Mat och vetenskap Sommarläger för begåvade barn

Anonim

Har du ett matematiskt begåvat barn eller en som bara älskar vetenskap eller teknik? Om så är fallet och om du letar efter ett roligt och utmanande sommarläger, överväg då ett av flera stora sommarläger som är designade för barn som älskar matematik och vetenskap. Från filmskapande till videospeldesign, från datorprogrammering till utforskning av utrymme, finns det en sommarlägessession som bara är perfekt för ditt barn. Här är några av de bästa.

Rymdläger

Space Camp är en helt anmärkningsvärd upplevelse för barn som älskar rymd- och rymdteknik. Sexdagars läger är tillgängliga för barn i åldrarna 9-18, men en erfarenhet av familjerumsläger är tillgänglig för barn så unga som 7. (Detta är ett 3 eller 4-dagars helgerläger för föräldrar och barn.) Dessa läger är tillgängliga alla året runt, men om du letar efter ett spännande lägeräventyr för ditt barn under sommaren är detta ett utmärkt val. Oberoende av lägret kommer ett barn att lära sig om utrymme och rymdutforskning och kommer att få lite praktisk träning. De kan uppleva känslan av att gå på månen i 1/6: e Gravity Chair och förbereda sig för ett rymduppdrag. Det finns bara alltför mycket att lista här!

iD Tech Camps

Om ditt barn är intresserad av teknik, erbjuder detta läger en perfekt sommarlägermöjlighet. Läger finns i dessa kategorier: Videospeldesign, filmskapning och fotografi, Appprogrammering, webbdesign, robotteknik och 3D-animering. Camp erfarenheter är tillgängliga för barn i åldrarna 7-18. Barn mellan 7 och 17 kan välja bland många veckolånga läger medan barn mellan 13 och 18 kan delta i ett av många tvåveckorsläger. Dessa läger hålls på 80 universitet i hela USA.

Emagination Datorläger

Emagination är ett läger för tekniskt älskande barn i åldrarna 8-17. Deras tvåveckors sessioner gör det möjligt för barnen att välja tre workshops bland olika alternativ, bland annat att skapa digital konst och musik, designa videospel, bygga radiostyrda bilar och robotar, konfigurera datorsystem och utforska datorprogrammering. Förutom verkstäderna finns det andra roliga lägeraktiviteter: utomhusspel som att fånga flaggan och fotboll, talangs nattfest, temadagar, astronomiska natt och weekend LAN-fester.

Sessionerna hålls på 5 olika universitet i fem olika stater: UCLA, Los Angeles, Kalifornien; Mercer University, Atlanta, Georgia; Bentley University, Waltham, Massachusetts; Lake Forest College, Lake Forest, Illinois; och Rosemont College, Rosemont / Bryn Mawr, Pennsylvania.

Lawrence Hall of Science sommarläger

Lawrence Hall of Science vid University of California i Berkeley erbjuder veckolånga vetenskapsläger för barn i betyg före k till tolv. Dessa läger är halvdag, heldag eller bostadsläger. Halvdagsläger är för barn före k till och med åtta år och heldagsläger är öppna för barn i mitten och gymnasiet. Föräldrar kan kombinera halvdagsläger för att göra en hel dagslägerupplevelse för barn i grad 1-27.

För närvarande finns ett bostadsläger centrerat kring marinbiologiforskning för studenter som går in i betyg 9-12. Andra läger tillgodoser intressen inom teknik, teknik, matematik, nya medier och fysik, kemi och life science.

Sommarprogram för verbalt och matematiskt precocious ungdom (VAMPY)

VAMPY är ett sommarhemläger som hålls vid Center for Gifted Studies vid Western Kentucky University i Bowling Green, Kentucky. Det lockar barn i betyg 7-10 från hela USA och även från andra länder runt om i världen. Vetenskap och matematik kurser erbjuds omfatta astronomi, miljövetenskap, rättsmedicinsk kemi, genetik, matematik och fysik. Kurs i humaniora erbjuds också, bland annat skrivning, kinesisk, humaniora, presidentpolitik och nazistiska Tyskland och förintelsen.

Science Camp Watonka

Beläget i Pennsylvania Poconos, är detta lilla vetenskapsläger utformat för pojkar i åldrarna 7-15 år med intresse för matte, vetenskap och datorer. Vetenskapslära ämnen omfattar kemi, fysik, elektronik, video, robotik, jordvetenskap, fotografi, natur / biologi, datorer och astronomi. Förutom vetenskapen kan campare delta i många andra aktiviteter som rocketry, bågskytte, magi, cykling, marksmanship och gevärsäkerhet, simning, segling och träaffär. Sessionerna är tillgängliga i 2 veckor, och barn kan välja mer än en session.

SigmaCamp

Sigma Camp SigmaCamp, som ligger vid Silver Lake Camp och konferenscenter i Sharon, CT, är ett veckolångt mat och vetenskapslövläger för barn i åldrarna 12-16. Lägret ger barnen den unika möjligheten att lära sig matematik och vetenskap från professionella forskare. Deras fakultet omfattar ledande specialister från Stony Brook University, Brookhaven National Lab, MIT och Harvard Medical School. Barn kan gå på en spännande veckolång resa till den vackra världen av matte, fysik, kemi, biologi och datavetenskap. Simning och konst, sport och musik, dans och lägereld är också en integrerad del av SigmaCamp - det är ju sommar!

Populära Inlägg

Läs Mer