Pool Nudelspel och aktiviteter

Anonim

Spelar dina barn pool nudelspel? Skumpadds nudlar är perfekta för fantasifulla, aktiva lekar. De är billiga (kontrollera dollarbutiken, eller handla i slutet av sommaren), säker inomhus och ute, och kan skäras i olika storlekar och former med en serrated kniv. Du kan till och med hämta några nudelkontakter för att utöka dina spelalternativ. Var bara på utkik efter små bitar skum som skar bort nudlarna. Det kan vara en choking risk för barn under 4 år.

Superstruktur

Nästa gång dina barn vill bygga ett fort, lägg till poolnudlar av olika längder till deras verktygslåda, tillsammans med några stora gummiband och dessa nudelkontakter om du har dem. Dina unga byggare kan stötta nudlar i hela deras fort för att hålla upp väggar eller sängkläder, och de kommer förmodligen att komma med många fler kreativa användningsområden också.

Softer Sports Gear

Poolnudlar kan stå för många olika slags sportutrustning. Det här är användbart för inomhusspel, för mindre barn som inte kan hantera tungare växlar, och bara för att byta saker till ro. Tror:

  • Baseballbats: Använd en nudel som en fladdermöss för att slå Nerf-bollar, Wiffle-bollar eller andra lätta plastbollar, tygbollar, rullade strumpor eller ballonger fyllda med luft eller vatten.
  • Hockey-pinnar: Spela golvhockey med ett litet gummi, skum eller plastboll. Använd en kartong, tvättkorg eller några små plastkeglar som mål.
  • Javelin: En full-eller tre fjärdedel stor pool nudel gör en stor spjut för att vilja bli spår och fält stjärnor.
  • Reläbaton: En liten del av nudel är lätt att greppa och överföra under ett relä.

Starta eller avsluta rad

Använd poolnudlar som läggs ut på marken för att beteckna start- och slutlinjen i en relä eller hinderlöpning. Nudlar eller nudelbitar kommer att vara till nytta för hinder på kursen också; få barnen hoppa över, glida under och gå på nudlarna och så vidare.

Limbo Stick

Balansera en nudel på två stolar för att göra en limbo stick, eller bara hålla den på plats. Om barn slänger det från sin abborre, så kommer det inte att skada sig som en broomstick kanske! Barn kan gå under fötterna först, luta sig tillbaka, i traditionell limbo stil. Eller lösa reglerna och låt dem krypa eller slither under händer, knän och bellies.

Blast-off Rocket

Prova detta med en kortare (halvlängd) nudel: Låt barnen hålla det vertikalt och kasta det rakt upp i luften som en raket. Hur hög kan det gå ">

Säkrare svärd

Med en poolnudel som suger sig för ett svärd, kan barn vara riddare, fäktare eller pirater som inte skadar andra när de spelar.

Bogserbåt

För en snällare, mildare version av Tug of War, använd en poolnudel som repet och få barn att leka medan du sitter. Perfekt för förskolebarn.

Tic-Tac-Toe Grid

Använd fyra nudlar för att göra ett superstort tic-tac-toe-spel på marken (väva dem över / under varandra för att hålla dem på plats). Använd bönsäckar för att spela eller få barn att hoppa från fyrkant till kvadrat och bilda en X eller en O med sina armar.

Pinata Whacker

Fyll i en lätt plastpåse ca halvvägs med vatten. Häng det från en trädgren eller växtstege. Ge sedan två eller tre barn en poolnudel. Syftet är att släppa vattnet ur hinken på varandra.

Race Track

En nudelskärning i halva vertikalt och uppstoppad i ena änden gör ett utmärkt racerbanor eller marmorlöpning. Du kan sammanfoga dina två halvor tillsammans med tandpetare eller kanaltape för att göra två parallella spår (så två bilar eller marmor kan tävla).

Bowling Lane

Gör ditt DIY Bowling-spel mer autentiskt genom att använda poolnudlar för att definiera lane-linjer. De kommer också att fungera som stötdämpare för att hålla bollar från att strida för långt ut ur banan.

Giant Chopstick

Detta är ett roligt, kooperativt spel. Ge två barn sina egna poolnudlar, utmana dem att arbeta tillsammans för att plocka upp en strandboll, ballong eller böna väska (något lite knäppt). Att bära nudlarna som ätpinnar fungerar bäst. Om de kan behärska pickupen, se om de kan bära objektet till ett mål och sätta ner det. Därefter öka avståndet mellan upptagnings- och avstängningspunkter. Letar du efter ännu mer pool nudel idéer? Kolla in boken 50 sätt att använda din Nudel.

Populära Inlägg

Läs Mer