Syftet med en träningsbrygga

Anonim

En träningshjärna är en bh som är avsedd för tjejer som bara börjar uppleva bröstutveckling. Träningsbrasar blev populära under 1950-talet; före den tiden hade flickor helt enkelt undershirts tills de utvecklade bröst.

Syfte med utbildning Bras

En träningshjälpa tränar inte brösten. Det ger snarare lite kamouflage, skydd och stöd för ömma bröstknoppar och bröstvårtor. Det kan också hjälpa tjejer att anpassa sig till att bära en bh. Träningsbrasar är också, för vissa tjejer, en ritt av passage. Genom att bära en bh, berättar en flicka i princip (och den som märker hennes underkläder) att hon är på väg till att bli kvinna.

En träningsbH är bara lämplig för tjejer som just börjat utveckla, eller har mycket små bröst. Flickor vars bröst har utvecklats bortom träningsbensfasen bör överväga andra typer av bras, såsom mjuka koppbras eller underwirebras.

Är träning Bras verkligen nödvändig?

Baksida på 1950-talet utbildades bras av läkare som ett sätt att förhindra stretching och sagging av bröstvävnad. I själva verket har dock flickor med nyutvecklande bröst så liten bröstvävnad att stödet är onödigt. Å andra sidan kan träningsbrasar vara en psykologisk nödvändighet; beroende på omständigheter, vissa tjejer:

  • kan utveckla bröst senare än sina kamrater och kanske vill ha en träningshjälpa för att ge illusionen av större bröst (eller helt enkelt att passa in);
  • har ovanligt känsliga bröstknoppar och många vill ha en träningshjälpa för att ge skydd
  • ha framträdande bröstvårtor och kanske vill ha en träningshjälpa för att skapa en barriär mellan bröst och skjorta;
  • kan ha på sig stilar eller delta i aktiviteter (till exempel dans) som gör en bh önskad.

Typer av träning bras tillgängliga

Det finns ett brett utbud av träningsbrasar på marknaden, och kör spalten från det sexiga till det atletiska. Träningsbrasar kan vara vanliga eller kan skrivas ut med grafiska mönster. Vissa är lacy och "girly", medan andra sportar roliga ord eller namnen på favoritsporter.

Träningsbrasar med vaddering lägger till ett mer moget utseende. Vissa tjejer (och föräldrar) känner att polstring är lämplig, medan andra kan känna att det är för tidigt. Några träningsalternativ finns:

  • Racerback sportbrasar: De som är avsedda för tweens är plana och unpadded och är generellt dras på över huvudet.
  • Bralettes: Små bras som ofta är feminina och lacy i stil. De kan vara halter-stil eller har smala band. De flesta dras i stället för att fästas.
  • Foderhår : Ett steg mellan platta bras och vadderade bras. De kan se mer ut som en traditionell BH men har väldigt lite stöd.
  • Klämback (eller fram) bras: Utformad som en traditionell bh med lås i rygg eller framsida. De kan vara fodrade eller ofärgade, vadderade eller unpadded.

Det är vanligtvis en bra idé att försöka på bras i person, tills du hittar "perfekt" stil, varumärke och storlek. BH storlekar varierar beroende på tillverkare.

Populära Inlägg

Läs Mer