Phonics Leksaker för förskolebarn

Anonim

Var snäll och säg till flashkort om du funderar på att lära ditt barn om bokstäver och brevljud. Det finns så många interaktiva telefonleksaker för förskolor som kommer att engagera ditt barn i en rolig och givande lärande.

När barn går in i förskola under åldrarna mellan 3 och 5, finns det många viktiga färdigheter de lär sig. De lär sig att göra vänner, dela leksaker, följa ett klassrums rutin och deras lärares regler. Barn lär sig att sjunga sånger, hålla en penna med sina fingertoppar, skriva deras namn, klippa med sax, sätt på och ta av en rock och hantera sina personliga saker, som en ryggsäck eller en lunchpåse.

Dessa år före dagis barnen utsätts för ordförråd ord, bokstäver och siffror. De lär sig att det finns storleksskillnad mellan stora och små bokstäver och att varje bokstav har ett motsvarande ljud. De kan njuta av att lyssna på historier och titta på sina föräldrar eller en lärare läsa ord längs sidan. De utvecklar förståelsen att när dessa bokstäver sätts samman gör de ord och att dessa ord kan lindas ut när de läser. Genom en hel del upprepning och övning är dessa färdigheter en grundläggande färdighet för tidig läsförmåga och fonik.

Det är viktigt att erbjuda några lärandeupplevelser för barn hemma. Dessa leksaker låter barnen utforska bokstäver och ljud på ett mer avslappnat sätt, vilket kan hjälpa dem när de går in i skolan gör den komplicerade färdigheten att läsa lite mindre utmanande.

LeapFrog kylskåp telefoner

Detta är en utmärkt första phonics leksak för yngre barn som lär sig identifiera stora bokstäver och deras motsvarande brevljud. Den är liten, bärbar och innehåller även en magnetisk baksida som placeras på kylskåpet, på en metalldörr eller på en magnetisk tavla. Barn väljer ett brev, använder sina händer för att manövrera den på plats precis som ett pussel, tryck sedan på det för att höra brevet och brevljudet genom en kort sång.

VTech Lil 'Speller Phonics Station

VTech Lil 'Speller Phonics Station är för förskolebarn och barnbarnsbarn som redan känner till sina stora bokstäver och lär sig mer om mindre, små bokstäver. Leksaken har ett klart fönster som innehåller små bokstavsplattor. Genom att placera 1 bokstav i spellern kan barnen höra brevet och motsvarande ljud. Upp till 3 kakel kan placeras i spelaren samtidigt, och mer avancerade elever kan experimentera med bokstäver för att skapa enkla, 3 brev konsonant-vokalord som hund och hatt. Leksaken innehåller också några animeringar tillsammans med ordet för att hjälpa barnen att lära sig nytt ordförråd och kom ihåg stavningen.

LeapFrog LeapPad Educational Tablets

Utbildningstabletter i LeapFrog LeapPad-serien ger barn fonicspel och aktiviteter med en hållbar touchscreen-tablett. Barn spelar spel genom enskilda patroner eller genom att ladda ner appar från LeapFrog App Center. Barnen kan säkert surfa på internet på lärarkontrollerade webbplatser. Det finns en mängd olika LeapPad-tabletter av olika prisklasser, som inkluderar LeapFrog EPIC och LeapFrog Platinum-tabletter. Föräldrar och presentgivare kan välja en tablett med olika funktioner som är den bästa storleken och erfarenheten för deras barn.

LeapTV

LeapTV är ett videospelsystem för små barn i åldrarna 3-8. Barn interagerar och spelar olika pedagogiska spel på 1 av 3 sätt, med hjälp av sin kropp, en pekare och en handhållen kontroller. Många av dessa spel har sina favorit Disney-tecken och får barnen att lära sig medan de rör sig och har kul.

LeapFrog LeapReader

LeapReader böcker är fantastiska. En LeapReader (tidigare känd som TAG-läsaren), är en stor pennan. Barn kan röra pennan till bokens sidor och lära sig ordförrådsspråk, hur man låter ord ut och svarar på frågor genom att spela läsförståelsespel. Denna leksak kommer att växa med ditt barn som sin färdighet framåt. Pennan kan också läsa hela böckerna högt och på specialpapper, barn kan också använda den för att lära sig att skriva. Många LeapReader-böcker innehåller populära barntitlar från Dr. Seuss som The Cat in the Hat eller berättelser med Disney-tecken. LeapReader Jr. (tidigare känd som TAG Jr.) är för yngre barn i åldrarna 1-3 och använder slitstarka böcker.

Pete the Cat Hot Dots

Pete the Cat är en berömd vän till förskolor. Barn älskar när deras lärare och föräldrar läser Pete the Cat böcker. Med hjälp av spiralbundna böcker med vackra illustrationer, med Pete the Cat och vänner, kan barnen svara på flera valfrågor med hjälp av pennan. Placering av pennan på rätt "punkt" kommer antingen att göra ljus och ljud eller båda för att ange om valet var korrekt eller felaktigt. Föräldrar ska arbeta tillsammans med sina barn med hjälp av dessa arbetsböcker, eftersom vissa barn kanske inte kan läsa frågorna.

VTech InnoTab Educational Tabletter

Utbildningsundervisningstabletter som VTech InnoTab-serien av tabletter uppmuntrar även barn att spela bokstavs- och telefonspel med en hållbar pekskärm. Spel laddas ner online via Learning Lodge eller med patroner som köpts i butiker. Med dessa tabletter kan barn surfa på internet, titta på videor och textfamiljer via en säker anslutning med godkända webbplatser för lärare. VTech har också en Android-baserad tablett, InnoTab MAX.

Populära Inlägg

Läs Mer