Verkligheten av sjukhusbarnsbyte

Anonim

Barnbyte är en hemsk sak. Alla de månader du drömmer om att hålla din bebis är det svårt att tänka sig att komma hem med en annan än din egen.

Vissa sjukhus erbjuder högteknologiska sätt att hålla din baby från att bli omkopplad. De använder fotavtryck, banding, etiketter som pipar, som läderrockar i butiker, personal som bär vissa typer av kläder och mycket mer. Var noga med att fråga på din sjukhusresa vad ditt sjukhus gör för att se till att det inte händer.

Jag har några råd för alla som är föräldrar som föds på sjukhuset:

Rum In

Rummer med din bebis hindrar din bebis att lämna din sida utan din välsignelse. Det säkerställer att du alltid vet var din baby är hela tiden. Det ger dig också den mest sömnen, en chans att lära dig mer barnvårdsteknik från personalen och lära känna din bebis förr.

Gör tentor i ditt rum

Be din barnläkare att göra några barntest eller enkla procedurer i ditt postpartumrum. Detta låter dig titta på provet och ställa frågor när de uppstår. Medan du kanske har tid till frågor senare, finner de flesta mammor och pappor att de har fler frågor och en bättre förståelse när det är gjort i samband med tentamen. Ibland, bara precis - vad är det för testet?

Gå med Baby

Om din baby måste gå någonstans, gå med din bebis. Om du inte kan gå med din bebis, se till att någon går med din bebis som din partner. Det innebär att din baby aldrig lämnar din syn och låter dig få ett uttalande om tester, procedurer och till och med mindre detaljer om din bebis sjukhusvistelse.

Kontrollera ID-taggar

Om du och din baby av en eller annan anledning är åtskilda, var noga med att be om att se barnets namnkoder innan din baby lämnar och när din baby återvänder. Du bör också be om att se den officiella ID-koden för den person som begär barnet.

Notera speciella egenskaper hos barn

Du bör också göra en mental notering av vad din baby ser ut. Detta kan vara till hjälp när du identifierar din bebis. Detta är inte alltid möjligt, men något som kan noteras kan vara hur mycket hår, födelsemärken etc.

Sjukhusbarnbyte är inte ett problem för kvinnor som har hemfödda eller födelsecenter. Vissa sjukhus erbjuder även Labor / Delivery / Recovery / Postpartum (LDRP) rum, där du spenderar hela ditt besök i samma rum, vilket bidrar till att minska detta ännu mer.

Denna sannolikhet för att ditt barn ska bytas är väldigt liten, men det tar inte massiva mängder teknik för att skydda ditt barn från att bytas. Att lyssna på mammor och titta på barnen är allt som verkligen behövs.

Populära Inlägg

Läs Mer