Graviditetsplanerare och arrangörer

Anonim

En graviditetsjournal eller planerare är ett bra sätt att hålla dig fokuserad på graviditet. Tro mig, du tror att nio månader är lång tid när graviditetstestet blir positivt, men innan du vet det, har månaderna blivit flög och du känner dig väldigt rusad för att få saker gjorda. I detta avseende kan arrangörsdelen vara till stor hjälp för att hålla dig på rätt spår.

Det finns också journaling aspekten. Medan du kanske vill ha mycket öppet utrymme för att skriva anteckningar till ditt barn och komma ihåg delar av graviditeten, kanske du vill ha mindre. Jag har försökt att notera här hur mycket interaktion begärs i dessa tidskrifter och planerare, vissa spenderar mer tid med kryssrutor, medan andra frågar djupa frågor. Det finns inte en perfekt journal för alla. Detta gör också en bra tidig graviditet gåva.

Mor av alla graviditetsarrangörer

Ann Douglas, författare till The Mother of All Pregnancy Books och mer, ligger bakom denna pärla i en graviditetsorganisatör. Det är en kompakt 5 1/2 "x 7" -storlek kan lura dig men det är bra att bära i din väska eller påse för att hålla med dig när du behöver information eller få information att skriva ner, som siffror från dina prenatala möten. Men om du är bekant med Douglas stil, vet du att hon är jordnära, faktuell och vänlig. En mamma sa att det var som att ha sin bästa vän i fickan. Jag älskar spiralbindningen eftersom det gör det enkelt att hålla öppen medan du skriver. Den här praktiska organisatören har utrymmen för all din grundläggande graviditetsinformation, men har också några praktiska saker när du planerar en födelseklass, bygger din plantskola och håller koll på barns namn och gåvor.

Vad du kan förvänta dig Graviditetstabell och arrangör

Om du är bekant med vad du kan förvänta dig när du väntar på böcker, blir det en promenad i parken, eftersom du kommer att känna till stilen och tonen i dessa böcker. Den här är inte annorlunda. Du kommer att kunna spåra information från dina möten, som viktminskningar, mediciner och testresultat. Du kommer också ha ett litet torg för journaling för att skriva ner dina tankar och känslor. Om du behöver mer utrymme kan du använda baksidan på andra sidor eller lägga till postnoteringar på sidorna. Detta gör det bra för personer som inte har mycket att säga eller inte vill skriva mycket på sidorna. Det kan också vara en bra minnesbok för att se tillbaka eller hänvisa till framtida graviditeter.

The Belly Book: en nio-månaders tidskrift för dig och din växande mage

Om du letar efter en rolig och humoristisk bok är det här ett bra alternativ. Det finns många checklistor för att beskriva hur du känner eller hur du uppfattar att barnet utvecklas, även med ett streck av humor. Vissa mammor älskar platsen för en veckopregnation, även om den bara tjänar som en snabb att ta fotot. Du kan också lägga till andra bilder som ultraljud etc. Denna bok har också noterats som olämpligt för ogiftiga personer om ordet man är en du föredrar att undvika.

Den ultimata graviditetsjournalen

Den ultimata graviditetsjournalen är en kombinationskalender och graviditetsklisterkalender. Det finns klistermärken för att markera speciella tillfällen, 16 fläckar för foton och många, många frågor att svara för att hjälpa dig komma ihåg detaljerna i din graviditet. Det finns också en plats att hålla saker som baby showerinbjudningar, födelsemeddelanden och mer. Det finns också en minnessak påse. Denna dagbok börjar när du bestämmer dig för att bli gravid och kommer att bära dig hela vägen tills ditt barn kommer med dig.

Förväntar dig: En graviditetstidskrift

Om du verkligen vill ha mycket journaling utrymme och inte mycket annat, är den här boken förmodligen ditt bästa val. Det finns 9 månader av kapitel som innehåller uppmaningar att fylla i när du går igenom graviditeten. Detta täcker hur du känner, hur du förbereder dig och andra typiska frågor du kanske frågar dig själv vid den tiden under graviditeten. Böckerna gör det utan att vara för sappy. Den här boken är också stor nog för att lägga till egna foton till den om det är det du letar efter i en tidskrift.

Graviditetsjournalen: En dag-till-dag-guide till en hälsosam och lycklig graviditet

Denna funktion för dag för dag är ett utmärkt sätt att uppleva en liten bit av graviditet varje dag. Många sa att de använde det som ett sätt att ansluta sig till sin partner ofta runt graviditeten. Det finns anvisningar att svara för att hjälpa dig komma ihåg minsta detaljer om graviditet och att uppmana dig med andra frågor att fråga. Det finns gott om plats att klistra in information eller bilder av dig och barn inuti.

Från Ärt till Pumpa: En Graviditetstidskrift

Om du är fan av de veckovisa frukterna och grönsakerna, kommer den här boken att känna sig väldigt bekant. Varje vecka får du en frukt eller grönsak att läsa om i en vacker akvarellgrafik. Det finns många enkla att fylla i instruktioner om graviditeten, ett band som hjälper dig att alltid hitta din plats och till och med nio ställen för att lägga till bilder eller ultraljud.

Den Nio: Graviditetsräkningstiden

Den här graviditetsjournalen är verkligen en för mamman som anser sig vara hip och händer. Det är också perfekt för någon som vill spela in grunderna, men inte spendera mycket tidskrävning. Det finns många kryssrutor som finns i sidorna i denna tidskrift. Detta görs i en vecka i veckans format. Det finns några frågor som förvånade några användare, som frågor om sitt sexliv.

När vi blev tre: En minnesbok för den moderna familjen

Denna bok handlar mer om när barnet är födt, men fokuserar mer på familjen än bara milstolparna att gå, prata och tänder. Det finns ett område för båda föräldrarna att prata om sina tankar och känslor på resan till att bli förälder. Den här boken är noterad för att göra detta till en lätt uppgift.

Min tvillingvecka vecka för vecka: Den ultimata planeraren för mammor som väntar på tvillingar

En tvilling graviditet är annorlunda på så många sätt. Det är mer än att bara säga - du kommer att göra denna milstolpe förr eller två gånger. Så denna planerare gjordes med tvillingmamma i åtanke. Detta har extra utrymme för fler prenatalbesök, eftersom tvillingmamma får gå oftare. Det talar också om hur olika näringsbehov är och det innehåller även kartor för att hålla reda på vilken baby åt vad och gjorde vad i blöjorna. Mästarlistan över allt du behöver göra före barnet är också en bonus.

Poängen

Kom ihåg, det finns ingen perfekt planerare. Det kommer också att finnas en fråga som du gör en dubbel ta på eller undra varför det var med. Det är okej att hoppa över några frågor eller att lämna foton fläckar tomma, alla har olika behov. Gör vad som fungerar för dig.

Avslöjande

E-Commerce Content är oberoende av redaktionellt innehåll och vi kan få ersättning i samband med ditt köp av produkter via länkar på den här sidan.

Populära Inlägg

Läs Mer