Hur man minskar ditt barns feber

Anonim

Vad kan du göra för ett barn med feber som är irriterande och spottar medicin tillbaka? Särskilt när hon brukade tycka om medicinen. En enkel sak kan vara att bara prova en annan medicin eller en annan smak av samma feberreducerare. Medan vissa barn helt enkelt inte gillar att ta något läkemedel, är andra bara picky.

Till exempel kommer Infants 'Tylenol Oral Suspension i olika smaker, inklusive druvor och körsbär. Det finns också olika former av Tylenol, förutom oral suspension, inklusive FeverAll suppository form av acetaminophen, som kan ges till spädbarn över 3 månaders ålder.

Om hon är över 6 månader gammal och inte tar Tylenol, kan du byta till feberreduktion med ibuprofen, som Advil eller Motrin.

Sänka ditt barns feber

Att ge ditt barn gott om vätskor att dricka och kanske även försöker ett ljummet svampbad kan också bidra till att sänka temperaturen.

Saker att undvika är:

  • Användning av alkohol eller kallt vatten i ett svampbad
  • Ge ditt barn aspirin på grund av risken för Reye syndrom
  • Overdressing henne eller använder tunga filtar

Du bör också undvika att upprepa doserna av Tylenol att ditt barn spetsar upp om inte du uppmanas att göra det av din barnläkare.

Behöver du behandla ditt barns feber?

Medan du absolut inte behöver försöka minska ditt barns feber, är det troligtvis en bra idé om ditt barn har feber och är irriterande. Febern kommer inte att hjälpa ditt barn att bli bättre snabbare än vad som orsakar det.

Och var noga med att ringa till din barnläkare om hon fortsätter att få feber eller fortsätter att vara irriterad, även efter att du får hennes temperatur att komma ner.

Populära Inlägg

Läs Mer