Bevara dina minnen med en baby collage

Anonim

Alla föräldrar kan intyga att digital fotografi har revolutionerat hur vi tänker på bebisbilder. I stället för att oroa sig för kostnaden för att utveckla film, kan vi fånga hundratals bilder av allt från barn som rullar över till barnets första steg. Nackdelen med alla dessa bilder är dock att vi måste komma med kreativa sätt att visa våra speciella minnen.

Det har aldrig varit lättare att visa dina bilder. Det finns många webbplatser som erbjuder uppfinningsrika sätt att visa dina bilder, men jag är en fläkt av programvaran. Picture Collage Maker Pro gör att du kan skapa roliga collage med dina foton utan hitch. Du behöver inte vara teknisk expert för att göra något speciellt. Design som tillverkas med Picture Collage Maker Pro kan mailas till vänner och familj, som skrivbords- eller telefonbakgrund, skrivs ut och inramas eller används i ett klippbokalbum.

Hur man gör bildkollage

Om du någonsin har använt någon form av skrivbordspubliceringsprogram hittar du gränssnittet för Picture Collage Maker Pro för att vara ganska intuitivt. Om inte, har dess utvecklare, Pearl Mountain Software, en omfattande handledning och tips avsnitt på deras hemsida.

Att använda Picture Collage Maker Pro är enkelt. Dra och släpp bara bilder i mallar. Programmet har en mängd olika anpassningsalternativ som låter dig ändra bakgrunder och ramar och lägga till klippkonst och text. Foton kan ändras efter behov, och du kan lägga till droppskuggor eller masker för lite visuellt intresse.

Mallarna och grafiken i programmet är snyggt ritade, men du hittar ingen licensierad grafik från ledarna inom scrapbookingindustrin. Om "namnmärken" är viktiga för dig, kommer du bättre att välja ett annat program eller prenumerera på en webbaserad tjänst som Smilebox. Picture Collage Maker Pro kan du importera din egen grafik, så att du kan bli kreativ och göra collage med dina favorit digitala scrapbooking freebies om du vill.

Hybrid Scrapbooking

En populär teknik i världen av scrapbooking innebär att man använder en kombination av kartong, mönstrade papper, utsmyckning och datorprogramvara för att göra klippbokslayout. Picture Collage Maker Pro har en serie enkla collagemallar som du kan använda för att anpassa en samling av dina favoritfoton för utskrift och tillägg till en traditionell 12x12 papperskrapbooklayout. En 8x10 fotokollage monterad på ett ark mönstrat papper och inramat av gränsen klistermärken är en enkel, söt klippboksida.

Skapa kalendrar

Den primära användningen av Picture Collage Maker Pro är att göra fotokollage, men mjukvaran innehåller också flera månatliga och årliga kalendermallar. En årlig kalender personifierad med ditt barns foto tucked inuti en 8x10 ram skulle göra en underbar gåva till morföräldrar och andra släktingar. Du kan också skapa små kalendrar för att hålla på ett skrivbord eller hänga på kylskåpet.

Köper Picture Collage Maker Pro

Ladda ner en gratisversionsversion av Picture Collage Maker Pro på Pearl Mountain-webbplatsen. Testversionen låter dig använda alla funktioner i programmet i 15 dagar, men dina bilder kommer att ha ett vattenstämpel på dem när de skrivs ut eller sparas som JPEG-filer.

Om du är nöjd med programmet efter att försöksperioden löper ut kan du köpa den till 39, 90 dollar och få 30-dagars pengarna tillbaka garanti. Observera att Picture Collage Maker Pro endast är kompatibel med Windows.

Populära Inlägg

Läs Mer