Smeknamn till förbindelse med din fosterbarn

Anonim

När du upptäcker att du är gravid, kanske du kanske redan tänker på vad du ska namnge din baby efter att han eller hon är född. Problemet är att du kanske vill vänta tills barnet är födt för att ge barnet ett namn, av olika skäl, inklusive att inte vilja dela upp namnet eller helt enkelt vill se till att namnet passar barnet. Det är här fetal smeknamn kan komma till nytta.

Fostra smeknamn är vad du kallar din bebis innan han eller hon har ett namn. Det kan vara innan du hittar reda på om din baby är en pojke eller en flicka, eller det kan vara för hela graviditeten och till och med i de tidiga postpartumdagarna om du försenar att ge ut barnnamn.

I huvudsak är ett fetalt smeknamn ett sätt att binda med din bebis. Ett sätt att ringa ditt barn något annat än det eller barnet. Så vilka namn använder folk ofta? Här är de tio mest populära fostra smeknamnen:

  1. Cletus Fetusen
  2. Bean (och variationer geléböna och bebis)
  3. Rom
  4. Thumper
  5. Jordnöt
  6. Stöta
  7. spud
  8. Bebis
  9. Bläckfisk
  10. Junior

Beskriva barnet

Vissa familjer använder namn som betyder något för dem som ett efternamn som de inte skulle namnge barnet, som Matilde eller Herbert. Vissa familjer beskriver barnet: "Kickypants" var en delad med mig på Twitter eller du kunde gå med ursprungliga namn som vi gjorde för vår åttonde bebis: Ocho. Det är något personligt. Du behöver inte ens dela det här namnet, men de flesta mammor rapporterade att ha ett fetalt smeknamn känt bra att ha under graviditeten.

Andra personer som använder smeknamnet

Ibland, om du använder smeknamnet nog, kommer andra att börja använda det här namnet också. Medan det kan vara sött att skämta med din partner om ditt barn "Spawn", kanske du inte är lika glad när en medarbetare sätter "Välkommen till World Spawn" på din baby shower cake på kontoret. Detta är verkligen något att tänka på när du kommer upp med smeknamn och dela dem med vilje eller oavsiktligt med andra.

Kodord

Att använda ett fetalt smeknamn är också ett bra sätt att ha ett kodord för innan du har sagt till alla som du förväntar dig. Låt oss säga att du valde fostrets smeknamn Henrietta. Om din partner försöker erbjuda dig en drink på en fest och du vill påminna om att du inte dricker, kan du säga, "Jag kan inte Henrietta komma över senare." Detta varnar din partner utan att varna alla andra.

Efter att barnet är född

Vissa människor oroar sig för det fetala smeknamnet som sticker runt efter födseln. Detta är säkert sant för vissa familjer som de har blivit vana vid namnet och använder det, även om de inte själva namnet deras baby smeknamnet. En familj delade att de kallade baby bitty baby i utero. Efter födseln stod namnet fast i några månader när de arbetade med att släppa det från sitt ordförråd. Först släppte de ordet baby, ringde sin son helt enkelt bitty. Då insåg de en dag att en vuxen man förmodligen inte ville ha det smeknamnet och de använde sitt namn vid varje chans.

Oavsett smeknamn du väljer, och oavsett anledning du väljer att använda en, vet att det är helt normalt.

Populära Inlägg

Läs Mer