Är det okej att låta mitt barn stå i allmänhet?

Anonim

Många en potty-träningsmamma har mött detta dilemma. Det finns några som tycker att det inte är så mycket - barnen kan inte styra sig själva, tänker sig. En annan uppsättning föräldrar insisterar på att det aldrig är okej att urinera offentligt. Sedan finns det ett mellanperspektiv - kanske i en park, dold av träd ... men de kan rita linjen på vad du måste göra i ett kommersiellt område.

Anledningar att undvika offentligheten

Medan jag ser punkterna som görs på alla sidor av argumentet, finns det solida skäl till varför du borde undvika att ha barnlösning i ett öppet offentligt område. Går au naturale medan du camping eller duckar bakom buskarna i en park och urinerar i smutsen är fall för sig själva. För en kan du styra ditt barn genom dessa situationer medan du fortfarande lär dig något element av integritet. Dessutom kan stående i buskarna eller smutsfläckarna av vägen tillåta att urinen absorberas i jorden. Kontrast dessa händelser med situationer där ett barn urinerar på trottoaren och i allmänhetens syn. Det finns två huvudsakliga problem med att kissa i det slags offentliga område:

  1. På en tid när du fortfarande lär ett barn när och när det är okej att kissa och poppa, presenterar du dem med ett alternativ att gå "någonstans". Det kan förvirra och frustrera en barnbarn eller förskolebarn och kan leda till vanliga potatisproblem såsom vanligare olyckor.
  2. Att lämna urin eller avföring på en allmän plats kan skapa ohälsosamma förhållanden. Även om du gör ditt bästa för att rengöra området, lämnar du fortfarande bakterier och lukt. Ett litet urval urin kan verka harmlöst, men överväga nästa småbarn som kommer med och bestämmer sig för att hoppa in i den lilla pölen.

Hur man hanterar nödsituationer

Självklart, medan du kanske ser att det är bäst att undvika att ditt barn kissar offentligt, kanske det idealet inte hjälper dig i en svår situation. Faktum är att det inte finns någon perfekt lösning när du fångas med en gotta go toddler eller ung förskolebarn. Att veta att du kan hamna i en situation där ingen allmän toalett finns, det enda du kan göra är att förbereda. Hur du förbereder beror på ditt barns stadium av pottträning och de specifika omständigheter som du sannolikt kommer att hitta dig i. Några steg du kan överväga inkluderar:

  • Bär en extra uppsättning kläder hela tiden. Det betyder att du inte ger upp den stora magsäcken just då du måste ha underkläder, byxor, skjortor, strumpor och skor på hand, bara om ditt barn inte kan hålla det.
  • Använda Pull-Ups för utflykter. Vissa föräldrar anser att enbart träningsbyxor som Pull-Ups är en kryck som försenar full pottutbildning. Sanningen är, de kan vara. De kan också vara lämpliga för vissa barn och vissa omständigheter som långa bilritt eller stadsresor när offentliga toaletter är svåra att komma med.
  • Investera i en bärbar potta. Om du är ute för dagen med din bil, kan en bärbar potty som Safety 1st Gotta Go Now Travel Potty & Trainer vara ett bra alternativ för dig att ta med. Det är väldigt bekvämt, och du kan diskret ha ett barn använda det i bilen mellan stannar runt staden.

Debatten om offentligheten

Frågan om att låta barn urinera har länge varit en debatt. Det uppnådde en särskilt uppvärmd punkt 2010 efter att bloggare K. Emily Bond skrev ett stycke som starkt kritiserade föräldrar som tillät barn att urinera fritt offentligt. Hon uppmanade föräldrar att sluta behandla barn som hundar och skyllde tidigt för att potty-tränade barn tidigt som en viktig faktor i vad som tycktes henne som en ökning av barn som urinerar offentligt.

Det fanns några signifikanta bakslag mot Bond för att vara så dömande för andra föräldrar. Hon tog också en extrem bild av frågan, och sade: "En bra olycka kan gå långt i att lära dig ordentlig eliminering av dos och don'ts och testa ditt barns beredskap för ansvaret för en blöjafri livsstil." Att antagandet - att du kan skämma ett barn till potatisberedskap - är helt missvisat.

Det bästa sättet att uppmuntra toalettträning är att ge ditt barn positiv förstärkning och göra processen något hon inte skulle skämmas för. Om det finns olyckor (och lita på mig, kommer det att hända olyckor), du bör hantera dem med tålamod och försäkra ditt barn om att det händer och det är inte en stor sak den här gången, du vet att hon kommer till den punkt där de vann " Det händer inte längre.

Populära Inlägg

Läs Mer