Hur vårdomsorg påverkar barn i ditt hem

Anonim

Barn i fosterhemmet är vanligtvis i statens vårdnad av skäl som inte är deras kontroll - vanligtvis missbruk och försummelse. Missbruk och försummelse påverkar barnets beteende såväl som på deras mentala tillstånd, eftersom studierna nu bekräftar.

Vet att följande kan föras in i ditt hem och vara beredd att ta itu med dessa beteenden och problem i ditt hem och runt dina barn:

De möjliga nackdelarna med vårdvård på dina barn

 • Cursing - Några fosterfamiljer tillåter inte förbannelse i sitt hem. Samma familjer kan vara mycket förvånad över att svärna vissa fosterbarn brukar dagligen, detta inkluderar mycket små barn. Min dotter lärde mig flera nya förbannelseord från fosterplaceringar.

  • Åtgärder som skall vidtas. Kommunikation med dina barn kommer att vara mycket viktigt när du tillhandahåller vårdvård. Prata om vilka ord som är lämpliga och inte lämpliga. Vissa äldre barn i hemmet kan hitta små som förbannar skojande. Påminn äldre barn att inte uppmuntra svärdet genom att skratta. Detta kan vara ett annat beteende som du väljer att inte tillåta i ditt fosterhem.
 • Oärlighet - Ligga och stjäla - Även om det är svårt att förälder, ljuger och stjäl är ofta överlevnadsförmåga. Även i födelseplatsen måste vissa barn delta i sådana beteenden för att överleva sina miljöer. Det här är mycket förvirrande för att främja barn och gör dem mycket svåra beteenden att släcka. Barn kommer att behöva lära sig nya färdigheter för att ersätta dysfunktionen att ljuga och stjäla, men under vägen blir dina barn utsatta för dessa beteenden. Dina barn kan till och med få sina ägodelar att försvinna. Dina barn kan börja ifrågasätta sin tro och lita på andra.

  • Åtgärder som skall vidtas. Tala med dina barn om beteendet och om dina förväntningar på deras beteende. Detta kan vara ett annat beteende som du väljer att inte tillåta i ditt fosterhem.
 • Säkerhet - Det kan finnas tillfällen då ditt barns säkerhet kan sättas i fara. Vissa fosterbarn kan ha våldsamma utbrott eller raseri när de är arg. Det kan vara att slå, bita, sparka och kasta objekt. Ditt barns saker kan bli sönder.

  • Åtgärder som skall vidtas. Skapa en plan med dina barn om vad du ska göra när det här inträffar. Låt ditt barn veta att han måste meddela dig omedelbart när detta inträffar. Låt ditt barn också veta om han behöver gå till sitt rum eller ditt rum medan du hanterar beteendet.
 • Sexualiserat beteende - Vissa barn som har blivit sexuellt misshandlade sexuellt utövar. Denna uppspelning kan sträcka sig i beteende från den lilla, mycket kunniga om kön; till större, sexualiserad lek eller sexuell aktivitet.

  • Åtgärder som skall vidtas. Berätta för din fosteromsorgsarbetare vilka beteenden du är villig att förälder och inte förälder i ditt hem. Tänk på att ibland är ett barns historia inte fullt känt innan de placeras i ett fosterhem.
  • Tänk på åtgärder du kan vidta för att skydda dina barn från att bli sexuellt missbrukade. Håll kommunikationslinjer öppna med dina barn och diskutera snygging och dålig beröring. Rollspel sätt att säga "nej". Se till att ditt barn vet att du omedelbart berättar om något händer som får henne att känna sig obekväma med ett fosterbarn.
 • Osäkerhet i hemmet - Vissa barn kan bli förvirrade på vad "permanentitet" betyder. Min dotter vid fyra års ålder frågade när det var hennes tur att gå till sin nya familj. Hon tyckte att barn som kom och gick från ett hem var vanligt.

  • Åtgärder som skall vidtas. Berätta för ditt barn historien om hur hon gick med i din familj. Prata om fosterföräldrarnas roll och hur din familj är tillfällig för fosterbarn, men ditt barn är permanent och för alltid.
 • Förlust - Dina barn kan bli knutna till de olika fosterbarn som kommer in i ditt hem. Det kan vara smärtsamt för dem att säga adjö.

  • Åtgärder som skall vidtas. Prata med dina barn om övergångsprocessen på deras åldersnivå. Håll bilder av tidigare fosterbarn i hemmet. Be om fortsatt kontakt med tidigare barn, om det är lämpligt, och alla involverar överens om att det skulle vara positivt. Många barn har varit en del av en fostrerande familj och har utökat sin definition av familj och syskon.

Fosterbarnens och dina barns fostrar som delar ett hem

Efter att ha läst ovanstående kan du undra varför du borde fortsätta att överväga att fostra medan dina barn är i hemmet. Vet att det också finns flera positiva aspekter på att utsätta dina barn för att främja barn.

 • Ditt barn kan lära sig att tjäna andra och samhället genom att välkomna dem som behöver i hemmet.
 • Dina barn kan lära sig att dela - inte bara deras leksaker utan deras utrymme och viktiga människor.
 • Dina barn kan lära sig att det kan finnas en förlängning av vårdnadsvuxna vuxna i sin värld, eftersom fosterbarn får mer vårdfulla vuxna genom fosterföräldrar och andra i fosterförälderns utökade familj och nya syskon.
 • Dina barn kommer också förhoppningsvis att få en bredare världsutsikt som de lär sig om olika kulturer, raser och familjevärden. De kan inte alltid vara positiva, men det kommer att finnas många möjligheter till diskussion och lärande.
 • Dina barn kommer också att bli mycket bekanta med ett brett spektrum av känslor som fosterbarn uttrycker sig. Om uttrycken inte uttrycks på rätt sätt kommer du att vara där för att hjälpa ditt barn att förstå att det finns bättre och hälsosammare sätt att dela känslor.
 • Dina barn kommer också att lära sig mycket om sorg och förlust . Som fosterbarn upplever sina förluster kommer ditt barn att lära sig hur andras förluster påverkar dem. De kommer också att få möjlighet att uppleva sin egen sorg och förlust och fosterbarn kommer och går från sina liv. Detta behöver inte vara negativt.
 • Dina barn kommer också att lära sig om val och konsekvenser och deras inverkan på dem omkring dem.

Huruvida du bestämmer dig för att bli fosterförälder är ett stort beslut, ett beslut som inte bara påverkar dig som föräldrar, men dina barn, hem, utökad familj, vänner och grannskap. Du frågar en främling att tillfälligt ansluta sig till din familj. Ja, det är ett barn, men ett barn som du kanske inte vet mycket om innan du placerar det.

Vet vad du är villig att ta med i ditt hem och fråga de frågor du behöver fråga innan du säger ja. Fosterföräldraskap har sina fördelar, men det har också sina negativa punkter, särskilt när du överväger vilken inverkan det kan ha på dina barn.

Populära Inlägg

Läs Mer