Hur man använder babyportar till trapporna

Anonim

Om du hade ett hus med två våningar och bara kunde välja ett barnsäkerhetsobjekt, vad skulle det vara? Skulle det vara spärrarna på dina skåp eller plastkåpan för dina eluttag?

För många föräldrar skulle en barngrind vara deras toppval för att få sitt hem barnsäkert. När allt kommer omkring kan du nästan garantera att ditt barn kommer att vilja klättra uppför trappan i ditt hem och att det kommer att bli ett fall.

Även om många människor skulle hävda att ett röklarm är den viktigaste säkerhetsanordningen är det också en babyport som är viktig. Lyckligtvis är de flesta föräldrar inte begränsade till bara ett objekt när de skyddar sitt hem.

Tips för trappor

En baby grind är viktigt om du har trappor. Barnsäkerhetsportar kan hjälpa till att se till att ditt krypande och spädbarn eller småbarn inte faller nerför trappan.

Några saker att tänka på när du använder en barngrind med trappor:

  • Använd en baby grind både längst ner och uppe på trappan.
  • Använd en grind som faktiskt skruvas in i väggen, framförallt på trappan, eftersom de är säkrare än andra tryckmonterade barnsäkerhetsportar.
  • Håll föremål som ditt barn kan använda för att klättra över porten från porten.
  • Överväg att få en konfigurerbar baby grind med förlängningar om din trappa har en bred landning.
  • Sätt portarna upp när barnet är fem eller sex månader gammalt och innan han kryper och går.
  • Håll grindarna tills du är övertygad om att ditt barn kan gå upp och ner för trappan säkert, vanligtvis vid ungefär tre års ålder (efter vilken tid kommer han troligen att lära sig hur man byter grinden ändå).

Använd i andra områden

Förutom att förhindra faller nerför trappor kan babordsäkerhetsportar dubbla som andra typer av portar för att skydda andra delar av ditt hus, till exempel:

  • Hartsportar, för att skydda din eldstad
  • Fönsterportar, för att förhindra faller genom en skärm eller ut genom ett fönster
  • Bärbara nätportar, för rum som inte är barnsäkra eller att du helt enkelt vill behålla din pjokk (som köket)

Barnsäkerhetsportar är också ett bra sätt att hålla barnen i sitt rum när han går och lägger sig. Om han vaknar i mitten av natten kommer en port att hindra honom från att kunna komma till ditt rum, vilket vanligtvis skapar en vana att fortsätta att vakna.

Populära Inlägg

Läs Mer