En mellanstadium för Tweens

Anonim

Mellanskolan är övergångsperioden mellan grundskolan och gymnasiet. Det är ofta en utmanande tid för preteens, men det kan också vara ganska intressant och det är vanligtvis en tid för tillväxt och förändring. Många elever undrar hur mellanskolan kommer att skilja sig från grundskolan, så här kan du hjälpa dig att lära dig allt om mellanskolan.

I Förenta staterna är mellanskolan perioden i en studerandes liv som äger rum efter grundskolan och före gymnasiet. Vanligtvis är mellanskolans betyg 6, 7 och 8, även om vissa skoldistrikt inkluderar 9: e klass i sina mellanskolor. Andra skolor kan beteckna 7: e och 8: e klasserna som mellanskolan.

Vad är Middle School?

Mellanskolan, som även kallas gymnasieskola, kan vara en spännande tid i studentens liv, liksom en svår tid. Bullying tenderar att toppa i 6: e klassen, och många studenter tycker att de akademiska utmaningarna i mellanskolan är mycket svårare än i grundskolan. Långskolan kan förvänta sig en ökning av läxorna, och projekt och föräldrar ska hjälpa sina barn att utveckla kompetens oberoende och ansvar, eftersom lärare och andra kommer att förvänta sig mer av dem.

Men mellanskolan erbjuder också många förmåner. Eleverna har ofta fler möjligheter till dem i gymnasiet. Många mellanskolor erbjuder efterskola klubbar, sportlag och andra aktiviteter till sina elever. Dessutom tillåter många skoldistrikt höga gymnasieskolor att ta högskolekurser för kredit medan de fortfarande är i gymnasiet. Ditt barns skola kan också erbjuda möjligheter till utbytesprogram, eller äventyrsresor på våren. Men mellanskolan kan också möta många skolregler, skolklädkoder, sociala tryck och mer.

Förutom puberteten möter mellersta skolare ett antal sociala utmaningar, bland annat mobbning, vänner och hantering av andra jämställdhetsproblem och ömsesidigt tryck.

Föräldrar till tweens bör ta sig tid att förbereda sina barn för gymnasiet, samt lära sig så mycket som möjligt om mellanskolan som deras barn kommer att delta i. Ditt barns tillväxt och utveckling under mellanskolan kommer att sätta scenen för gymnasiet och bortom. Se till att din gymnasieelever etablerar en stark akademisk grund och var noga med att spendera lite tid på gymnasiet för att prata om gymnasiet och förbereda ditt barn för de sista åren av hans eller hennes utbildning. Håll dig involverad och stödja din mellanrum, och du kommer bli förvånad över hur mycket ditt barn ändras under dessa viktiga år.

Enkla sätt att förbereda sig för gymnasiet

 • Delta i ett öppet hus eller skolorientering
 • Ha en äldre syskon visa din tween runt skolkomplexet
 • Uppmuntra din tween att gå med i en klubb så snart som skolverken
 • Håll dig över ditt barns akademiker så att han inte hamnar bakom sig
 • Incheckning med lärare med jämna mellanrum
 • Låt din tween välja ut nya kläder och en ryggsäck innan skolan börjar
 • Tillåt din tween att prata om några bekymmer han eller hon har om mellanskolan och hur du kan hjälpa till
 • Låt ditt barn njuta av nyfunna oberoende och belöna honom eller henne för ansvarsfullt beteende
 • Börja med en ny skoltradition - som att gå ut på glass på skolans första dag eller gå tillbaka till skolan tillsammans
 • Uppmuntra din tween att gå med i skolboostersna, eller prova för ett idrottslag eller skolspel
 • Prata om dina egna roliga mellanskolupplevelser med ditt barn
 • Var positiv och positiv över förändring - låt din tween veta att förändringen kan vara spännande och rolig

Populära Inlägg

Läs Mer