Hur man värmer upp Baby Oil säkert

Anonim

Babyolja är en fantastisk fuktighetskräm för både dig och baby. Det låser sig i fukt och gör babyens hud super mjuk och hydratiserad medan den är mild. En varm babyoljemassage är den perfekta post-bath-ritualen eftersom det lugnar barnet och får dem redo för sängen.

Hur man värmer upp baby olja

Babyolja som kommer direkt ut ur flaskan är kall ; inte precis vad du vill sätta på barnets hud efter att de är varma och mysiga. Värm upp babyolja eller lotion genom att lägga någon produkt i dina handflator och gnugga händerna ihop innan du applicerar på barnets hud. Du kan också värma upp det i mikrovågsugnen i 15 sekunder. Se bara till att flaskan innehåller absolut ingen metall.

Ett annat sätt att värma oljor och lotioner är att låta flaskan flyta i badkaret tillsammans med barnet. När badtiden är över är produkten bara rätt temperatur för barnets känsliga hud. Se till att locket är helt tätt innan du lägger det i vattnet.

Squashing Controversy

Du kanske undrar om babyolja är en säker produkt i första hand. Många babyoljor, inklusive de som gjorts av Johnsons, är gjorda med mineralolja. Många rave om babyolja är fuktgivande fördelar, men vissa hävdar att det är en farlig produkt som du aldrig borde använda på dig själv eller din baby.

Om du någonsin gjort en internetsökning om mineralolja kom du sannolikt på sidor på sidor av alarmerande historier och information som varnar konsumenterna för att hålla sig borta från ingrediensen. Mineralolja ryktas för att orsaka allt från täppt porer till cancer. Som förälder till en liten är detta ett stort problem. Om mineralolja sägs vara så farlig, varför ingår den i så många babyprodukter som är speciellt formulerade för känslig babyhud?

Sanningen är, mineralolja är inte farlig. Trots vad en Google-sökning kan berätta för dig är mineralolja helt säker på huden, enligt International Journal of Cosmetic Science . Mineralolja, som regleras av FDA, härrör från råolja. "Råolja" låter inte som den trevligaste källan, men det är en naturlig källa som gör mineralolja till en naturligt förekommande substans. Mineralolja är mycket raffinerad, 100 procent säker och bra mot huden, särskilt torr hud.

Naturproduktalternativ

Du, konsumenten, får slutligen bestämma vad du vill utsätta din baby för. Om du fortfarande inte är övertygad om att mineralolja är en säker ingrediens finns det många hudvårdslinjer för barn som uteslutande innehåller naturliga produkter. Honest Co. Organic Body Oil och Earth Mama Angel Baby Organics Angel Baby Oil är båda gjorda utan mineralolja och får positiva recensioner.

Populära Inlägg

Läs Mer