Postpartum Abdominal Binders

Anonim

Postpartum bukbindor har använts i århundraden efter att en bebis föddes. Målet för detta postpartumverktyg är att hjälpa en ny mamma att känna sig stabilare, kunna komma runt lättare och förbättra sin hållning. Nyligen mammor har sagt att detta har varit ett utmärkt sätt att hjälpa dem att komma tillbaka till sin gravida vikt. Den kan användas för en vaginal eller kejsarefödningsmamma. Faktum är att vissa sjukhus börjar binde efter födseln.

Belly Bandit

Belly Bandit är utformad för att hjälpa postpartum moms återfå sin midja snabbare. Stödet under de första dagarna efter födseln kan vara mycket tröstande. Jag är inte säker på att mitt midja har någon bättre form med Belly Bandit efter 8 veckor, men det var en bra påminnelse om att hålla i mina kärnmuskler och upprätthålla min hållning.

La Leche League Postpartum Binder

Detta mjuka, elastiska polyesterbindemedel är konstruerat för bukompression efter förlossning. Den har en kardborreförslutning och flera storlekar. Du kan bära den över eller under din klädsel. Det kan hjälpa dig att förbättra din hållning och känna dig stabilare efter att du födde.

Medela Postpartum Support

Medela Postpartum Support är konstruerad för bukbindning efter födseln. Den är gjord av Spandex. Den har en ojämn design med fullt stöd fram och bak. Du kan bära den under dina kläder och det finns två storlekar (S / M, L / XL)

UpSpring Baby Shrinkx Belly Postpartum Belly Wrap

UpSpring Baby Shrinkx Belly Postpartum Belly Wrap hävdar att du kommer att förlora inches av din mage och midja efter att ha fött. (Den goda nyheten är att alla kommer!) Detta erbjuder ett tredubbelt lager av kompression. Den är tillverkad av lätta tyg som hjälper till att andas och är latexfritt. Du kan använda detta om du har en vaginalfödsel eller en kejsarsnitt. Detta finns i två storlekar, S / M (mageåtgärder 25-44 ") eller L / XL (mageåtgärder 45-53") - detta ska vara din leveransstorlek - minus tre till fem tum. De föreslår att gå med mindre storlek om du är på cusp.

Mamaway Postpartum Belly Band

Mamaway Postpartum Belly Band består av en mängd olika material, inklusive 12% Polyester, 48% Nylon, 20% Bamboo Charcoal, 20% Gummi. Detta har flera kompressionsbälten så att du kan justera mängden kompression som du får, rikta in dig på magen, höfterna och midjan på en gång. Det har också bambu kol som är tänkt att hålla dig cool. Det hjälper också till att slåss mot lukt eller bakterier. Det största löftet är det faktum att de säger att det inte kommer att rida upp - det här är något som har plågat många postpartum / moderskapsbälten på marknaden. Detta är tillgängligt i storlekarna XS till XXL. Det är ungefär amerikanska storlekarna 2-22. Designad för att tvättas av ägaren och slitna om och om igen - krympning från tvätt är minimal.

Underverk Post Delivery Belt

Underverkets Post Delivery Belt använder latexfri elastik för sitt bälte. Det har tre storlekar, inklusive S, M och L. Det ger en kardborreförslutning för bältet vilket ger dig mer utrymme för att bära det bekvämt när din kropp krymper. Underlivet är 100% bomull för att hålla dig cool. Mät din midja efter att ha fött. Små passar: 26-28-30-32-34-36 Medium-passar: 38-40-42-44-46 Stora passar: 48-50-52-54. Denna produkt är gjord i USA.

Några saker att komma ihåg

Var försiktig med dessa produkter. Använd inte dem för täta eller för långa. Använd dem enligt anvisningarna och tala med din läkare eller barnmorska om deras användning.

Avslöjande

E-Commerce Content är oberoende av redaktionellt innehåll och vi kan få ersättning i samband med ditt köp av produkter via länkar på den här sidan.

Populära Inlägg

Läs Mer