Hur mycket övning ska min tonåring få?

Anonim

Är din tonåring tillräckligt med motion? Med fler tonåringar spenderar tid framför datorn, och med nedskärningar i skolgymnastik, får vanligtvis inte våra tonåringar tillräckligt med motion.

Rekommendationen är att tonåringar får sextio minuter med måttlig övning varje dag . Måttlig träning kan vara en snabb promenad, aerobic, cykeltur eller andra liknande träningsmetoder.

Är din tonåring kortfattad? De flesta tonåringar är. Använd detta som ett mål att nå och hitta sätt att integrera mer träning i dagliga rutiner.

Idéer för att öka din tonårsövning

Många tonåringar är väldigt upptagna - men om de inte faktiskt är involverade i lagsporter, dans eller andra idrottsaktiviteter kan deras tid tas upp med stillasittande aktiviteter. Din tonåring kan berätta att de helt enkelt inte har tid att träna.

Medan det inte är något fel att studera hårt, gå med i schackklubben, spela videospel med vänner eller bli involverad i konst, teater eller musik, kommer ingen av dessa aktiviteter att bygga uthållighet, uthållighet eller hjärthälsa. Vad som är värre, överviktiga tonåringar har ökad risk att utveckla diabetes, högt blodtryck och andra fysiska sjukdomar - som alla har ökat dramatiskt bland ungdomar.

Hur kan du uppmuntra din tonåring att bli aktiv? Här är några idéer:

  1. Välj några dagar i veckan för din tonåring att gå eller cykla till skolan. Det kan vara lite motstånd först, men vem vet: din tonåring kan även njuta av det!
  2. Titta på icke-konkurrenskraftiga eller intramurala sportprogram som kräver relativt lite engagemang och gör det roligt att bli aktiv.
  3. Föreslå fysisk aktivitet som stöder deras befintliga intressen. Till exempel är nya typer av videospel faktiskt byggda kring dans och träning, vilket gör det enkelt att umgås och ha kul samtidigt som man tränar
  4. Överväg att göra fysisk aktivitet mer intressant. Att gå på en löpband är tråkig, men kanske skulle din tonåring njuta av utmaningen av bergsklättring eller den konkurrenskraftiga erfarenheten av en 5K-race.
  5. Bygg fysisk aktivitet i din familjs rutin. Vad gör din familj vanligtvis på helgen? Kan du bygga en vandring, cykeltur, skridskoåkning eller någon annan fysisk aktivitet i dina vanliga planer?
  6. Erbjudande belöningar för fysisk prestation. Vad älskar din tonåring? Överväg att få dem att spåra sin verksamhet för att tjäna poäng eller dollar mot inköp av en upplevelse eller objekt som din tonåring vill ha men inte har råd med.

  1. Ge din tonåring en fitness spårningsenhet. Många vuxna och tonåringar är mycket motiverade genom att titta på stegen (och kalorierna) lägga upp - och din tonåring kan till och med själv besluta att ta trappan bara för att tjäna en virtuell "bra gjort!"

Medan det kanske inte är möjligt att nå idealen om 60 minuters träning per dag, sju dagar varje vecka, är det säkert möjligt att öka din tonårs fitness. Varje liten bit hjälper!

Populära Inlägg

Läs Mer