Billig slutet av årslärare gåvor

Anonim

Oavsett om det är semester, slutet på året eller ens bara för att många föräldrar vill hitta ett sätt att tacka lärarna, tränare och förälderfrivilliga som ger sin tid och resurser till sitt barns klass, lag eller organisation. Här är några snabba och billiga lärargåvor - sätt att visa din uppskattning för alla dessa människor gör.

(Obs: kolla skolans policy innan du ger några lärargåvor. Vissa kan begränsa vad lärare får acceptera på grund av bekymmer om favoritism eller ojämlikhet. Kom ihåg också att gåva är valfritt - lärare lär för kärleken till vad de gör, inte för presenter.)

Pool dina resurser för lärare gåvor

Om du är organiseringstypen (eller vänner med någon av de andra förälderna i klassen som är), starta en klasssamling, fråga varje förälder att donera 5 dollar per barn (eller vad de vill ge) så att du kan köpa en Stor gåva tillsammans, oavsett om det är ett presentkort till en lokal matplats eller en favoritaffär. Köp ett kort och få varje barn teckna det och presentera det för läraren vid en semesterfest eller sista dagen i klassen.

Ge en stor natt ute eller in

Ge ditt barns lärare natten (eller morgonen) av med en rolig korg full av livsmedel som minimerar matlagningen för minst en måltid. Från en pasta middag - en burk gourmetsås, pasta, brödstickor eller kanske till och med en flaska vin - till en pannkaka frukost komplett med blandning (gör din egen eller hämta en låda i din mataffär) till sirap, förpackad korv, juice och kanske till och med lite frukt, det här är en rolig gåva att sätta ihop, liksom en som kommer att bli hjärtligt mottagen.

Konstgåvan

Det är den värsta bevarade hemligheten som många lärare och tränare (och klassmor och volontärer) betalar för sina egna leveranser till klassrummet, oavsett om det är markörer och kritor eller hantverksartiklar som googly ögon och filt. Ta på några av kostnaden genom att antingen köpa ett presentkort till ett lokalt hantverk eller en dollarbutik eller hämta några av föremålen själv - ännu bättre, fråga varje förälder att hämta ett hantverksobjekt att ge på semestern eller slutet av året .

Vad tycker hon om ">

Visas ditt barns lärare varje morgon med en kopp kaffe från Starbucks? Läses hon romans romaner till lunch? Gillar han att spela lotto eller ta några gungor på battingburet? Ta upp ett presentkort på $ 5 eller $ 10 på den plats där läraren tycker om att få ut det mesta. Det kan inte kosta mycket men kommer säkert att gå långt.

Det är filmtid!

Skicka din lärare till Great White Way med en fantastisk filmgåva. Du kan gå på två sätt - hämta ett presentkort till en lokal biograf och inkludera lite förpackat godis eller köpa en stor låda med mikrovågs popcorn och bifoga lite godis, en flaska läsk och ett presentkort till en lokal video Lagra. En billig gåva är säker på att göra en rolig natt!

Skäm bort dig när du ger lärare gåvor även på små sätt

Om du verkligen vill behandla läraren, försök med att köpa en liten njutning att hon kanske inte tänker köpa sig själv-cashmere handskar eller strumpor, en liten låda med gourmetchoklad, lyxiga badtillbehör, en bukett blommor i en vas, ett fint ljus, en varm, mjuk filt, listan fortsätter och fortsätter. Den bästa delen: Alla dessa artiklar kan köpas för $ 25 eller mindre.

Låt din lilla komma i lagen

Underskatt aldrig värdet av en handskriven notis eller vackert ritad bild från ditt barn. Dessa människor arbetar med barn eftersom de vill och älskar att, så ett enkelt tecken på uppskattning från en av deras "små" kommer att gå långt. Ett år föreslog en industriell mamma att alla föräldrar och barn i klassen träffas och skapar en klippboksida för varje förskollärare i klassen. Vi flisade alla i några dollar för att hämta en klippbok och leveranser och gick till jobbet. Lärarna var rörda och barnen var så stolta över sitt arbete.

Bad-Weather Pack

Många förskollärare spenderar mycket tid utomhus och tittar på att barnen springar runt på lekplatsen eller liner dem ute när det är dags att gå hem. Ta upp en uppsättning eller två neutrala handskar, hattar och halsdukar för läraren att hålla sig i klassrummet om hon glömmer sin egen eller har förlorat dem. Kasta i ett paraply och en regnhatt och hon kommer att vara bra att gå.

Vänlighet från ditt kök

Upptagen semesterbakning? Få din förskola att hjälpa dig att baka en extra paj eller två eller piska upp en annan sats av cookies. Vik in saran wrap och voila! En god gåva som din lärare kan dela. Och om det inte är en hemlighet, bifoga ett receptkort så att hon kan göra det om och om igen.

Röst din bedömning

Om du inte är bekväm att köpa en gåva eller bara inte ha pengar i år, så är det bra. Men du kan fortfarande visa din uppskattning i en enkel anteckning som berättar för läraren hur mycket han menar för dig och ditt barn. Inte bra med ord? Du behöver bara två: tack!

Populära Inlägg

Läs Mer