Föräldrars guide till toalettpantsar för småbarn

Anonim

När det är dags att starta toalettträning på barnen är vanligtvis ett av de första stegen att handla blöjor för engångsbyxor.

Tillverkad av samma absorberande material som blöjor, är tränare relativt lätta för barn att dra upp och ner för att kunna använda badrummet medan potten träning.

Dessa byxor erbjuder småbarn fördelarna med att känna sig som en "stor pojke" eller "stor tjej" samtidigt som föräldrarna brinner för att städa upp olyckor som kan hända om ett barn bär underkläder.

De är speciellt användbara för de små som kan tyckas vara redo för pottträning men har ännu inte utvecklat blåskontroll.

Vissa barn finner olyckor att vara störande och avskräckande, så med hjälp av engångs träningsbyxor kan du hålla av att spåra ditt barns självförtroende när hon arbetar mot badrumsoberoende.

Så här använder du engångsbyxor

Föräldrar som väljer att använda enväxlingsbyxor gör det på olika sätt. Vissa använder dem hela tiden och hittar dem rena och bekväma.

Andra föräldrar börjar med engångsutbildare och övergår långsamt till klädbyxor eller underkläder eftersom deras barn blir mer kompetenta när de använder potten.

Många väljer att använda kläder hemma och engångsartiklar ibland när olyckor uppvisar störst besvär, som på natten, under tupplurar och medan de handlar ute eller i bilen.

Disponibel träningsbyxor

Det finns flera märken av engångs träningsbyxor för pottutbildning, inklusive Pampers Easy Ups, Honest Training Pants, Huggies Pull-Ups och andra, inklusive generiska eller butikskläder.

Både Easy Ups och Pull-Ups kommer i könsspecifika mönster, med extra absorption i framsidan för pojkar och extra absorption i mitten för tjejer. Vissa butiker, såsom Target's Up & Up-märke, har också specifika linjer för tjejer och pojkar.

Huggies pull-ups

Pull-ups finns i tre olika sorter: Cool and Learn, Learning Designs och Night Time. Cool and Learn har en kylgel innanför som blir kall när den är våt och hjälper småbarn att känna igen när de har haft en olycka. Learning Designs har en design som försvinner när blöjan är våt. Natttid är extra absorberande och kommer i större storlekar, eftersom natttidskontinensen ofta är den sista som uppnås.

Det här märket har också fastspänna krok-och-slingor för enkel öppning och stängning, vilket gör rengöringen lättare på språng. Om ditt barn har en olycka, behöver du inte ta bort dina barns byxor och skor för att klä på sig igen. Bara öppna sidorna för att ta bort den gamla och öppna sidorna på en ren en att sätta på medan du står och sedan fixera igen.

Pampers Easy Ups

Easy Ups Training Underwear har en tunn profil som passar mer som underkläder och ett stretchigt midjeband som är lätt för små händer att dra upp och ner.

Detta märke har också en dubbel läcka barriär runt benen och extra absorberande zoner. Easy Ups har snabba sömmar för att enkelt ta bort smutsiga par.

Ärliga träningsbyxor

Ärliga träningsbyxor är ett miljövänligt alternativ som kommer i en mängd söta utskrifter. Detta varumärke är tillverkat av ett mjukt, tygliknande växtbaserat material. Med en superabsorberande kärna är äkta byxor doftande och tillsatsfria och irriterande för känslig hud.

Namnlösa Märken

Vissa föräldrar väljer att köpa generiska engångs träningsbyxor för kostnadsbesparingar, men inte-namntrenare kanske inte är lika absorberande som varumärkena.

Om ditt barn är mestadels torrt och sällan har stora olyckor, men du är inte redo att helt begå dig till underkläder, kan generiska träningsbyxor vara ett bra alternativ för dig.

Men om ditt barn fortfarande väger tungt, speciellt på natten, kanske du vill hålla med märkesnamnens tränare för mer skydd.

Populära Inlägg

Läs Mer