Hur man får gratis ryggsäckar och donerade skolmaterial

Anonim

Enligt National Retail Federation spenderar den genomsnittliga familjen nästan $ 700 på barnkläder, elektronik och skoltillbehör varje år. För familjer som kämpar för att betala hyra och köpa matvaror, är det pengar svårt att komma med. Istället för att spendera pengar har du inte eller förväntar dig att dina barn ska gå utan, utnyttja följande källor till gratis ryggsäckar och skolmaterial i ditt område.

Hur man hittar gratis ryggsäckar och skolmaterial i närheten av dig

Kolla in ditt lokala område för dessa leverantörer.

Utforska ditt lokala skoldistrikt

Börja med ditt lokala skolområde. Vissa stater, som Michigan, kräver skoldistrikt att tillhandahålla alla nödvändiga skolmaterial till barn som får gratis offentlig utbildning. På dessa platser kan föräldrar frivilligt tillhandahålla ytterligare leveranser, men skoldistrikten kan inte tvinga dem att göra det. Andra stater, som Wisconsin, kräver skoldistrikt att tillhandahålla böcker och skolmaterial för barn vars föräldrar inte annars har råd med dem.

Börja din sökning efter gratis skolmaterial genom att kontakta ditt lokala skolområde för att ta reda på vilken typ av hjälp de kan ge. Detta gäller också skoluniformer. Om du inte har råd med dem, men ditt barn måste ha en uniform, ta reda på vilka förfaranden skoldistriktet har för att få uniformer direkt eller hjälpa låginkomstfamiljer att betala för dem.

Kolla med lokala välgörenhetsorganisationer

Kontakta din lokala matbank för att fråga vilka välgörenhetsorganisationer i ditt område samla skolmaterial för barn i behov. Chansen är att de kommer att kunna peka dig mot källor till kompletterande skolmaterial som inte är allmänt annonserade.

Var noga med att fråga om förregistrering och om du behöver bevisa ekonomiskt behov för att kunna delta.

Leta efter ryggsäcken i området

Många TV- och radiostationer driver gratis ryggsäckar under sommaren. Några ger även ryggsäckar fyllda med andra skolmaterial, till exempel bärbara datorer, pennor, kritor, handflaskor och mycket mer. För att hitta en ryggsäcksstation nära dig, besök webbplatserna för varje lokal tv- och radiostation eller ring dem direkt. Var noga med att fråga om du måste registrera dig som mottagare för att få gratis ryggsäckar och skolmaterial.

Sök Freecycle.org och Craigslist.org

Båda dessa webbplatser tillåter användare att lägga beskrivningar av objekt som de skulle vilja ge bort gratis. Freecycles uppdrag är att minska volymen av försiktigt använda föremål som kastas i lokala deponier. Var dock försiktig med att göra arrangemang för att hämta några gratis föremål du hittar online.

Prata med ägaren direkt, verifiera adressen och välj objekten under dagsljuset. Om möjligt, träffas på ett offentligt ställe i stället för hos individen, eller ta med dig en vän. Vissa samhällen tillhandahåller säkra utbyteszoner vid polisavdelnings parkeringsplatser, till exempel.

Scour BOGO Försäljning

Många återförsäljare erbjuder köp-en-få-en-fri (BOGO) försäljning i augusti. Kombinerat med kuponger och skattefria shoppingdatum kan du enkelt spara $ 50 eller mer. Överväg att para ihop med en annan familj för att maximera BOGO-besparingarna.

Köp två av allt på ett kvitto och dela sedan kostnaden 50-50. Den här strategin låter dig spara på objekt som du annars inte skulle ha köpt i multiplar av två.

Det finns många olika sätt att spara på back-to-school-varor. Om du är kreativ och börjar tidigt kan du undvika att betala fullt pris för de flesta saker på dina barns listor.

Populära Inlägg

Läs Mer