Hur man väljer ett CPC-certifierat bassett för din baby

Anonim

American Academy of Pediatrics (AAP) rekommenderar nu att alla föräldrar och vårdgivare delar ett rum med sina barn under de första sex månaderna av livet och helst i upp till ett år. Den här nya rekommendationen kommer efter att AAP fann att dela ett rum med ditt barn kan minska risken för SIDS med upp till 50 procent.

Det är bra nyheter för säker sömn, men det kan låta några föräldrar undra hur i världen borde de dela ett rum med sin bebis. Ska de dra en spjälsäng där? Bedra sig att sova på golvet för alltid? Sätta upp sig för ett oändligt slumparti, barnstil?

Ett av de sätt som föräldrar kan göra rumsdelningsarbete är att överväga att investera i en sängkammare. AAP säger att de kan vara ett bra alternativ för familjer att göra rumsdelningsarbete, så länge som sängsängaren som de väljer har ett barns produktcertifikat (CPC).

Eftersom rekommendationerna från AAP för rumdelning är relativt nya, finns det inte många produkter speciellt utformade för att dela rum på marknaden ännu. Många tillverkare har varit tveksamma för att designa basprodukter på sängen, helt enkelt för att studier ännu inte har visat sig om de är säkra. AAP är mycket tydligt att det inte finns tillräckligt med studier för att säga att bassängar för sängar är 100 procent säkra, men de säger det så länge de uppfyller alla standarder som framgår av US Consumer Product Safety Commission. Det finns många standarder, så det är viktigt att du väljer en sängsängare som möter dem alla.

1

Vad är en CPC?

För att kvalificera sig för certifiering måste sängkvällarna uppfylla några ganska strikta standarder som inkluderar:

  • Uppfyller alla grundläggande säkerhetssömnål, som skydd mot kvävning, stabilitet, små delar, klämning, skjuvning, oavsiktlig vikning, lastning, sidohöjd och skarpa kanter.
  • Minsta höjder
  • Inga infångningsrisker
  • Tygförsedda genomslutna öppningar för att förhindra förtäring och kvävningsrisker
  • En gräns på färg och ytbeläggning, såväl som bly som produkten kan innehålla
  • Andra säkerhetsvarningar och funktioner

2

Babybay Bedside Sleepers

Babybaby sängkvällar är sängbäddar som rullar upp direkt till en förälders säng och är avsedda att användas inom de första sex månaderna av livet. De har ett barns produktcertifikat samt en certifiering av JPMA (Juvenile Products Manufacturers Association).

3

Perfekt Co-Sleeper Bedside Sleeper

Idealiska Co-Sleeper-märkesbasinerna har CPC-certifiering, liksom många andra utmärkelser och certifikat. Det här märket är utformat i upp till fem månader eller när ditt barn kan sitta upp och flytta mer. Det har också bra funktioner som lagring, så det är idealiskt för familjer som är korta i rymden.

4

Arm's Reach Co-Sleeper

Arm's Reach Co-Sleeper, tillgänglig på Amazon, säger att den uppfyller de säkerhetsstandarder som anges i ASTM F2906, samt ASTM F2194, den internationella standarden för fristående bassinetter. Det är inte officiellt certifierat än genom CPSC, men det är för närvarande i certifieringsprocessen.

5

Halo Bassinest

Halo Bassinest kan bara gruppens favorit eftersom det har många fantastiska funktioner för att göra föräldrarnas liv enklare, speciellt på natten när du är trött och speciellt när du återhämtar dig efter födseln.

Denna sängsläde svänger 360 grader, vilket kanske inte låter som en stor sak, men det kan vara till stor hjälp om du är en mamma som återhämtar sig från en C-sektion som inte kan sitta upp eller böja sig över. Sovaren kommer också inbyggd med lugnande vibrationer om du är baby är noga, tillsammans med ett golvljus så att du kan kolla på barnet utan att vakna honom eller henne. Och det har lagringsfickor för blöjor och torkdukar också, samtidigt som de är små och tillräckligt kompakta för att göra rumsdelning väldigt lätt med en bebis.

Och bäst av allt, enligt sin hemsida, uppfyller detta bredvid sovvagnen alla säkerhetsbestämmelser, inklusive CPSC, ASTM och JPMA-certifikatförseglingar.

Liksom andra bassängar på sängen är denna bassin endast avsedd att användas för nyfödda, och du ska inte använda när barnet kan röra sig och rulla över.

Populära Inlägg

Läs Mer