Hur man håller barnen säkra från förlossning medan de sover

Anonim

Nya föräldrar är vanligtvis medvetna om att inte sätta sängkläder i sitt spädbarns spjälsäng eller ge riklig magetid medan ett barn är vaken eftersom barn behöver sova på ryggen. Nya tragedier har dock visat på behovet av att påminna föräldrar och till och med familjeomsorgsleverantörer om att inte lägga barn i sängar som ligger nära en vägg. Och barnets kvävningsrisk är inte nödvändigtvis kopplad till argumentet som gynnar eller avskräcker familjesängar.

Suffocation Faror för spädbarn och barn under sömnen

Småbarn och till och med förskolor som sover i en säng som ligger nära en vägg kan ibland rulla av sängen och fastas i det tätt mellanrummet mellan säng och vägg. Sängbeläggningar kan bidra till den osäkra situationen genom att blockera ett barns andningspassage, vilket resulterar i kvävning.

Vissa ungdomar är sådana ljuva sömnare att de inte ens vaknar när de rullar av sängen, speciellt om de rullar in i ett mjukt polstret område, vilket gör kvävning en ibland tyst död. Välmälda föräldrar kan försöka stänga ut utrymmet genom att fylla kuddar eller sängkläder i utrymmet mellan sängen och väggen. Om ett ungt barn rullar in i det området kan försöket skydda faktiskt bara öka potentialen för en tragisk slut.

Hur man minskar risken för barnförstöring i sängen

För att undvika riskerna för barns kvävningsrisker i samband med en säng bör föräldrar vara vaksamma för att skydda ett barns sängutrymme. Barn som har examen till en litenbarnstorlek eller barnstorlek bör ha sin säng placerad i ett mitt i rummet, om möjligt, eller åtminstone några meter från en vägg. Sängbäddsvakter kan hjälpa till att minimera risken att rulla av sängen, men de är inte en absolut skyddsåtgärd.

Föräldrar bör också vara noga med att inte skapa ett hinder som gör att ett barn går säkert ur sängen eller lakan och sängkläder som är så trånga eller så tunga att de skapar ytterligare risker för barns kvävning. Medan ditt mål är att hålla ditt barn i sängen hela natten, vill du se till att i händelse av en nödsituation eller nöd, att det inte finns någon säkerhetsbarriär som oavsiktligt kan orsaka skada.

Populära Inlägg

Läs Mer