Hur man spenderar tidigt arbete

Anonim

Tillbringa tidigt arbetande avkopplande och förbereda istället för panik, för om du känner dig orolig tidigt kan det innebära ett längre och mer smärtsamt arbete. Så hur spenderar du den tiden?

Meditera under tidigt arbete

Djupt andning och meditation hjälper till att ge en känsla av lugn och avkoppling. Om du inte är bekant med en meditationsteknik, stäng bara dina ögon och fokusera på ditt andetag när du låter alla dina tankar flyta nedströms som ett fallet löv.

Visualisering är en annan form av meditation. Kom i ett bekvämt läge och stäng dina ögon. Föreställ dig att din arbetskraft och födelseupplevelse går precis som du planerat. Om det finns en särskild del av födseln du är angelägen om, visualisera situationen som du skulle vilja att den ska gå. Du kan också visualisera hur glad du kommer att vara med din nya bebis i dina armar.

Slutför packning din väska

Du har nog planerat framåt och packat de flesta saker i din väska som du tänker använda på sjukhuset eller födelsecentret. Men nu är det dags att luta sig tillbaka och tyst titta över din checklista och hitta eventuella sista minuten saker som kan behövas, inklusive dina personliga artiklar.

Baka!

Skratta inte, bakning är ett bra sätt att spendera tidigt arbete. Detta är ett roligt arbetsprojekt som kan hjälpa dig att slappna av och gå över normala aktiviteter. Jag föreslår att du bakar lite kakor eller brownies för att ta med dig till sjukhuset. Kan du föreställa dig hur glad sjuksköterskorna kommer att vara för att se dig med en tallrik godis? Vissa par väljer också att göra en tårta att äta efter att barnet är födt.

Titta på en film under tidigt arbete

Vissa mammor tycker att titta på en film är en avkopplande distraktion. Peruse Netflix eller Hulu för att hitta något som passar ditt humör. Det är kul att snuggla upp med din familj se video underhållning.

Vik ditt barns kläder

Foldning är en trevlig aktivitet eftersom den är rytmisk och kräver inte mycket uppmärksamhet. Det hjälper dig också att fokusera på den nya lilla som ska födas. För att inte tala om det är ett bra sätt att få en snabb chore gjort.

Fyll i barnboken

Du kan fylla i graviditetsinformationen eller släktträdet i barnboken om du har en. Återigen är det en bra fokuseringsteknik som kan ge dig möjlighet att sluta för sammandragningar och använda komfortåtgärder efter behov. Om du inte har en barnbok eller det här inte vädjar till dig, försök skriva ditt barn ett brev.

Gå inte till sjukhuset för tidigt

Att komma till sjukhuset eller födelsecentret för tidigt innebär att du spenderar den här obekväma tiden bort från välbekanta omgivningar och de saker som gör dig lycklig. Om du kommer dit för tidigt kan de även skicka dig hem.

De flesta kvinnor är mycket bekvämare om de stannar i sina egna hem så länge som möjligt. Det är därför att hitta distraherande saker att göra är din bästa satsning för att undvika att gå till sjukhuset för tidigt.

Populära Inlägg

Läs Mer