Populära tecken från "Bubble Guppies"

Anonim

Många förskolor älskar den undervattens äventyrsfilmen "Bubble Guppies". Nickelodeon-serien, som tar en titt på en fiktiv underjordisk förskola och dess bedårande vattenlevande studenter, först sände på Nick Jr. 2011.

Den animerade showen fokuserar på saker som förskolebarn som, inklusive dinosaurier, musik, återvinning och mycket mer. Det finns singongsångar, ofta parodier av populära låtar som Pencil Case (Lady Gaga's Poker Face), samt lektioner i matte, förläsning, vetenskap, konster och miljö.

I serien ser sex elever Gil, Molly, Deema, Nonny, Oona och Goby-lär av sin lärare, herr Grouper och spelar Gil's pet, Bubble Puppy. Det finns också Little Fish, som fungerar som en kör av undervattensguider och hjälper till att förklara lektionerna för publiken.

Som helhet uppvisar tecknen "Bubble Guppies" ett brett utbud av sociala attribut. Oavsett om ditt barn är blyg eller utåtriktat är det förmodligen en guppy som de kan identifiera med.

Utställningen representerar det stora utbudet av personlighetstyper och hur dessa olika egenskaper hos människor inte bara är normala men nödvändiga i en grupp människor. Tecken visar viktiga sociala färdigheter, såsom empati och inkludering. Dessutom introducerar showen små till en skolmiljö och demonstrerar dagliga rutiner med catchy melodier.

Här är en titt på de olika personlighetstilarna och sociala attributen av "Bubble Guppies" -tecken.

gil

Gil, co-värd för "Bubble Guppies", är en nyfiken och hög energi pojke. Han blir involverad i vad han ser framför honom och är oftast den roligaste i gruppen. Hans bästa vän är Molly.

Gil är ett bra exempel på hur humor kan tända nästan vilken situation som helst. Han förstärker också den medfödda nyfikenhet så vanligt i våra förskolor.

Gil uttrycks främst av Zachary Gordon, mest känd för sin roll som Greg Heffley i "Diary of a Wimpy Kid" -filmen.

Molly

Molly är den andra "Bubble Guppies" co-värd och den här sjöjungfrun gör allt! Hon är en bra sångare och brukar ta ledningen på alla låtarna. Hon är väldigt smart och har många vänner - och fungerar som en stor påminnelse för barn som du kan vara både smart och populär.

Molly uttrycks av Brianna Gentilella och Bailey Gambertoglio.

Herr Grouper

Herr Grouper är skolläraren som är adored av Bubble Guppies. Super smart, han älskar sina studenter och letar alltid efter sätt att uppmuntra deras intelligens och kreativitet.

Om din förskolebarn har någon rädsla för att börja skolan, kan Mr Grouper hjälpa till att mildra hennes bekymmer.

Mr Grouper uttrycks av Tino Insana, som är mest känd som Uncle Teds röst i 1990-talets tecknad "Bobby's World".

Bubble Puppy

Även om han har en fiskstjärna, är Bubble Puppy definitivt hund och alltid redo att vara en del av åtgärden. Hans favoritaktivitet är poppande bubblor, men närhelst guppierna är uppe för några roliga (speciellt Gil), är Bubble Puppy främre och centrala.

Bubble Puppy är en modell av optimism och jubel, något vanligt i förskolor. Den här killen är en bra modell för unga och en påminnelse för föräldrar som kanske har förlorat lite entusiasm för det dagliga livet mitt i vuxenlivets liv.

Bubble Puppy uttrycks av Frank Welker, som är mest känd som Fred Jones röst i "Scooby Doo".

Oona

De får inte mycket sötare än Oona, den mest empati i gruppen. Oona är den som är mest sannolikt att hoppa in och hjälpa någon som är sjuk eller ledsen. Hon är supermedveten om andras känslor och kan alltid räknas på.

Exempel på empati som Oona visar kan vara den viktigaste sociala färdigheten som beskrivs i denna serie. Empati, eller förmågan att sätta dig i en andras skor, är en nyckelkomponent i känslomässig intelligens (EIQ). Undervisningsundervisning för dina barn hjälper till att förhindra mobbning.

Inte bara leder en känsla av empati ofta till bättre relationella färdigheter, men forskning tyder också på att emotionell intelligens är ännu viktigare än intellektuell IQ när det gäller arbetssucces. Lyckligtvis finns det sätt att uppmuntra empati i dina barn.

Oona uttrycks av Reyna Shaskan och Tori Feinstein.

Deema

Deema har en personlighet som är större än livet och matchar håret. Hon vill alltid vara centrum för uppmärksamhet och befinner sig i roliga situationer som försöker fånga intresset hos den som hon är med. Hon sjunger i roliga röster, föreställer outlandish situationer och danser.

Deema uttrycks av Angelina Wahler och Selena Ann Gonzalez.

Gå förbi

Gobi är den kreativa och konstnärliga Bubble Guppy. Han har en stor fantasi, älskar att klä sig och kommer alltid upp med utomhus äventyr för sina vänner att agera ut.

Gill lär unga att världen behöver alla typer: drömmarna, dödena, bakom scentyperna och skådespelarna.

Goby är främst uttryckt av Jelani Imani.

Nonny

Nonny är en blyg Bubble Guppy som tenderar att oroa sig. Många försiktigare än de andra guppiesna, skulle Nonny snarare prata om vad som händer än att faktiskt göra det. Han är väldigt smart, men fysiska aktiviteter (som basket) gör honom orolig.

Om ditt barn är blyg kan hon känna igen sig själv i Nonny och hitta tröst i att veta att blyghet är ett normalt personlighetsdrag.

Nonny uttrycks av Eamon Pirruccello.

Liten fisk

Dessa fiskar har alla svaren. Om en guppy ställer en fråga, rör Little Fish in med rätt svar. Fisken följer gruppen runt och tjänar som en bra guide till tittarna hemma.

Den lilla fisken uttrycks av Skai Jackson, Mia Vavassuer och Kayla Erickson.

Populära Inlägg

Läs Mer