Hur man tar en vägresa med småbarn

Anonim

Uttrycket "road trip" kan vara tillräckligt för att få dig att förstöra, men vad händer när du lägger till ett barn till ekvationen? I motsats till populär tro behöver en lång bilresa med ditt barn inte vara en komplett mardröm. Att ta en vägresa med ett barn i släp kan vara kul och mycket billigare än flygresor. Följ dessa tips för att vara säker, få ut det mesta av din tid på vägen och behåll din sanity intakt.

1

Förbered din bil för en vägresa

Du kommer att spendera mycket tid i bilen, så det är bara meningsfullt att du vill att den ska vara i bästa möjliga form. Mycket kan hända på vägen, så sätt inte av det. Vänta inte till en nedspolning för att ta reda på att vindrutetorkarna behöver bytas ut eller tills du är strandsatt på sidan av vägen med en överhettad motor för att fylla på ditt kylvätska. Om du inte känner att din bil kan hantera en lång vägresa, överväg att få en hyra.

2

Se till att du har vägledning

Vägtjänsthjälp verkar som en onödig kostnad ... tills du behöver det! Då är det värt vartenda öre och sedan några. Innan du köper en fristående plan, kontrollera om du är täckt. Det kan redan vara en del av din bilförsäkring eller mobilplan. Partihandelsklubbar som Costco och Sams erbjuder vägarbidrag som en del av medlemskapet.

Se till att din plan täcker de värsta vägkvarteret mareridt, som en släp till en bensinstation, en fix för en lägenhet eller ett upplåsning om du lämnar nycklarna i bilen. Om du låser nycklarna inuti bilen med ditt barn inuti, lita inte på att ringa vägbistånd. Ring 911. Om det är varmt ute, tveka inte två gånger om du bryter ett fönster för att få ditt barn ut.

3

Lämna inte ditt barn ensam i bilen

Vi har alla hört nyhetsberättelser om att ett barn är kvar i en het bil enbart och undrade: "Vad tyckte de föräldrarna om?" Det är en annan historia helt när din barn slutligen sover snabbt, du kör tom och du drar in en bensinstation där du inte kan betala på pumpen.

Något antal omständigheter kan leda en förälder att bli frestad att snarast lämna sitt barn i bilen, men det är bättre att vara säker än förlåt. Det tar bara ett ögonblick för någon att bryta in och ta ditt barn medan du tar en nödsituation, och det tar bara lite värme att snabbt värma din bil till farliga temperaturer.

4

Få inspektion av din barnvagns bilstol

Det är lika viktigt att du ser till att ditt barns bilsäte är säkert eftersom det är att inspektera din bil. En certifierad säkerhetsassistent för barnpassagerare kan kontrollera att ditt säte är i gott skick och är korrekt installerat.

Den bästa delen av denna inspektion är den fria utbildning du får med den. Din tekniker kommer inte bara att installera sätet och skicka dig på väg, men kommer faktiskt att lära dig hur du installerar det rätt varje gång och kommer även att ge dig användartips som går utöver det minimala krav som krävs enligt lag.

5

Sätt ditt barn i deras bilsäte på rätt sätt

När bilsätet är inspekterat och korrekt installerat, vill du se till att du håller det så. Det kan vara frestande om du är den enda vuxna ombord för att vrida barnets bilbarnstol så att du kan se vad de gör när de ska vara bakåtvända. Du kanske också vill sätta ditt barn i framsätet så att du kan nå dem och ge dem leksaker eller snacks lättare.

Så frestande som det kan vara, gör det inte .

Enligt den certifierade barnpassagerteknikern Heather Corley "visar den senaste undersökningen att småbarn är upp till fem gånger säkrare om de är bakåtvända fram till 2 år. Att vända barnets bilsäte runt är inte en milstolpe för att skynda på. Det är faktiskt ett steg ner i säkerhet, så var inte bråttom för att göra den stora omkopplaren. "

6

Håll ett förstahjälps Kit Handy

Var beredd på skrapa knän, allergiska reaktioner, solbrännskador, splinter, stötar, bett, korsningar, blåmärken ... Olyckor händer på vägen, och det är bäst att vara beredd på vad som kan komma dig, stor eller liten. Innan du går på din vägresa är det inte heller en dålig idé att borsta på ditt förstahjälp och HLR-färdigheter om du inte har tagit en stund.

7

Håll leksaker nära

Medan det kan tyckas att din första prioritet är att hålla ditt barn lyckligt och underhållet, om du är föraren, kan det vara en stor, osäker ordning. Håll ögonen på vägen och dina händer på hjulet genom att hålla leksaker, böcker och tilltugg inom räckhåll för ditt barn.

Ju mer de kan göra sig själva, desto säkrare och lyckligare blir du båda. Det finns en mängd backseat arrangörer, men vi gillar speciellt de som passar precis bredvid din barns bilstol. En överordnad arrangör kan också fungera, men om ditt barn är ordentligt fastsatt kan de kanske inte nå det.

8

Arm dig själv med mer än bara leksaker

Leksaker och böcker hjälper dig att passera tiden och hålla din barn upptagen, men vid något tillfälle kommer dessa leksaker att förlora sin glans. Tillägg med ett utbud av roliga musik-CD-skivor och vara redo att göra några sånger själv. Om din bil har satellitradio, glöm inte de barnstationer som lägger till variation.

Medan din barns skärmtid bör vara extremt begränsad på vanligt sätt, så vill jag bara använda en DVD-spelare för att passera lite av tiden på en vägresa. Om du har en DVD-spelare, sätt den att använda och plocka upp något lämpligt, roligt och pedagogiskt, som That Baby DVD . Lär dig några nya spel och spela dem på vägen också.

9

Glöm inte blankies och Binkies

Vägturer kan vara fulla av roligt och spänning för ditt barn, men det kan också finnas stunder av osäkerhet och stress. Du kommer att vara borta från alla bekvämligheter i hemmet och spendera ganska mycket tid begränsad till bilen istället för att vara aktiv. Var redo för de som försöker tider med en dos av komfort.

Håll binkies, blankies och andra tröstande saker nära till hands och ta med extras eftersom dina sanitära alternativ kommer förmodligen att vara begränsade. Om du planerar att avvänja dig från några komfortartiklar eller göra något nytt nära resan, som potty träning eller avvänjning från bröstet eller flaskan, överväga att skjuta upp tills du är hemma för att maximera ditt barns chans att lyckas.

10

Var inte panik över tårar

När ditt barn börjar bli trött på turen och tårarna börjar, är det bästa att göra en gropstopp. Om du inte finns i närheten av ett viloplats eller ett säkert ställe att dra över, gör vad du kan för att lugna och lugna ditt barn, men kom ihåg att vara fokuserad på vägen. Körning är din prioritet och om du blir för distraherad när du försöker lugna ditt barn kan det få farliga konsekvenser.

Kom ihåg att även om ditt barn gråter, är de säkra på sitt säte och ingen skada kommer att vänta några minuter tills du kan dra av vägen och ta en paus. Prova att sjunga sånger, spela lugnande musik på radion, uppmärksamma saker utanför, eller ge en drink eller ett mellanmål att distrahera.

11

Dela upp resan och ta massor av raster

När du planerar en resa på papper ger det perfekt mening för att minimera tiden du spenderar i bilen och hastigheten direkt till din destination. När du har varit på vägen i ungefär fem timmar blir detta helt orealistiskt. Hela resan kommer att tyckas som en döds önskan runt nio timme.

Spara de långa vägturerna för de dagar då ditt barn är äldre. Så länge du har ett barn i släp sprid du en resa över några dagar. Välj städer på din rutt som har logi och saker att göra under dagen. Bättre än, logga in i en stad, vakna och resa i några timmar, planera sedan ett stopp längs vägen i en stad med saker att göra, även om det bara är ett museum och en lunch. Varje paus du tar leder till en mer fredlig tid på vägen. Ta mycket av dem.

12

Gör inte för mycket nattkörning

Precis som du har hört, borde du gå direkt till din destination, du har nog också hört att du borde skjuta upp körning tills ditt barns sängtid och kör sedan medan de sover. Detta är inte ett problem om din resa är bara några timmar lång och du kommer att vända in på en anständig timme, men om du planerar att nå ditt resmål mycket senare än din normala sängtid eller bortom de få timmars energi som en venti mocha kan ha råd, inte stör.

Du sätter faktiskt ditt liv i fara genom att köra dåsig. Körning dåsig kan vara lika farlig som kördryck. Tänk också på att du kommer vara helt värdelös nästa dag utan tillräckligt med sömn, medan din välviljade småbarn kommer att bli rar för att gå och det är inget sätt att börja en bra semester.

13

Ha en full tank och en full mage

Tillsätt tanken, ha en god lunch och gå ut medan din barn är nästan redo för en tupplur kommer sannolikt att ge dig mest körtid. Du kan se fram emot en bra timme medan ditt barn är matt och sedan ett par lugnare timmar när de sover. När de vaknar, kommer du båda att vara redo för att sluta fylla tanken, sträcka och ta ett mellanmål.

Det här är sant inte bara för vägresor, utan på körbanor som inte kräver att du går ut ur bilen eller reser till ett släktingshus inte långt borta. Var säker på att du har den potta situationen under kontroll för att minimera eventuella uppvaknande. Utrusta ditt barn med en ny blöja, eller om du är utbildad, se till att de har gått på toaletten.

14

Förbered dig på Potty Emergencies

Håll en komplett arsenal av potatisleveranser till ditt förfogande. Du vet bara aldrig. Om ditt barn inte är utbildat, behåll mycket av blöjor, torkdukar och en växlingsplatta nära till hands. Om ditt barn övergår till krukutbildning, överväga att använda enväxlingsbyxor bara för resan, även om ditt barn normalt bär underkläder eftersom det inte finns några bra lösningar på en smutsig bilstol på vägen.

Även om du känner att ditt barn är helt potetutbildat, kanske du befinner dig inte i närheten av ett badrum. Överväg att få med sig en resa potty eller akut engångs träningsbyxor för situationer som detta.

15

Ha gott om mellanmål och vatten

Du vill se till att du håller tillräckligt med vatten för att täcka drycker till alla i en nödsituation och lite extra för att hjälpa till med att rensa oavsiktliga röra. Ett överflöd av mellanmålsprodukter och mycket för dig är aldrig en dålig sak att ha, eftersom även några få bitar av spannmål eller frukt kan ge bara tingen att torka upp småbarnsår och hålla alla från att bli skrymmande.

Bra val inkluderar mjuka frukter, flingor och kakor. Undvik att ge för mycket juice och välj vatten istället för att undvika klibbiga utsläpp och för mycket socker. Att bära en liten kylare ombord ökar dina mellanmål till saker som yoghurt och ost.

16

Håll torkdukar, vävnader och pappershanddukar till hands

Det kan tyckas som detta säger självklart, men du kan förbise att slänga dessa saker i bilen tills din pjäs nyser och har en halvmil lång flod av snot dribbling ner till hakan eller locket på solskyddsmedelflaskan kommer ut och spelar Hela innehållet på baksätet. Låt det inte finnas någon brist på rengöringsmedel på din resa.

Populära Inlägg

Läs Mer