma gång. Det är en två-fer!

Livet: Den ultimata bildpussel: Kan du upptäcka skillnaderna?

Även mycket unga barn kan göra bild pussel i denna serie. Denna speciella bok har några tuffare pussel för erfarna pussel.

Roligt med Mazes Wipe-Off Book

Torka av labyrinter är bra. Inte bara glömmer barnen att de har löst den här labyrinten före och sedan löser den igen, men det betyder att när barnen verkligen har dem memorerade kan du skicka dem till yngre syskon. Plus barn kan göra ett misstag men sedan rensa bort det utan problem. Dessa labyrinter är inriktade på förskoleåldern.

Reader's Digest Book of Puzzles & Brain Teasers

Svårighetsnivå i dessa gåtor, mysterier och verbal konundrum, sträcker sig från 1 till 3. I barnens åldrar är det förmodligen två gånger och uppåt. Dessa kommer att bygga analytiskt, kreativt och praktiskt tänkande.

Kids 'Kookiest gåtor

Någonsin barnet älskar gåtor - den sillier desto bättre. Den här kommer att hålla dem upptagen. Några prover från förlaget:

"Vad får du om du korsar en gris och en tusenpike">

"Vem drog Dracula?" Flickan hänger dörren. "

One Minute Mysteries: 65 Short Mysteries Du Lös Med Vetenskap!

En minuts mysterier håller barnen läsa i en hel massa minuter! Och dessa har den extra bonusen att förstärka vetenskapliga färdigheter. Dessa omfattar jord, rymd, liv, fysisk, kemisk och allmän vetenskap.

Jag spionerar böcker

Medan det finns många mycket underhållande visuella pusselböcker ställer I Spy- böckerna standarden.

En förälder kan behöva läsa gåtan, som visar vilka dolda objekt som ska visas. Men det finns så många saker i de komplicerade bildillustrationerna att barn kan göra nya gåtor eller njuta av en liten freelance-sleuthing. Barn i alla åldrar älskar dessa böcker. Båda serierna har böcker speciellt anpassade till förskolor, även om barn i den åldersgränsen också kan njuta av den vanliga serien.

Populära Inlägg

Läs Mer