Idéer för College Care Packages

Anonim

Din högskolestudent kommer att älska att få ett vårdpaket hemifrån i posten. Du har många alternativ för att göra saker att inkludera eller köpa dem online. De bästa vårdpaketen är fyllda med kakor, whimsy och mycket kärlek.

Om du letar efter en perfekt examengåva lägger löftet om vårdpaket charm och kärlek till någon gåva. Inkludera några hemlagade kuponger för vårdpaket för nybörjare år. Markera sedan din kalender så att du kommer ihåg det.

1

Bästa matvaror för vårdpaket

Tappa förseningar i meddelanden genom att packa stabila, långvariga bakverk som kakor och snabba brödbröd. En fuktig liten flaska banan jordnötssmörbröd kommer att anlända och smaka så perfekt som när den lämnade. Gör några bröd åt gången och frys dem. Då när du vill skicka en sista minuten gåva får du det perfekta att vänta på dig.

Vårdpaket Cookie Exchange

När du är värd en vårdpaket köksbyte du inte bara får trevliga godisar, du är socialiserande med vänner som går igenom samma tomma boet / känslomässigt lämnade. För högskolebarn, säger den låda som slutligen kommer på campus att det inte bara är dig som saknar honom. Det är hela grannskapet. Förutom att utbyta objekt, organisera märkning, boxning och skicka paket.

Microwavable Goodies

Varje sovsal har en mikrovågsugn, så varför inte skicka ett paket fyllt med lätt att göra mikrovågsugnmat ">

Andra saker att inkludera:

 • Snacks som pretzels, chips, popcorn, energi barer
 • Drycker som te, kaffe och varm kakao
 • Mints, tuggummi, gummy godis, hårda godis

2

Födelsedagskakor och Dormleveranser

Du kanske inte är där för ditt barns första födelsedag hemifrån, men det betyder inte att du inte kan skicka en fest. Det första som ska kontrolleras är huruvida matsalen eller studentlivet ger särskilda födelsedagleveranser. Du kan kanske beställa en födelsedagstårta och även få den levererad av skolmaskot. Bagerier i college städer kan också erbjuda på campus leveranser för en skräddarsydd kaka.

Om du bestämmer dig för att skicka din egen födelsedagslåda, måste du vara lite mindre traditionell. Frostade kakor klarar inte bra i posten, så överväga istället pumpa bröd, bananbröd eller morotkaka eller ett parti av kakor.

3

Mysiga vårdartiklar

En college-tema fleece filt kommer att välkomnas det börjar bli kyligt, plus varma strumpor eller tofflor. Du kan fortsätta skolfärgstema med en handduk och tvättduk. För utomhus, skicka varmt stickat lock, ljuddämpare och vantar.

För en bättre natts sömn, överväg att skicka en sömnmask, öronproppar eller hörlurar med brusavbrott.

Efter den första terminen behöver din elev förmodligen återhämta sig på väsentliga saker som tvål, schampo, hår stylingprodukter, deodorant, tandkräm, tvättmedel och rakblad.

Den oundvikliga exponeringen för andras bakterier kan behöva några handtvättmedel, all-purpose sprutrengörare och kallmedel.

4

Roliga sovsal dekorationer

Liven upp sovsal med några roliga, dumma dekorationer för fönster, dörrar och mer. Twinkle lights är alltid ett roligt val, och med batteridrivna de tillgängliga kan de gå någonstans. Skicka semesterdekorationer till Halloween, jul, Hanukkah, Alla hjärtans dag-vilken semester som helst kommer att göra. Du kan hitta massor av säsongsbetonad och billig inredning på en dollaraffär.

5

Påminnelser om hemmet

Även den mest självständiga högskolestudenten kan börja känna sig lite hemlängd. Medan du kanske kommunicerar på nätet, kan du känna igen påtagliga påminnelser om hemma. Handskriven anteckningar eller ritningar från yngre syskon, familjens eller husdjurens bilder, hembytidningen eller en favoritmemont kan packas upp med andra föremål.

6

Skolmaterial

Du kommer att visa din uppskattning för det arbete som din student sätter i sina studier genom att glida några skolmaterial i paketet. Dessa kan vara de traditionella pennorna, highlighters och klisterlappar. Men tänk också på cyberbehov som extra strömkablar, adaptrar, extra kraftkablar och minneslagring.

7

Presentkort

När du skickar ett paket fyllt med saker som studenten kan äta, använda och njuta av omedelbart, inkludera även presentkort så din student kan fylla på nödvändiga föremål och små lyx. Tänk på dessa typer av presentkort:

 • Target, Walmart eller Amazon
 • Kosmetika eller spa
 • Restauranger eller snabbmat
 • Biograf
 • Starbucks eller annat kaffehus
 • Heminredning eller hemförsörjning butik
 • Säng och badaffär

8

En finalsveckepaket

Finalsveckan behöver ett annat tillvägagångssätt. Istället för att skicka kakor, som skickar blodsocker himmelskt och sedan kraschar till jorden, skicka ett hälsosamt sortiment av saker.

 • Torkad frukt och nötter
 • Beef jerky eller hård salami
 • Fullkornskakor och nötsmör
 • Snabba soppor och snabb havremjöl
 • Starbucks presentkort
 • Lugnande örttejer som kamille, pepparmynta eller honungsmjölk
 • Lavendel-doftande lotion eller kudde för stressavlastning

Populära Inlägg

Läs Mer