Hur man går camping med en småbarn eller en baby

Anonim

När min svägerska sa till mig att hon skulle åka på en campingresa med två barn under två år trodde jag att hon var galen. Babyer och camping? Låter som en katastrof som väntar på att hända.

Men som det visar sig, älskar många familjer äventyret av camping, även med små i släp. Det finns massor av frisk luft, luktens lukt och värmen det ger på natten och oändligt roligt ute när du utforskar naturen tillsammans. Camping med barn eller barn är möjligt och även mer än det kan det vara roligt också. Här är några tips för att få ut det mesta av din familjs första campingupplevelse.

1

Välj rätt campingplats

En lyckad campingresa beror först på vart du väljer att gå. Du kanske vill börja med att välja en webbplats som är mer lokal för dig, så du är inte tvungen att göra en lång vägresa med din bebis eller småbarn, bara för att ha dem redan trött och skrymmande när du kommer dit. Tänk också på ditt worst case scenario för vad som skulle hända om din lilla blev sjuk. Finns det ett akutvårdscenter eller sjukhus i närheten ">

Om du väljer att hålla dig lokal för din första resa kan du bli förvånad att ta reda på hur många campingplatser det finns i närheten och hur många resurser de erbjuder. Till exempel erbjuder många statsparker förmåner som gratis duschmöjligheter, asfalterade spår, avancerade reservationer och låga avgifter.

Vissa länsparker kan erbjuda allt från stänkkuddar och pooler på plats till fulla restauranger och familjen kul som tennisbanor eller putt-putt golf. Det finns så många olika alternativ för exakt vad du letar efter, så tänk dig framåt om vilken typ av campingupplevelse du hoppas hitta.

Om du vill ha en mycket lantlig och rustik campingupplevelse, kan du behöva förbereda dig för det oväntade. Vissa webbplatser erbjuder inte avancerade bokningar och ger endast webbplatser på förstklassig basis. Så dra nytta av din bebis tidiga vakna tid för att slå vägen i tid för att vara den första som reserverar din webbplats.

Kolla statens institution för naturresurser för en fullständig lista över tillgängliga statliga campingplatser online. Många webbplatser låter dig ringa fram för att reservera en webbplats eller reservera en webbplats direkt online om du har ett konto och rätt information. Vissa stater, som Michigan, har en fast avgift för inträde i alla statsparker, vilket gör camping till ett mycket överkomligt alternativ för familjer. Du kan också filtrera din sökning efter webbplatsstyp, eller om det finns resurser som duschar tillgängliga.

2

Tänk på campingplatsen

Alla campingplatser är ganska lika, rätt ">

Om du kan, kolla in recensioner av campingplatser så att du kan höra vilka webbplatser som fungerar bäst för familjer. Om du till exempel använder tält och inte har tillgång till ett badrum, kanske du vill välja en plats som ligger närmast badrummet om du reser med en potty-träningspolbarn.

Men om du använder en RV eller en annan husbil, kanske du vill se till att du är närmast stranden eller till lekplatsen så att din lilla kan vara underhållen. Om du bokar en webbplats på nätet i förväg kan du titta på campingplatsens karta och mäta vilken webbplats som helst bäst för din familj. Också överväga skuggan och solen på din webbplats, som kanske låter som en liten sak, men jag kan garantera dig det är verkligen en väldigt stor sak.

Om du har ett tält utan skugga och väljer en fullsolplats på sommaren kan du alla sluta svälla och ständigt oroa sig för solskyddsmedel. På baksidan kan ett alltför skuggat område vara en magnet för buggar och myggor och göra en eländig kliande campingresa. Om du kan hitta det är en delvis skuggad plats perfekt, eftersom du får en webbplats med färre buggar, men också lite lättnad från solen, speciellt om det är varmt väder när du camping.

3

Ta rätt växel

Visst, camping är tänkt att vara rustik, men ingen vill gå för rustik när du försöker njuta av tiden med din baby eller småbarn. Framgångsrik camping handlar om växeln och du vill se till att du har rätt redskap för att göra din camping resa kul för hela familjen.

Medan du camping med en bebis, vill du vara säker på att ta med följande saker:

  • En bärbar campingstol eller pod, som vanligtvis går från ca $ 30 till $ 60, som enkelt kan vikas upp och torkas ner. Jag känner till många som enkelt stashar barnstolen i sina bilar eller i svärföräldrarna efter användning på en campingtur, för spontana utflykter ut och om. Det finns många alternativ som du kanske vill köpa bara för att ha runt huset!
  • En vandringsbärare, om du planerar att gå en hel del eller vandra. Leta efter en som är robust och kan rymma en baby till småbarn. Om du är på en budget, kontrollera online bytesplats eller försäljning för begagnade transportörer.
  • Våta våtservetter: Du kan aldrig ha för många våtservetter, för att vara ärlig. Du vill också ta med en väska för att skräda bort allt ditt papperskorgen, inklusive dukar och blöjor.
  • En utomhusmatt eller strandmatta: Du vill ha något att förlänga ditt bostadsutrymme, speciellt om du har en krypande baby på lös. Det finns många alternativ du kan använda för detta, från en kvarvarande bit mattan till inomhus / utomhus mattor till en plast tarpa. Det är också en bra idé att plocka upp en strandmatta om du planerar att spendera tid på stranden för att hålla din lilla från att spendera för mycket tid i sanden. (Det inkluderar självklart att du äter sand och / eller fyllsand ner på blöjan eftersom du vet att det kommer att hända.)
  • En lekplats eller Pack 'n Play: Du vill ha en bärbar spjälsäng av något slag för att både ditt barn ska bli underhållen och korralled, liksom att sova i.
  • En ljudmaskin : Jag vet att en ljudmaskin inte är exakt rustik campingutrustning, men om du har en noga baby, kan det bara vara värt att få en batteridriven bullermaskin av något slag för att hjälpa lugna din lilla att sova.
  • En kylare, om du behöver bröstmjölk eller formel lagrad.
  • Massor av lager : Temperaturen kan falla drastiskt på natten, speciellt om du är tältcamping, så du vill vara säker på att ha lager för din bebis att lägga till när natten går vidare.

Medan du camping med ett barn kan du hitta de ovan nämnda föremålen också användbara. Ditt barn kanske inte vill spendera för mycket tid i en lekbänk, men det kommer att vara till hjälp när du behöver hålla din barn i närheten och säker när du får middag över elden.

4

Var på vakten mot fel

Camping för ungdomar för första gången kan vara en underbar upplevelse, men det kan också innehålla många oväntade och oönskade minnen i form av buggbiter.

Om du går på camping, förbered dig noggrant för att vara vaken mot buggbett och noggrant övervaka dina barn för eventuella buggbitreaktioner. American Academy of Pediatrics (AAP) rekommenderar att avskräckande medel som används på barn innehåller inte mer än 30% DEET

Som ett alternativ rekommenderar AAP att föräldrar väljer insektsmedel med en aktiv ingrediens i picaridin först. Vissa typer av eteriska oljor avstöter essentiella oljor som sojabönor, cederträ eller citronella kan användas, även om de är mycket kortverkande. Dessa repelleringsmedel har inte studerats vid långvarig användning, så använd dem sparsamt på dina unga barn. Om du kan, använd ett buggskärmsnät som fästs på ditt barns bilsits eller lekplats när det är möjligt för att avvärja bugginbjudare istället. Du bör aldrig applicera någon bugspray på en baby som är yngre än 2 månader gammal. Applicera bara insprutning på exponerad hud och övervaka ditt barn eller småbarn för eventuella reaktioner på sprayen.

AAP noterar också att många "naturliga" produkter på marknaden, till exempel armbandsband som blöts i essentiella oljor eller ultraljudsapparater, inte har visat sig vara effektiva mot buggar.

Ett ord från Verywell

Om du tar en camping resa med din familj, är du säker på att det är den typ av semester du kommer att minnas i mycket lång tid. Och så kul som möjligt, är camping inte en resa att göra spontant när du har en baby eller småbarn. Nyckeln till camping är förberedelse, och har rätt förnödenheter och redskap för att faktiskt göra det till en trevlig upplevelse för alla. Så om du är villig att göra lite forskning och förbereda arbete, kan du ha kul camping erfarenhet, även med små i släp.

Populära Inlägg

Läs Mer