Skäl att ta en sjukhusresa innan du ger födseln

Anonim

En sjukhusresa är ett sätt att få dina frågor besvarade, lära sig layout och politik och mycket mer. Det är också viktigt att du besöker din turné korrekt. En sjukhusresa är något som vissa människor kommer att göra senare i sin graviditet som att lära känna områdets typ av besök. Även om fler människor börjar göra en tur tidigare under graviditeten som ett sätt att bestämma vilket sjukhus som passar deras behov. Ju tidigare du gör en turné, desto mer sannolikt är du att kunna använda den information som samlats in.

Lär känna layouten

När det är slutligt arbetstid kan du känna dig lite discombobulated. Lär dig hur du kommer dit och vilket sätt fungerar bäst. Ännu viktigare, lär dig om var du ska parkera och där arbetskraft och leverans finns.

Ta reda på vilka resurser som finns tillgängliga

Sysselsätter du sjukhuset som du kan erbjuda en amningskonsult, nivå III-plantskola, kylskåp i postpartum, hårtork, etc.

Läs om besökande policyer

Vem kan besöka när eller var är en mycket viktig sak att lära. Kan du få gäster i arbetskraft och leverans? Kan de stanna hela födseln? Vad sägs om du har en c-sektion?

Utforska klassalternativ

Många sjukhus har klassutbud. De kan erbjuda födelseklass, amning, barnomsorg och spädbarnsrörelse. De brukar vara gratis eller reducerad för patienter som väljer att föda på sjukhuset.

Ta reda på vad som är tillgängligt i arbete och leverans

Arbete och leverans har många alternativ, vad erbjuder ditt sjukhus? Har de födelsebollar, squat barer, duschar, telemetri foster övervakning, vatten badkar, etc.? Har de politik om när du kan ha epidural eller annan smärtstillande medicin i arbetet? En turné är en bra tid att ta reda på det här.

Vet var du ska gå när det är arbete

Vissa sjukhus vill att alla ska gå till akutmottagningen (ER), medan andra vill att du bara ska gå till ER om det är efter besökstid. Vissa kommer att ha ett triage eller tidigt arbetsrum för att du ska checkas in, andra har du direkt till ett arbets- och leveransrum (LDR).

Möt personalen

Medan det kanske inte är samma personal som är där natten du kommer in för att föda, ger det fortfarande ditt sjukhus en mer mänsklig känsla. Det kan också ge dig sinnesro.

Fråga frågor

Att ställa frågor är ett bra sätt att hitta svar och utveckla en känsla av ägande.

Se om en syskonpolicy

Om du har andra barn är det ett måste att lära sig syskonpolitiken. Du måste veta om en syskon kan vara närvarande vid födseln. Vad sägs om när barnet är födt? Behöver de stanna hos sjuksköterskans station? Hur gammal måste de vara? Ska de ha en specialklass?

Förtrogenhet

Om du är nervös för att gå till sjukhuset, kan en snabb resa vara mycket fördelaktig. Det ger dig en chans att titta och bli bekant med din omgivning. Om en grupptur är inte din sak, be om en privat rundtur.

Populära Inlägg

Läs Mer